canımın bir yarısı da gitti ben ne yapayım şimdi

sağol laale abla .. teşekkür ederm dediklerinizi yapmaya çalışacağım

ya çok sinirlendim canım erkek arkadaşına yaaaaa ne alışması be Allahtan arıyormuş ayrılmayısakın ama sakın bidaha aramada mesajda atma gözünü seveyim bir yerleri kalkmış onun ayrıca senin kötü zamanında yanında değil....ah bu erkekler yaaaa rabbim seni daha iyileriyle karşılaştırsın canım tut kendini arama biliyorum zor olacak ama dünyada sadece o yok üzüleceksin ağlayacaksın ama bir zaman sonra gözyaşlarıma yazık olmuş diyeceksin emin ol...biz kadınlar erkekleri dünyamızın merkezi yapıyoruz ama onlar öyle mi nerdeeeeeeeayrıca ilerde karşına güvenilecek erkeklerde çıkacak sadece sen seçerken temkınlı ol yeter canım

canım azönce mesaj atmıştım ama gitmemiş sanırım...erkek arkadaşına çok sinirlendim ya ne demek alışırım adam Allahından arıyormuş hemen ayrılmayıbidahada sakın ama sakın özür dileme aramada mesajda atma....özür dilemesi gereken o adi erkek arkadaşınbir yerleri kalkmış onun şımarmış bu nasıl olsa peşimden koşacak diyordur şimdi....biliyorum yapması kolay değil elinde olan bişey değil ama tut kendini değerini bilmeyene hala değer veriyorsun daha karşına ne iyileri güvenilir erkekler çıkacak hepsi elbette böyle değil güvenemem diye düşünme şimdi yaran taze ondan sana öyle geliyor canımtut kendini unutmaya çalış çık gez,ağla açılırsın annene olan sorumluluğun var bunu unutma derslerini geçmek kendine gel silkelennnn....

sevgi kesinlikle emek fedakarlık işte gercek sevgi sadece bu iki kavamla ölçülür erkek arkadasın bunu yapmmaıs seni gercekten cooook sevse kesinliklşe bırakmazdı emin ol onun için üzülme değmez . dedim ya sevgi emek ve fadakarlık işi ondan hariçolan ilişkiler oylesine yasanan seyler .

sen sana bu iki kavramı verebelicek birisini bul onun içnde üzülme. baban içinse basın sağolsun doğa kanunu herkes bir gü aynı akıbete ugıycak insanın doğası bu zamana bırak için acısada alışırsın kimbilir belki seni ne güzel günler bekliyor umudunu aslaaa yitirmeee,güçlü ol yeni bir sayfa ac ve hayatına bak .... cünkü hayat devam ediyor nasılsa

hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ve beni tanımamanıza rağmen öyle güzel şeyler söylüyorsunuz ki Allah hepimizn yardımcısı olsun

artık mesaj atmıyorum ona zaten birkaç haftadır atmamıştım sadece dün birkaç sebepten dolayı attım bu şekilde gelişti olay ..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederm cnım. inşallah iyileriyle karşılaştırır.. darısı başına olur ...
en büyük hatayı dünyamn merkezine koymakla hayaımn anlamı olmasıyla yapmışım ..

ben evliyim zaten canım iyi dileğin için sağolama bebişim olmuyor malesef canım sende bana dua et olurmu?bak hepimiz farklı şeylerden sınanıyoruz gurbetteyim dün okadar kendimi ilk defa yalnız hissettimki böyle boşlukta gibi ama hemen rabbime sığındım...rabbim neyler neylerse güzel eyler sakın takma kafana dua ettim rahatladım canım bende....

eşimle severek evlendim ben herzaman kötü anımda yanımdaydı tabiki bende onun yanındaydım eğer yanımda olmasaydı şuan eşim olmazdı zaten sana oyüzden değer verme ve canını sıkma diyorum canım layık olsaydı sana kıyamazdı,yalnız bırakmazdı iyi yapmışın enazından özrün varsada dilemişin ama bundan sonra atma canım bırak o vicdanıyla cebelleşsin tabiki bir vicdana sahipseeeee

Rabbim sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir evlat versin inşallah size.. bahtıda kendi gibi güzel olsun

