canımın bir yarısı da gitti ben ne yapayım şimdi

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
Arkadaşlar önceki konularımda da belirtmiştim 1 yılı aşkın bir sevgilim var
bu süre zarfında babamı da kaybettim ve babam benm için farklıydı.. öldüm öldüm dirildim...
sevgilimden daha fazla ilgi alaka bekler oldum ama elmde değil ki ..
şu hayatta ki en acı şeyi yaşamıştım...
sevgilimi bu durumdan dolayı istemeden kırıyordum.. iki tatlı söz bekler oldum..
galiba hata yaptım..
hayatımda bir erkek olarak en iyisine rastlamıştım..
o benm erkeğim hayalim vazgeçilmezimdi..
şimdi mi ne oldu ?..
dayanamıyorum bir kere bittiyse bitmiştir artık dedi...
aynı ilçede okuyoruz.. fakat memleketlerimizin arasında 10 14 saat var hatta daha fazla..
dün yalvardım yakardım.. aşkım ne olur beni bırakma eve gittiğimde babamın boşluğunu görünce dayanamıyorum elimde değil üzdüysem
kırdıysam özür dilerim dedim..
şimdi devam etsek gene beklentn aynı olacak yıprandım dedi ve gitti..
siz söyleyin şu 4 duvar üstüme üstüme geliyor. finallere 20 gün kldı sonra 4 ay tatiliz. memleketime döncem.. 2. sınıfım üniv.de
dünden beri afedersem tekrar aynı şeyler olacak diyor..
ben babam vefat ettiğinden beri ilaçla sakinleşmedim.. şükürle duayla ayaktayım...
ahh kızlar.. öldümmm ben ne yapaymmm

Son düzenleme:
İyi gün sevgilisi sürüyle canım istediğin kadar bulursun.

Zor bi süreç geçirmişsin böyle zamanda senden ilgisini sevgisini kesip çekip gidiyor mu

Dönüp arkana bile bakma............

İyi gün sevgilisi sürüyle canım istediğin kadar bulursun.

Zor bi süreç geçirmişsin böyle zamanda senden ilgisini sevgisini kesip çekip gidiyor mu

Dönüp arkana bile bakma............

aslında çok iyiydi... ama elimde değildi ilaç vs. kullanmadan bu dönemi onun sevgisiyle atlatmaya çalışıyordum..

kırdım mı evet kırdım..

ama ona ihanet etmedm.. onun yüzünü yere eğecek hiçbirşey ypmadım..

tamam çalışıyor ediyor ilgi alaka istedim... ben şimdi ne yapayım nerelere gideymmm

cnm benimm kiyamam aglama yaa off diyecek hic bisey bulamiyorum

cnm benimm kiyamam aglama yaa off diyecek hic bisey bulamiyorum

evet ben ayrılalım dedm.. ben çünkü ben değildim.. çok kötüyüm ara ara krizler geliyor bana ağlama krizleri...

ama ben onun için canımı verebilirdm... defalarca barıştık tekrar devam ettik..

ama şimdi yoldan küçücük bir çiçek koparsa getirse dünya bir yana o bir yana...

bitti dedi bu sefer bitti... bana ısrar etme... bitti dedi...

sığmaz oluyorum bu eve...

Rabbim niye böyle asla isyan etmiyorum ama dün gece ağlamaktan bugün gözlerimi açamıyorum çok şişti gözlerim çok

benımde arkadasımın nışanlısı kızın babası vefat ettıgınde geldı..cocugun babasıda geldı..
bunlar evlenıp adanada yasayacaklardı ve kızın babası ölmüş 3. gun sende gel adanada sana bı iş ayarlayalım yazada evlenırsın dedıgı ıcın kız ayrıldı..
bu gunde edılcek lafmı dedıgı ııcın..ve daha sonra cocuk basına kaktı kızın ,baban vefat ettı geldım yanında oldum sen neden boyle yaptın dıye..
yanı ıyı gununde her erkek yanında olur..önemlı olan kötu gununde yanında olması..
bence hıc arayıp sormaa..tamam sevmıssın ama bıseyler kopmus ve devam etsen yıne ayrılırsın..
bıze boyle solemesı kolay ama kararı sız vereceksınız..
başın saolsun tekrar canım..ama şu zaamanda senı anlamayan bırı için ağlama ve üzülme..
emin ol karsına senı anlayan ve ondan daha cok deger veren bırı cıkacaktır..
herzaman şöyle dusun bısey olmuyosa , daha iyisi olcagı ıcındır..bu sekılde dusunmeye çalış.

Allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım.Ne diyeceğimi bilemedim..Tek dileğim hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah,çok öpüyorum..

öncelikle başın sağolsun...
mekanı cennet olsun...
can yücel'in yazısı geldi aklıma ...

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne

"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü.

Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o`nu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.

Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini... Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.

Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.

Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey yıldızı,senin yıldızın olacak. "O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...

Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.

Mesela turuncuya, yada pembeye. Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.

İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak..

CAN YÜCEL..

Son düzenleme:

bütün hata bende galiba
onunda sıkıntıları vardı zaten tarlası vs. da var babasının yazın orda çalışıyordu.. çok ilgi bekledim..

ama o boşluğumu birazcık anlasanız.. inanın sırtımı ona öyle yaslamıştım ki..

dün dedim.. bak nolur devam edelim bundan sonra ilgi sevgi de beklemicem hiçbirşey beklemicemm beni ara gezelim de demicm.. sen istediğin de ara..
ne isersen yaparım inkar etmem hiçbirşeye seni üzmem dedim.. ama dünya yansa benim için bittiyse bitti dedi..
çünkü sen hep aynısın yine devam etsek yine aynı olacaktı dedi.. ama sanki onu aldatmışım gibi konuşuyor..
ben babama çok düşkündüm babamda bana hayattaki erkeğimi kaybettmm babamı kaybettmm..
sevgilim herşeymdi babam gibiydi.. ben çok üzerine gittim.. şimdi cezamı ödüyorum..

canım duayla ayakta kaldıysan yine duayla sevdiceğini geri getirebilrsin duanı eksik etme rabbim sevdiği kuluna dert sıkıntı verirmiş üzülme oda seviyorsa dönecektir üstüne düşme biraz rahat bırak sakinleşsin sende sakinleş ağlama artık normal yaşamına dön seni görünce huzurlu sakin olduğunu anlasın vakti gelince yine konuşursun yine istemedi sabredeceksin sonra yine konuşursun olmadı nasip değilmiş dersin neyapacaksın kendini yıpratmaya değmez ki vardır bunda da bir hayır dieyeceksin Allaha sığınacaksın

Basınız sagolsun öncelikle... Ancak sizi bu zor gününüzde, üstelik sınavlarıniza bu kadar az kalmışın bırakıp giden adam icin lütfen kendinizi harap etmeyin. Hayatta daha ne acılar, üzüntüler yasayacağız, daha ilk tokezlemede düşen adam, ılerde zor günlerinizde yanınızda olabilecek mı sizce?

Allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım.Ne diyeceğimi bilemedim..Tek dileğim hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah,çok öpüyorum..

hayalimdi o kişi.. aramızdaki km. ler oluyordu.. okul tatil olunca ama birine yan gözle bakmadım etmedm. hep yüreğimdeydi..
aslında ayrılığımızın sebebi onu çok sevmemdi galiba .. çok sevdikçe daha çok sokulmak isiyorum daha çok sevgisini istiyordum ..
babam vefat etti.. ama onu gene aradım sordum uzaktayız beni merak etmesin diye..
iyi olmaya çalıştığımı bilsin diye..
ailemden uzak okuduğum için bi sevgilim vrdı burda..
şimdi kimse yok biliyormusunuz kızlar..
annem istanbulda. sonuçta frklı yerde okuyorum. annemden ayrıyım...
ben çok kötü birisiyim çokk çokkk

sizce ben bu durumdan tek başıma çıktığımda .. ilerde gel sensiz_asla beraber olalım dese ben artık ona gidermiyim ki
yazdığı mesaj şu babanın vefatndan sonra iyi ayakta durdun .. tamam çok kötü birşey ama bende yıprandmm.. artık hayatına bensiz devam edeceksin özlem dedi..
ben kmseye böyle yalvarmadımm kimseye

en son ben ayrılalım demiştm.. ama o benm durumumda olsa ben onu bırakırmıydım kii ahh ahh .. nasl da yanında olurdum mutlu olması için elmden geleni yapardm

