- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
Babanı kaybetmişsin öncelikle başın sağ olsun.
Nur içinde yatsın inşallah.
Bak zaten kötü bir dönemdesin seni daha da üzmek istemem ama kendini suçlayarak daha çok dibe çökersin.
Üzgünüm ama aç gözlerini,sen ayrılmak istediğinde kendini düzeltmek yerine ayrılığı kabul eden adam zaten seni istemiyordur.
Belki de kendisinin yapamadığını sen yaptığın için de vicdan olarak da rahattır.
Yapma artık böyle bir adamın ardından ağlama ve kendini suçlamaktan vazgeç!
inşallah toparlamaya çalışacağımm çok teşekkür ediyorumm
dün geceden beri bir sürü mesaj attımm bir sürü hayallerimizden bahsettim.. hatam var ise özür dilerim dedim...
seni sürekli rahatsız etmicem ilgi sevgi tek bir dal bile çiçek beklemicem dedm..
bari zaman isteseydi ..
sen ayrılalım dedin ya dünya yansa bitmiştir benm için alışırım zamanla dedi ...
sağol laale abla .. teşekkür ederm dediklerinizi yapmaya çalışacağım
dün geceden beri bir sürü mesaj attımm bir sürü hayallerimizden bahsettim.. hatam var ise özür dilerim dedim...
seni sürekli rahatsız etmicem ilgi sevgi tek bir dal bile çiçek beklemicem dedm..
bari zaman isteseydi ..
sen ayrılalım dedin ya dünya yansa bitmiştir benm için alışırım zamanla dedi ...
ya çok sinirlendim canım erkek arkadaşına yaaaaa ne alışması be Allahtan arıyormuş ayrılmayısakın ama sakın bidaha aramada mesajda atma gözünü seveyim bir yerleri kalkmış onun ayrıca senin kötü zamanında yanında değil....ah bu erkekler yaaaa rabbim seni daha iyileriyle karşılaştırsın canım tut kendini arama biliyorum zor olacak ama dünyada sadece o yok üzüleceksin ağlayacaksın ama bir zaman sonra gözyaşlarıma yazık olmuş diyeceksin emin ol...biz kadınlar erkekleri dünyamızın merkezi yapıyoruz ama onlar öyle mi nerdeeeeeee ayrıca ilerde karşına güvenilecek erkeklerde çıkacak sadece sen seçerken temkınlı ol yeter canım
artık mesaj atmıyorum ona zaten birkaç haftadır atmamıştım sadece dün birkaç sebepten dolayı attım bu şekilde gelişti olay ..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederm cnım. inşallah iyileriyle karşılaştırır.. darısı başına olur ...
en büyük hatayı dünyamn merkezine koymakla hayaımn anlamı olmasıyla yapmışım ..
ben evliyim zaten canım iyi dileğin için sağolama bebişim olmuyor malesef canım sende bana dua et olurmu?bak hepimiz farklı şeylerden sınanıyoruz gurbetteyim dün okadar kendimi ilk defa yalnız hissettimki böyle boşlukta gibi ama hemen rabbime sığındım...rabbim neyler neylerse güzel eyler sakın takma kafana dua ettim rahatladım canım bende....
eşimle severek evlendim ben herzaman kötü anımda yanımdaydı tabiki bende onun yanındaydım eğer yanımda olmasaydı şuan eşim olmazdı zaten sana oyüzden değer verme ve canını sıkma diyorum canım layık olsaydı sana kıyamazdı,yalnız bırakmazdı iyi yapmışın enazından özrün varsada dilemişin ama bundan sonra atma canım bırak o vicdanıyla cebelleşsin tabiki bir vicdana sahipseeeee
Rabbim sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir evlat versin inşallah size.. bahtıda kendi gibi güzel olsun
bütün hata bende galiba
onunda sıkıntıları vardı zaten tarlası vs. da var babasının yazın orda çalışıyordu.. çok ilgi bekledim..
ama o boşluğumu birazcık anlasanız.. inanın sırtımı ona öyle yaslamıştım ki..
dün dedim.. bak nolur devam edelim bundan sonra ilgi sevgi de beklemicem hiçbirşey beklemicemm beni ara gezelim de demicm.. sen istediğin de ara..
ne isersen yaparım inkar etmem hiçbirşeye seni üzmem dedim.. ama dünya yansa benim için bittiyse bitti dedi..
çünkü sen hep aynısın yine devam etsek yine aynı olacaktı dedi.. ama sanki onu aldatmışım gibi konuşuyor..
ben babama çok düşkündüm babamda bana hayattaki erkeğimi kaybettmm babamı kaybettmm..
sevgilim herşeymdi babam gibiydi.. ben çok üzerine gittim.. şimdi cezamı ödüyorum..
teşekkür ederim kızlar
her girdiğimde okuyorum yazdıklarınızı, okudukça huzurlu oluyorum.. ben emek vermişim o anlamamış herkes öyle düşünüyor diyorum kendi kendime
kuuzum yah niye bu kadar yıpratıyorsun kı kendiniiii zor günde yanında olmayan kaçan bir erkekten ne bekleyebilirsin bu çocuktan ileride sana eş çocuklarına baba olmasını nasıl beklersin ... sakın bir daha arama seven insan iyi günde saglıkta zorda darda her zmn yanında olandır dualarını esirgeme allahtan rabbim elini açanı boş cevirmez tatilde kafanı dinle istirahat et sakin düşün sakın sakın aglama ben seni çok çok iyi anlarım babamıda annemıde kaybettim ... seninde dediğin gibi bende dualarla ayaktayım ve en önemlisi kimseden bişiy beklemiyorum amcamıda sildim halamıda sende öle düşün sevgilinden medet umma ilk önce kendini düşün kendin için ayakta dur alnına yazılan er ya da geç karşına çıkar hem yar olur sana hem abi hem eş hem canyoldaş başın sagolsun rabbim seni kötülüklerden korusun ve iyi insanlarla karşılaştırsın <3
hata bende deme canım artık..bence cocuk senı gercekten sevmmedi ve buda ayrılmak için bahanesi olmuş...
hiç üzülme gercekten..allahın sevdıgı kulusun kı evlenmeden goruyosun bunları..
8 yıllık ıılışki yasayan bı arkadasım evlendı..9 ay evli kaldılar ayrıldı..cocuk kızı aldattı vede senı sevmıyorum artı dedı..
kız aldatmasınıda affedecektı olmuş bı hataa dedıı..
bu durumda olmadıgına şükret..
ve hıc bı zamanda bı erkege yalvarma ve karsısında aciz duruma düşme..
o bıttı dıyosa sende bıttı de ve gec..
ağla , yanlız atlatamıyosan yardım al ama sanaa tavsıyem hıc bı erkek için kendı kışiliğinden isteklerınden ödün verme..
sen ıstedıgınde ara , gezelim demicem demişşin ne zamana kadar dayanabılceksın ? bıde bunu dusun ve ne olu kendı kıymetını bıl ve azcık bencill ol..
senı kımsenın uzmesıne izin verme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?