Erkek sevgili eş ne kiii
Baban ya canınn ciğerinn onu kaybettikten sonra halen yaşayabiliyorsan
Ayakta durabiliyorsan erkek ne ki ne gerek var yalvarmaya yakarmaya
Burnumu sildiğim peçetem olmaz siler atarım.
Benim böyle günümde aklıma ne sevgili gelir ne arkadaş
Seven ne yapsan ne etsende ne kadar kırmış olsanda böyle bir süreçte
Bu şekil terketmezdi.
O olmadanda yaşayabiliyordun gene yaşarsın boş ver okuluna ailene tek odaklan...

keşke bu başlığı babanızın acısını paylaşmak adına açmış olsaydınız.

başınız saolsun...

bu kişilikteki erkek arkadaş illaki yeni ve size uygun birileriyle tanışılınca unutulur gider, ama babanızın yeri bir başkasıyla asla doldurulmaz.

sizin zor günlerinizde yanınızda olmayan ve olmayacak biri için bu kadar kahretmek hiç doğru değil, boşverin gitsin.

daha fazla mesaj atıp yalvarıp kendinizi acizmiş onsuz yapamıyormuş gibi göstermeyin, kendi derdine yansın o

hata bende deme canım artık..bence cocuk senı gercekten sevmmedi ve buda ayrılmak için bahanesi olmuş...
hiç üzülme gercekten..allahın sevdıgı kulusun kı evlenmeden goruyosun bunları..
8 yıllık ıılışki yasayan bı arkadasım evlendı..9 ay evli kaldılar ayrıldı..cocuk kızı aldattı vede senı sevmıyorum artı dedı..
kız aldatmasınıda affedecektı olmuş bı hataa dedıı..
bu durumda olmadıgına şükret..
ve hıc bı zamanda bı erkege yalvarma ve karsısında aciz duruma düşme..
o bıttı dıyosa sende bıttı de ve gec..
ağla , yanlız atlatamıyosan yardım al ama sanaa tavsıyem hıc bı erkek için kendı kışiliğinden isteklerınden ödün verme..
sen ıstedıgınde ara , gezelim demicem demişşin ne zamana kadar dayanabılceksın ? bıde bunu dusun ve ne olu kendı kıymetını bıl ve azcık bencill ol..
senı kımsenın uzmesıne izin verme..

teşekkür ederim kızlar

her girdiğimde okuyorum yazdıklarınızı, okudukça huzurlu oluyorum.. ben emek vermişim o anlamamış herkes öyle düşünüyor diyorum kendi kendime

teşekkür ederim kızlar

her girdiğimde okuyorum yazdıklarınızı, okudukça huzurlu oluyorum.. ben emek vermişim o anlamamış herkes öyle düşünüyor diyorum kendi kendime

yaniii !!
senın degerını bılmeyen için hiç kendını yıpratmaa..karsına o kadar ıyı,senın degerını bılen ınsanlar cıkacak kı burda bu cocuk ıcın yazdıklarına güleceksin..

Son düzenleme:
kuuzum yah niye bu kadar yıpratıyorsun kı kendiniiii zor günde yanında olmayan kaçan bir erkekten ne bekleyebilirsin bu çocuktan ileride sana eş çocuklarına baba olmasını nasıl beklersin ... sakın bir daha arama seven insan iyi günde saglıkta zorda darda her zmn yanında olandır dualarını esirgeme allahtan rabbim elini açanı boş cevirmez tatilde kafanı dinle istirahat et sakin düşün sakın sakın aglama ben seni çok çok iyi anlarım babamıda annemıde kaybettim ... seninde dediğin gibi bende dualarla ayaktayım ve en önemlisi kimseden bişiy beklemiyorum amcamıda sildim halamıda sende öle düşün sevgilinden medet umma ilk önce kendini düşün kendin için ayakta dur alnına yazılan er ya da geç karşına çıkar hem yar olur sana hem abi hem eş hem canyoldaş başın sagolsun rabbim seni kötülüklerden korusun ve iyi insanlarla karşılaştırsın <3

Allahım güzel ömürler versin size..

çok huzurlu oluyorum böyle söylenince.. o beni kaybetmiş diyorum ben onu değil ..

Rabbim sizi hep mutlu etsnn olur mu

bende dşünüyorum gerçekten sevmedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…