- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi LadyMarmelad
-
- #2.121
Neyse onemlı degıl.ablam bana anlatdı neden boyle davrandıgınızı .15 yasındayım azerıyım .ablam gırınce gırerım cogu zaman arkadas cevrem olmadıgı ıcın daha dogrusu kurmadıgım ıcın
Neyse onemlı degıl.ablam bana anlatdı neden boyle davrandıgınızı .15 yasındayım azerıyım .ablam gırınce gırerım cogu zaman arkadas cevrem olmadıgı ıcın daha dogrusu kurmadıgım ıcın
güldürdün beni
dur bakım nasıl bi cadıymış o
olmadı koyarız seni mi kırcaz rüyaların gercek olur
sagol canim.Allah bagislasnnnnn yerm onlari
Biz bekarizzzzzzz
sag salim kavusun insallah.safak sayiyorsun demek.Allah bağışlasın canım . Topiğimizde iki üç tane evli ablalarımız var .
Ben evli değilim , nişanlıyım . Herifim askerde .
Kız iki çocuk çok fazla değil mi ya :26:
Anneminkini aldm benmkinden cok cokk ustun oldugu icinnn ahhh be bunu almaliydim ben
Öptüğümün çocuğu tabikide olur , öpen sen olunca.. (=
RÜyaydı , gerçek oldu demek istiyorum çjnjhblhkjh
Nereli olduğunun önemi yok , istediğin zaman yazarsın , istediğin zaman yazmazsın güzelim .
Topiğimiz her kesimden insana açık =)
Bak bu topiğin en küçüğü bendim , tahtıma el koydun
sagol canim.
sag salim kavusun insallah.safak sayiyorsun demek.
evlenmeden once fazla diyordum.ama kizim olunca yalniz kaldi.akraba filanda yok.qurbetteyiz,ikinci cocuga karar verdik.oldu minnosum
cok guzel duygu anne olmak/ALLAH isteyen herkese yasatsin.
Sizin eve dönüşünüz geceyi bulur artıkDua ette şarjzı bitmesin
sagol canim.
evlenmeden once fazla diyordum.ama kizim olunca yalniz kaldi.akraba filanda yok.qurbetteyiz,ikinci cocuga karar verdik.oldu minnosum
Bugun pek bi sirinsin kucuk hanim. :x
sagol canim.
gercekdenmi kac yasindasin
Hı hı i hemde ne şafak sayıyorum bi bilsen .
Bugun tutamadım kendimi ,ağladım . İçime ata ata patlayacaktım . Özlem başka bi duygu , hatta bambaşka bi duygu . Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın .
Valla bende öyle diyorum , evlenince hemen çocuk yapma gibi planım yok daha doğrusu planımız yok . Daha yaşım 20 . 21 imde evlilil oldu diyelim 22 sinde anne mi olucam , aboww yok yok ..
Şöyle yaş olsun bi 26 , anca ..
Hem ben bir tane isterdim ,hiç ikiyi hayal etmedim . Ama benim herif ne yaptı ne etti , ikiyi kabullendirdi .
Biz böyle şimdi konuşuyoruz ama Allah bakalım nasip edicek mi , herkese nasip etsin .
Ve anneler günün kutlu olsun =)
Bugun tüm duyguları en doruklarda yaşıyorum be nazarım . Sinirleniyorum , ağlıyorum , üzülüyorum , mutlu oluyorum ..
Bugun çok duygusalım ha , bu halimi fırsat bilipte faydalanmayın benden ! Yoksa yarın mahvederim
tamam en kısa zamanda rüyalarını gerceklestrcez bebegım
bende rüyanda evlendiğimi falan gördn sanmıstm ya
kız gtmiş kk yı görmş rüyasında
allah analı babalı büyütsün ne güzel yaa
bende istiyorum allah nasip eder inşallah
tabi önce düğünü yapmam lazım
Senin ruh halini bile yeriz be , zilli :)
Sana kizamam, biliyosuun.Ayrica seni sinirli gormek de istemiyorum..
Zaten beni bi sen çekiyorsun , birde bizim evdeki uydu alıcısı
sagol canim
tahmin ediyorum.yeni evlenmisdik esim 15 gunlugune turkiyeye gitnisdi is icin.hayatimin en uzun gecen 15 gunuyduzor gercekden.
ben erken evlendim.17 yAsimda.suan 23 yaindayim.yaslandimmi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?