- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
İyi gün sevgilisi sürüyle canım istediğin kadar bulursun.
Zor bi süreç geçirmişsin böyle zamanda senden ilgisini sevgisini kesip çekip gidiyor mu
Dönüp arkana bile bakma............
cnm benimm kiyamam aglama yaa off diyecek hic bisey bulamiyorumaslında çok iyiydi... ama elimde değildi ilaç vs. kullanmadan bu dönemi onun sevgisiyle atlatmaya çalışıyordum..
kırdım mı evet kırdım..
ama ona ihanet etmedm.. onun yüzünü yere eğecek hiçbirşey ypmadım..
tamam çalışıyor ediyor ilgi alaka istedim... ben şimdi ne yapayım nerelere gideymmm
cnm benimm kiyamam aglama yaa off diyecek hic bisey bulamiyorum
benımde arkadasımın nışanlısı kızın babası vefat ettıgınde geldı..cocugun babasıda geldı..
bunlar evlenıp adanada yasayacaklardı ve kızın babası ölmüş 3. gun sende gel adanada sana bı iş ayarlayalım yazada evlenırsın dedıgı ıcın kız ayrıldı..
bu gunde edılcek lafmı dedıgı ııcın..ve daha sonra cocuk basına kaktı kızın ,baban vefat ettı geldım yanında oldum sen neden boyle yaptın dıye..
yanı ıyı gununde her erkek yanında olur..önemlı olan kötu gununde yanında olması..
bence hıc arayıp sormaa..tamam sevmıssın ama bıseyler kopmus ve devam etsen yıne ayrılırsın..
bıze boyle solemesı kolay ama kararı sız vereceksınız..
başın saolsun tekrar canım..ama şu zaamanda senı anlamayan bırı için ağlama ve üzülme..
emin ol karsına senı anlayan ve ondan daha cok deger veren bırı cıkacaktır..
herzaman şöyle dusun bısey olmuyosa , daha iyisi olcagı ıcındır..bu sekılde dusunmeye çalış.
Allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım.Ne diyeceğimi bilemedim..Tek dileğim hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah,çok öpüyorum..
canım duayla ayakta kaldıysan yine duayla sevdiceğini geri getirebilrsin duanı eksik etme rabbim sevdiği kuluna dert sıkıntı verirmiş üzülme oda seviyorsa dönecektir üstüne düşme biraz rahat bırak sakinleşsin sende sakinleş ağlama artık normal yaşamına dön seni görünce huzurlu sakin olduğunu anlasın vakti gelince yine konuşursun yine istemedi sabredeceksin sonra yine konuşursun olmadı nasip değilmiş dersin neyapacaksın kendini yıpratmaya değmez ki vardır bunda da bir hayır dieyeceksin Allaha sığınacaksın
Basınız sagolsun öncelikle... Ancak sizi bu zor gününüzde, üstelik sınavlarıniza bu kadar az kalmışın bırakıp giden adam icin lütfen kendinizi harap etmeyin. Hayatta daha ne acılar, üzüntüler yasayacağız, daha ilk tokezlemede düşen adam, ılerde zor günlerinizde yanınızda olabilecek mı sizce?
Başınız sağolsun,Allah ım sabırlar versin...
aklıma üniversitede yaşadığım zor zamanlarım
geldi..kimseyi kaybetmemştim çok şükür ama
hayatıma giren ilk kişiyle ayrılmıştık..şimdi
çocukça geliyor ama o zamanlar ölüp ölüp drilmeme
neden olan anlarımdı...finallerime nasıl çalıştım bilmiyorum
ama 4 yılın en iyi ortalamalarıydı..seni mezuniyet sonrası
daha zor ve bitmeyen sınavlar bekleyecek..bu şekilde kendini
salıverirsen nasıl o zamanların üstesinden geliceksin?
seni bırakıp giden içinse hiç bir şey demiyorum...insan aslında
böyle zamanlarda kimseye dayanmamalı..tek başına da sen ayağa
kalkabilirsin...zor kolay değil ama imkansızda değil...ne güzel
demişsin inancımla ayakta kaldım diye...kimse senden daha önemli değil..
canım öncelikle başın sağolsun..
senin yaptığın bi hata yok ortada merak etme kendini suçlama artık.. acın daha taze sevgilin bunu idrak edememiş, yanında olamıyo, dönsede bence sen kabul etmemelisin.. ilgi beklemek senin hakkın, kaldıramıyosa güle güle gitsin o zaman hiç uğraşma, 3 gün ağlarsın 4. gün unutursun canım, ama tekrar sevgili olursanız umursamazlığı seni her gün üzer.. evde yalnız kalmamaya çalış, arkadaşlarınla gez, toz kafa dağıt.. ve değmicek bi kişiyi sakın babanın yerine koyma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?