Canımın Yarısı.

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Canımın yarısını kaybettim ben. Gülşenimi. Kader arkadaşımı. Hiçbir dostunuzu,pamuk kalpli arkadaşınızı bir bilinmeze yolladınız mı hiç? Canınızın yarısını, ruhunuzu, duygunuzu bir insanla beraber bir bilinmeze yolladınız mı hiç? İkinci kez ayrılık acısıyla sınanıyorum. Gönlüm hep seni arıyor güzel arkadaşım neredesin? Niye benide götürmedin?

Basin sagolsun..can yarisi kaybetmek nedir bilirim.Gececek..birgun bulusacaksiniz zaten..sabir dilerim.

Güzelim benim, başın sağolsun. Maalesef hepimizin gideceği yer o "bilinmezlik" ama henüz senin sıran değil, ne zaman gelir o da bilinmez. Sevgili Gülşenciğini madden kaybettin ama manen o hep senin yanında, senin zihninde, güzel anılarınızla birlikte. Ölüm acısına da alışıyoruz, alışmasak bu kadar acıyla yaşayamazdık. Gün gelecek buruk bir tebessümle hatırlayacaksın güzel anılarınızı ama hiç unutmayacaksın. Anılarında hep birliktesiniz.

Allah rahmet eylesin... zor bir durumdur elbette ama hepimiz bir gün bu dünyadan gideceğiz... Allah ailesine sabır versin... genç miydi arkadaşınız??

Benide götürdü kendisiyle. Bu akşam haberi geldi. Biz beraber isyan edicektik hayata hani. Ne olucak hayallerimiz...

başınız sağolsun... Bol bol dua edin ona en azından yüreğiniz bir nnebze soğur..

Benide götürdü kendisiyle. Bu akşam haberi geldi. Biz beraber isyan edicektik hayata hani. Ne olucak hayallerimiz...
Bişey dicem yanlış anlamazsaniz ; ben en yakın arkadaşımı kaybetseydim şayet , şuan burda insanlara cevap vercek mecalim olmazdı heralde , gözlerim çoktan sismisti aglamaktan , telefon aklıma bile gelmezdi ..
Neyse mekanı cennet olsun ne diyim.

O ölmedi ki uzaklara ona ulaşamayacağım bir yere gitti. Sistem yüzünden gitmek zorunda kaldı.

Onun adına da sen yaşayacaksın hayallerinizi.

Arkadaşım ölmedi. Malum yaşananlar yüzünden onu bilinmez bir süre göremiycem. Nasıl insanlarla ne şekilde yaşıyor haberim olmayacak. Buna kahroluyorum.

Her insan acısını aynı şekilde yaşamak zorunda değil. Ne şekilde anlaşılırsa anlaşılsın yersiz oldu bence şuan söyledikleriniz

Arkadaşım ölmedi. Malum yaşananlar yüzünden onu bilinmez bir süre göremiycem. Nasıl insanlarla ne şekilde yaşıyor haberim olmayacak. Buna kahroluyorum.

27 dk önce konu açmışsınız
insanlar ölüm zannediyor başınız sağ olsun diyor, daha yeni o ölmedi gitti yazıyorsunuz

hangi malum yaşananlar? siyasi mi? anlamadım ben

Son düzenleme:
Of millet de baş sağlığı falan dilemiş. Neden daha açık yazmıyorsunuz konuyu, öldüğü anlaşılıyor yazdığınız cümlelerden.

değil mi ama, şaka gibi
insanlar üzülüyor haliyle, akıllarına kendi yitirdikleri geliyor

27 dk önce konu açmışsınız
insanlar ölüm zannediyor başınız sağ olsun diyor, daha yeni o ölmedi gitti yazıyorsunuz
hangi malum yaşananlar? siyasi mi? anlamadım ben
Sarhoş gibiyim. Affınıza sığınıyorum. Evet siyasi nedenler. Kahrolası nedenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…