- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
Basin sagolsun canim benim.
Cok sevdigin biri vefat ettiginde, kalbinde 100 tane mum yanarmis. Hergun biri sonermis. Sonuncusu ise sonsuza dek yanarmis.
Tek ilacin zaman, zaman. Biz ne desek bos guzelim.
Yalniz sevgilin icin kendini suclamana cok kizdim. Senin canindan can gitmis. Elbette tavirlarin degisecek, elbet kiricaksin en sevdiklerini. Bu cok cok normal. Karsindaki seni cok sevdiginde her sekilde alttan alir, senin kalbini, acini bilir ve ses etmez.
esimin de biz sevgiliyken cok cok sevdigi annesi aniden vefat etmisti. Ben var ya, onu pamuklara sardim. Herseyi alttan aldim. Yaninda oldum her daim. Kendimce iyilestirdim. Aradan 3 sene gecti hala aklina geldikce ici aciyor tabi. Ancak o kotu gunlerinde ona kenetlendigim icin bana olan aski ve sevgisi cig gibi buyudu. Gecen sene evlendik ve beni gozunden sakiniyor.
Diyecegim o ki, senin acili gununde eger yuzustu birakip gitmisse, onun adamligindan suphe ederim ben. Zaten dogru kisi degilmis emin ol. Su an muhtemelen kabul etmeyeceksin, anlayamayacaksin beni. Hatta aradan zaman gectikten sonra donerse bile yuzune bakilacak insan degil. İyi gun dostuymus vesselam.
canım haksız yere yüklenmemişsin ki çok çok büyük ve önemli bahanen var.. biz ne desek şu an sana boş.. çünkü iyice boşluğa düşmüşsün bu şekilde kendini sınavlara veremezsin, arkadaşını çağır bişiler yapın yalnız kalırsan kafayı yersin.. şu çocuğu da bu kadar önemseme artık.. 1 sene de insanı tanıyamazsın zaten.. gerçek yüzünü şimdi gösteriyo demek ki.. zaten sandığın kadar iyi biri olsaydı seni bu durumda bırakıp gitmezdi..
Canımmm...Başın sağolsun öncelikle,Rabbim sabır versin.Çok büyük bir imtihandan geçiyorsun,sabret,çok dua et tatlım,Rabbim yardımcın olsun güzel kardeşim.
canım rabbim gani gani rahmet eylesin inşallahüzülme buda senin imtihanın...birde gurbette annenden yalnız olduğun için iyice sevgiline bağlanmışın ondan destek beklemişin ama o sana yüzünü çevirmiş bırak ya kötü zamanında yanında olmayan insan iyi zamanında asla yanında olmasın zaten.....rabbine sığın çok dua et canım sınavlarına odaklanmaya çalış eğer senin dediğin gibi iyi bir insan olsaydı seni yarı yolda bırakmaz hemen bıkmazdı istediği kadar onunda sorumlulukları olsun sonuçta onun probleminde ölüm yoktu ((((((((((
dünya sonuçta sınav hepimiz için,dört dörtlük insan yok, silkelen artık canım kendine gel lütfen dualarım seninle
sana böyle bir durumda bile anlayışlı davranamıyorsa o adam zaten gitsin.
.
canim kac yasindasin henüz cok gencisin,
herkes istiyor iliskisi evlilikle sonuclansin,ama olmuyorsa olmuyor bazen.
daha cok gencsin belki bundan daha iyisi olacak,
evet bu kadar kesin bitti diyorsa inan birlikte olsaniz yarin yine diyecek,
demek verecek sabri yok sana,sen elinden geleni yapmissin hemde
en zor zamanlarinda seni cekememesi ne demek....
Allah yasatmasin canim,erkekler böyle iste...
1 yillik iliskim demissin,ben böyle ayrilik düsününce benmki 7 bucuk sene yasim 27,28 e girecem tüm gencligim onla gecti,,
böyle birsey olupta ayrilmak daha zor inan...kendini toparla evet cok aci agla sizla,tepin
atma icine ama geciyor hersey inan zamana ihtiyacin var...
Rabbim sizlerden binlerce kez razı olsun ...
dedim ya keşke aldatsaydım ihanet etseydim onun ilgi göstermediği sırada ( o zamanlarda çalışıyordu ) başka kollara gitseydim..
en azından derdim hatalıyım .. sana ihanet ettm ..
ama ben ondan maddi anlamdada brşeyler talep etmedm..
arkadaşlarımı görüyorum sevgilisinin parasıyla gezip eğleniyorlar..
ben bu halimle çalışmaya gittim ki iki kuruş paramız fazladan olsun diye..
sadece isteğim masum bir sevgi...
bilirim onun da sıkıntıları var ama .. benm ki ölüm .. ölüme çare bulunmaz.. dünya haline her zamn çare bulunur
canım rabbim sendende razı olsunbak sende demişin ölüme çare yok ama her derde sıkıntıya çare vardır....rabbim büyük buda geçecek hatta ilerde kendine bile kızacaksın bu kadar değersiz bir adama haddinden fazla değer verdiğin için...daha karşına ne insanlar çıkacak değer kıymet bilen elbette üzüleceksin ama içine atma....rabbim yadım eder her kuluna....
teşekkür ederm yazdıklarınız için.. yaşım 20 ...
bende de hatalar var .. ama sonucu bu şekilde olacakmış bırakıp gidecek kadar... ihanet olsa tamam dicem bıraksın gitsin....
üstüne gittim evet çok fazla defalarca sırt çevirdim ama benim psikolojimi anlaması gerekti.. ne kadar da sevdiğimi bilir..
boğazımdan yemek geçmiyorr çöktüm resmen
teşekkür ederm yazdıklarınız için.. yaşım 20 ...
bende de hatalar var .. ama sonucu bu şekilde olacakmış bırakıp gidecek kadar... ihanet olsa tamam dicem bıraksın gitsin....
üstüne gittim evet çok fazla defalarca sırt çevirdim ama benim psikolojimi anlaması gerekti.. ne kadar da sevdiğimi bilir..
boğazımdan yemek geçmiyorr çöktüm resmen
canım seni eğer gerçekten sevseydi ne kadarda üzerine gitsen gıkı çıkmazdıbak bizler senden büyük ve tecrübeliyiz yaşın çok genç canım böyle bir insan için üzülmeye değmez finallerine bak dünyanın sonu değil insan ne ederse kendine eder bırak ya sen değil o üzülsün....
canim erkekler iste bizim gibi düsünemiyor..
yani biz diyoruz ya ne kadar sevdigimi bilir,iste atiyorum sinir aninda bazen ayrildim bitti deriz ama dilde deriz
ama erkekler bunu anlamaz.,, ama onlar söyleyince öyle olmuyor..ya belki olur hem senin hatanda olabilir tamam
ama senin diger konunu biliyorum ilgi bekliyorsun ki haklisin zor zamanlar geciriyorsun
ne desem bos gercekten ama rahatlamaya calis,birden bire bu denli olmaz..sen ayrilalim dedin ama saniirm sen sandin ki
olur mu öyle sey diyecek filan iste biz dibimize kadar gireriz ama erkekler öyle olmuyor be canim..
ay hata demiskn ben mesela benimkini nasil cildirtmisim yani adami kendi ellerimle neler yaptim...
kötü ya bu kadr özgüven oluyor karsidaki insanda artik cekemiyor..ama diyorum ya sevgi varsa biz devam ederiz mantikli gelen ayrilmasa bile olsa
olsun deriz erkekler böyle degil.biz düzelir diye bekleriz onlar yine aynisi olur der..
ne desem bos ama birakma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?