esracım bütün testlerini yapmadan tekrar başlama doktorlar bebeğin kalbinin neden durduğu hakkında size bilgi verdilermi çünkü bende ilk bebeğimi kaybettiğimde bazı testler yapmıştım ve kan pıhtılaşması çıkmıştı şu an iğne ve aspirin kullanıyorum araştırmadan asla tekrar başlama aynı durumu tekrar yaşabilirsin allah korusun sana sabır dilemekten başka birşey elimden gelmiyor gerçekten çok üzülüyorum
gercekten cok uzuldum zor bulup kaybetmek...canim insallah Allahim sabir verir cabuk atlatirsin...benim bir arkadasim normalle yolla gebe kalmisti, hafif kanamalari baslamisti ve maalesef kalp atislarini duymadilar bebegin ve kurtaj olmak zorunda kaldi...2-3 ay sonra yine hamile kaldi simdi nur topu gibi bir kizi var, insallah senin de oyle olacak..tez zamanda rabbim acini dindirecek bebisler gondersin sana AMINNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp kaybettim bebeğimi. Allah sabır ve en yakın zamanda bu acını en azından hafiflettirecek sağlıklı bir bebek versin sana.
canim melisesra cok gecmis olsun okuyunca yazmadan gecemedim bende 5 yilin sonunda hamile kalmistim ve 12. haftada bebegimin kalbinin durdugunu ögrendim bu cok aci gercekten seni cok iyi anliyorum bende cok seyler yasadim evliligimi bile bitirecektim nerdeyse ama direndim ve simdi 5 aylik hamileyim. sakin umudunu kirma ben inaniyorumki sende basaracaksin.eger hamile kaldigin hastane iyse sakin baska yere gitme bence cünki onlar senin tedavini biliyorlardir herseye tekrar yeniden baslama bence kayitlarin vardir onlarda benden sana tavsiye öptüm canim cok gecmis olsun.
arkadaşım.....ALLAH sabır versin......bende aynı acıyı iki kez yaşadım.........senin acını şu anda çok iyi anlıyorum..........zaman herşeyin ilacı.......
saolun kıslar hepınıze tsk ederim destegınız ıcın
içim acıyor cok kotuyum sureklı aklımda yavrumu opup koklayamadım ne zor bırseymıs bu hıc bır zaman ısyan etmedım ALLAHIMA
her zaman hayırlısını dıledım ondan demekkı hayırlısı boyleymıs canımın canı bebegımın omru bukadarmıs
bugun randevum var kıslar destek alıcam cunku cok kotuyum ayaykta zor duruyorum gecelerı uykumdan zıplıyorum yavrumu goruyorum benı cagırıyor o kucucuk ellerıyle gel annecım dıyor senağlama
Canım ya çok geçmiş olsun
benimde olumsuz sonuçlanmıştı
neler yaşadığını anlıyorum
ama acısıyla tatlısıyda hayat ve umutlarımız devam ediyor
ben günlerce ağladım konu açılınca hala ağlamaklı oluyorum
ama bizde bebişimize kavuşacağız canım:gitme:
melisesra çok üzüldüm.....inşallah kendiliğinden kalırsınn...Allah böle acılar vermesin çok zor içnde bir canlı hisssediyorsun ve o canlı bir anda yok oluyor çok kötü çok.......başın sağolsun cnm.....