Başınız sağolsun,Allah ım sabırlar versin...
aklıma üniversitede yaşadığım zor zamanlarım
geldi..kimseyi kaybetmemştim çok şükür ama
hayatıma giren ilk kişiyle ayrılmıştık..şimdi
çocukça geliyor ama o zamanlar ölüp ölüp drilmeme
neden olan anlarımdı...finallerime nasıl çalıştım bilmiyorum
ama 4 yılın en iyi ortalamalarıydı..seni mezuniyet sonrası
daha zor ve bitmeyen sınavlar bekleyecek..bu şekilde kendini
salıverirsen nasıl o zamanların üstesinden geliceksin?
seni bırakıp giden içinse hiç bir şey demiyorum...insan aslında
böyle zamanlarda kimseye dayanmamalı..tek başına da sen ayağa
kalkabilirsin...zor kolay değil ama imkansızda değil... ne güzel
demişsin inancımla ayakta kaldım diye...kimse senden daha önemli değil..

ahh ahh bende de hatalar var üzerine çok gitmemeliydim ...

İnsanın hayatta yaşayacağı en büyük acıyı yaşadım.. bari şu acım geçene kadr yanımda olsaydı ...

o aslında çok iyi bir insandı.. bilmiyorum.. suç bendede vardı ondada .. birbirimizi böyle severken nasıl ayrı düştük...

hiç tahmin edemezdimm

canım öncelikle başın sağolsun..
senin yaptığın bi hata yok ortada merak etme kendini suçlama artık.. acın daha taze sevgilin bunu idrak edememiş, yanında olamıyo, dönsede bence sen kabul etmemelisin.. ilgi beklemek senin hakkın, kaldıramıyosa güle güle gitsin o zaman hiç uğraşma, 3 gün ağlarsın 4. gün unutursun canım, ama tekrar sevgili olursanız umursamazlığı seni her gün üzer.. evde yalnız kalmamaya çalış, arkadaşlarınla gez, toz kafa dağıt.. ve değmicek bi kişiyi sakın babanın yerine koyma ..

Allah razı olsun yazdığınız her bir kelime için herkesten razı olsun..
ona çok yüklendim, biliyorum ama elimde değil ...
burada gezecek yer yok.. finallere yüklenmem gerek.. ben bu enkazın altından ne şekilde çıkarım bilmiyorum...
kalbim öylesine yorgun kii .. başımı alıp gidesim geliyor

Basin sagolsun canim benim.

Cok sevdigin biri vefat ettiginde, kalbinde 100 tane mum yanarmis. Hergun biri sonermis. Sonuncusu ise sonsuza dek yanarmis.

Tek ilacin zaman, zaman. Biz ne desek bos guzelim.

Yalniz sevgilin icin kendini suclamana cok kizdim. Senin canindan can gitmis. Elbette tavirlarin degisecek, elbet kiricaksin en sevdiklerini. Bu cok cok normal. Karsindaki seni cok sevdiginde her sekilde alttan alir, senin kalbini, acini bilir ve ses etmez.

esimin de biz sevgiliyken cok cok sevdigi annesi aniden vefat etmisti. Ben var ya, onu pamuklara sardim. Herseyi alttan aldim. Yaninda oldum her daim. Kendimce iyilestirdim. Aradan 3 sene gecti hala aklina geldikce ici aciyor tabi. Ancak o kotu gunlerinde ona kenetlendigim icin bana olan aski ve sevgisi cig gibi buyudu. Gecen sene evlendik ve beni gozunden sakiniyor.

Diyecegim o ki, senin acili gununde eger yuzustu birakip gitmisse, onun adamligindan suphe ederim ben. Zaten dogru kisi degilmis emin ol. Su an muhtemelen kabul etmeyeceksin, anlayamayacaksin beni. Hatta aradan zaman gectikten sonra donerse bile yuzune bakilacak insan degil. İyi gun dostuymus vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…