- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi LadyMarmelad
-
- #2.081
Ben yeni uyandım lan , beni aramışsın . Duymadım .
Yemek yiyeyimde, gelirim birazdan .
Belkide uyurum , çok halsizim şuan .
Ama yok yok gelirim , survivor vardı .
iyi benden de can sıkıntısından avrupa avrupa izliom bende
baktm burdaymışsınız bi selam verim dedim
İyi yapmssn avrupa avrupada sarıyo komik
selam herkese bayanlar.buraya yazan meryem97 benim kardesim.subhe vermek istemedi emin.sadece arkadas ortami yok burda.kurmak istedi olmadi.turkceside pek iyi olmadigi icin pek hos karsilanmadi.kusura bakmayin..kusturdunuz kizi.
nazarboncugu seninlede tanisa bilirmiyim ancak sana supheli gelimiyim ne icin supheli geliyosam artik
Kararsz ya tmm yavrm afiyt olsn he ya onmli degildi tahmn ettm zatn uyuyodr diye
Telden de zormus heee
Hoşgeldiniz. Kim hoş karşılamamış ?
selam herkese bayanlar.buraya yazan meryem97 benim kardesim.subhe vermek istemedi emin.sadece arkadas ortami yok burda.kurmak istedi olmadi.turkceside pek iyi olmadigi icin pek hos karsilanmadi.kusura bakmayin..kusturdunuz kizi.
Nazarı tanıyıp napıcan , çok sıkıcı bi kızdır . Herşeye ''yes'' der . Salla gitsin ya ..
Hoşgeldin , anlat sen kendini . Onlarda dökülür sana
Yaa.. Ne cekiyorum gor.
Pembissm hosgeldiiiiiiiinnnn
hos buldukonemli digil canim.sadece ben kiza gir bir geyik topigine arkadas edin diyince birden daldi.kizlar yanlis anlamis.
Canimss.. Ne zman vzgececksin benmle ugrasmktn :)
A yi , aşkım diye gördüm biliyo musun
Ama gel gör ki benim herif, telimde cebiyle kayıtlıdır. İçimde ukte kalmış olmalı
İyidir sekerim, senden naber. Ay smile yapamyrum kndimi ifade edemiyomusm gbi hissettim.hoşbuldum canım naber
Benim lugatımda vazgeçmek diye bi tabir yok bacım . Sen benden vazgeçene kadar ben senden vazgeçmem
Yanlış anlaşılmalar olur böyle arada .
Tabi meryem de , direk nazara sizi tanıyabilir miyim derse ,doğal olarak şüphe uyandırır .
Bizim başımızın üstüne yeri var , gelsin . Öyle küsüp darılmasın .
Kız meryem elma diyicem geliceksin , armut diyicem gitmeyeceksin tamam mı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?