Birgün buluşacakmıyız? Benim ömrüm ona kurban olsun.Basin sagolsun..can yarisi kaybetmek nedir bilirim.Gececek..birgun bulusacaksiniz zaten..sabir dilerim.
Oyle deme..o zaten gitmis.Senin omrunun vadesi doldugunda (uzun olsun insallah)o zaman kavusacaksiniz..Birgün buluşacakmıyız? Benim ömrüm ona kurban olsun.
Benide götürdü kendisiyle. Bu akşam haberi geldi. Biz beraber isyan edicektik hayata hani. Ne olucak hayallerimiz...Güzelim benim, başın sağolsun. Maalesef hepimizin gideceği yer o "bilinmezlik" ama henüz senin sıran değil, ne zaman gelir o da bilinmez. Sevgili Gülşenciğini madden kaybettin ama manen o hep senin yanında, senin zihninde, güzel anılarınızla birlikte. Ölüm acısına da alışıyoruz, alışmasak bu kadar acıyla yaşayamazdık. Gün gelecek buruk bir tebessümle hatırlayacaksın güzel anılarınızı ama hiç unutmayacaksın. Anılarında hep birliktesiniz.
Bişey dicem yanlış anlamazsaniz ; ben en yakın arkadaşımı kaybetseydim şayet , şuan burda insanlara cevap vercek mecalim olmazdı heralde , gözlerim çoktan sismisti aglamaktan , telefon aklıma bile gelmezdi ..Benide götürdü kendisiyle. Bu akşam haberi geldi. Biz beraber isyan edicektik hayata hani. Ne olucak hayallerimiz...
O ölmedi ki uzaklara ona ulaşamayacağım bir yere gitti. Sistem yüzünden gitmek zorunda kaldı.Bişey dicem yanlış anlamazsaniz ; ben en yakın arkadaşımı kaybetseydim şayet , şuan burda insanlara cevap vercek mecalim olmazdı heralde , gözlerim çoktan sismisti aglamaktan , telefon aklıma bile gelmezdi ..
Neyse mekanı cennet olsun ne diyim.
Benide götürdü kendisiyle. Bu akşam haberi geldi. Biz beraber isyan edicektik hayata hani. Ne olucak hayallerimiz...
Bişey dicem yanlış anlamazsaniz ; ben en yakın arkadaşımı kaybetseydim şayet , şuan burda insanlara cevap vercek mecalim olmazdı heralde , gözlerim çoktan sismisti aglamaktan , telefon aklıma bile gelmezdi ..
Neyse mekanı cennet olsun ne diyim.
Arkadaşım ölmedi. Malum yaşananlar yüzünden onu bilinmez bir süre göremiycem. Nasıl insanlarla ne şekilde yaşıyor haberim olmayacak. Buna kahroluyorum.
Peki .Her insan acısını aynı şekilde yaşamak zorunda değil. Ne şekilde anlaşılırsa anlaşılsın yersiz oldu bence şuan söyledikleriniz
Of millet de baş sağlığı falan dilemiş. Neden daha açık yazmıyorsunuz konuyu, öldüğü anlaşılıyor yazdığınız cümlelerden.
Sarhoş gibiyim. Affınıza sığınıyorum. Evet siyasi nedenler. Kahrolası nedenler.27 dk önce konu açmışsınız
insanlar ölüm zannediyor başınız sağ olsun diyor, daha yeni o ölmedi gitti yazıyorsunuz
hangi malum yaşananlar? siyasi mi? anlamadım ben
Basınız sağolsun diyenlere yorum yapmayınca öyle anladım nedense.O ölmedi ki uzaklara ona ulaşamayacağım bir yere gitti. Sistem yüzünden gitmek zorunda kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?