Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

selam herkese bayanlar.buraya yazan meryem97 benim kardesim.subhe vermek istemedi emin.sadece arkadas ortami yok burda.kurmak istedi olmadi.turkceside pek iyi olmadigi icin pek hos karsilanmadi.kusura bakmayin..kusturdunuz kizi.

selam herkese bayanlar.buraya yazan meryem97 benim kardesim.subhe vermek istemedi emin.sadece arkadas ortami yok burda.kurmak istedi olmadi.turkceside pek iyi olmadigi icin pek hos karsilanmadi.kusura bakmayin..kusturdunuz kizi.

Hoşgeldiniz. Kim hoş karşılamamış ?

Yok hayr kusuru yok bizden kaynaklanan bi durumdan pldu meryemcm minigim kusura bakma
telden giriyorm da aksm 8gbi burda olurm gelebilirsn gel knusurz kucugum tamam aciklarm.nden oyle yaptigimi

hos buldukonemli digil canim.sadece ben kiza gir bir geyik topigine arkadas edin diyince birden daldi.kizlar yanlis anlamis.

Yanlış anlaşılmalar olur böyle arada .

Tabi meryem de , direk nazara sizi tanıyabilir miyim derse ,doğal olarak şüphe uyandırır .

Bizim başımızın üstüne yeri var , gelsin . Öyle küsüp darılmasın .

Kız meryem elma diyicem geliceksin , armut diyicem gitmeyeceksin tamam mı kız

onun sayesinde bizde tanismis oldukmemnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…