Canımın Yarısı.

O ölmedi ki uzaklara ona ulaşamayacağım bir yere gitti. Sistem yüzünden gitmek zorunda kaldı.
Kusura bakmada bir saatir hepimiz basin sagolsun dedik niye olmedi diye yazmadin anlamadim.yok bilinmeze gitti,yok birgun bulusurmuyuz filan dedin durdun.
Olume care yok ama buna var.Herseyi dramatize edecegine mantikli ol.ya sende git yanina yada otur donmesini bekle..Allah allah ya..
Kendimi kandirilmis hissettim resmen iki dakikada..

27 dk önce konu açmışsınız
insanlar ölüm zannediyor başınız sağ olsun diyor, daha yeni o ölmedi gitti yazıyorsunuz
hangi malum yaşananlar? siyasi mi? anlamadım ben

"Başın sağolsun" denen mesajlara cevap verilirken bile ölmediği açıklanmıyor. Çok ilginç geldi ne bileyim...

Sarhoş gibiyim. Affınıza sığınıyorum. Evet siyasi nedenler. Kahrolası nedenler.

konu sahibi öyle bir yazıyorsunuz ki nereye çekseniz o tarafa gider
bence çok sakıncalı bir konuya çomak sokuyorsunuz şu an
arkadaşınız kaçtı gibi algılıyorum ben mesela kiminle ve nasıl olacağını bilmediğinize göre
bu akşam haberi geldi falan
e kaçtıysa da...onu da farklı algılıyorum
biz size ne yazalım, nasıl yazalım şimdi???

Mune Mune

Arkadaşım ölmedi. Malum yaşananlar yüzünden onu bilinmez bir süre göremiycem. Nasıl insanlarla ne şekilde yaşıyor haberim olmayacak. Buna kahroluyorum.
Ölmemiş madem ne diye ölmüş gibi karalar bağlıyorsun okadar da üzüldük öldü diye...
Bende dahil olmak üzere bir çok kişi başsağlığı diledi niye ölmedi demiyorsun....

Hepinizden çok özür dilerim. Sarhoş gibiyim. Her türlü sövebilirsiniz. Ama bu durumuda en az ölüm kadar zor.

Hepinizden çok özür dilerim. Sarhoş gibiyim. Her türlü sövebilirsiniz. Ama bu durumuda en az ölüm kadar zor.

Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba. Her şeyin bir çözümü var, her gecenin sabahı var ama ölümün ötesi yok. Bu kadar dramatize etmeyin.

27 dk önce konu açmışsınız
insanlar ölüm zannediyor başınız sağ olsun diyor, daha yeni o ölmedi gitti yazıyorsunuz
hangi malum yaşananlar? siyasi mi? anlamadım ben
Bencede siyasi çok sinir oldum şuan bu konuya... okadar insan baş sağlığı diliyor bi ölmedi diyemiyor..

Back
X