- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cahilliğime ver kap nedir nasıl bir şeydir acep? trenç biliriz kapitone mont da biliriz de kap.ı bilmeyen bi ben mi varım yahu??Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
:)cahilliğime ver kap nedir nasıl bir şeydir acep? trenç biliriz kapitone mont da biliriz de kap.ı bilmeyen bi ben mi varım yahu??
Daha ilk lafında sanane diyecekmissin. Ama üzülme bir daha konuştuğunda sen hep boylemisindir, seni ilgilendirmeyen şeylere hep böyle karışır misin falan de. Burada amaç konuyu senden ona çevirmek.Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.
Yani kıyafetime laf edecek kadar da yüz göz olmadım bu cüreti nereden buluyor anlamadım.
Aslına bakarsanız ne salağım değil mi. Onun ağzının payını veremediğim için!
Durumumu çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim size ve parmaklarını oynatıp bana cevap yazan arkadaşlara.Bence salaklık değil edep bu. Karşınızda ki edepsizlik yapıyor. Böyle haddini bilmeyenler ile onun seviyesine inmeden cevap vermek zordur. Ayrıca kadın çok bariz bir şekilde saldırgan. Seni lafları ile etiketleyerek ona göre bir ortam yaratmaya çalışıyor. Seni kendine hedef seçmiş sadece. Öyle sallamamak kolay değil. Bocalaman çok normal. Senin yanında başka birine böyle davransa daha sakin kalıp uygun bir cevap verebilirsin. Ama saldırı sana yapıldığı için ve buna toplum tarafından kabul görecek ve kendi değerlerine uygun bir yanıt vermek kolay değil. Kendini sebepsiz yere suçlama. .
Konusuyor iste bi manto veya yazlik ceket alinca aylarca giyyoruz.hergune bitanemi alip giycez. Hayir normal kiyafet olsa anlarim hergun baska giyyoruzda, bu ceket yazlik turu hergune ayrimi alinip giyilir.Arkadaşlar çalışıyorum. kızımı kreşe götürürken aynı kreşte çocuğu olan mahalleden bi kadın ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Kendisi ev kadını sıradan şeyler giyiniyor. Çocuğumun kreşe alışma evresi olduğu için kreşin içindeki oyun parkında biraz vakit geçiriyorum kızımla sonra işe gidiyorum. Üzerimde baharlık bi kap var. Genellikle o oluyordu üzerimde. Bu kadın bana dediki neden bunu giyip duruyorsun devamlı. Geçiştiriçi bir iki kelime ettim. Havalar ısındı tabi üzerimdeki kap ı çıkardım. Diyalog aynen şöyle: aa üzerindeki mantoyu çıkarmışsın. Daral geldi valla. Şaka yollu dedim sende taktın benin kap-ıma. Hem ben onu daha giyeceğim. Birkaç gün öncede bi ortamda karşılaştık alaycı bi tavır ile seni mantondan tanıyordum artık tanıyamıyorum kız dedi bana milletin arasında. Cevap vermedim kafamı çevirdim. Pek cevap veren biri değilim. Tartışmayı bilemem malesef kavga ederim. Üzerime giydiğim kap 150 liralık marka bişey. Sezon sonu indirimden almıştım. Yani öyle kötü bişey değil. Daha ne kadar bunun lafını edecek çok merak ediyorum. Çok canımı sıkıyor arkadaşlar.