Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

20 yaşındayım ben , sen kaç yaşındasın ?

Kız niye öyle ağzını açtın Çok mu büyük görünüyorum

ben 23.ay ne biliyim.buyuk gorundugunu bilmiyorum gormedimama ilk mesajini okuyunca buyuk zannetdim seni.ne oldugunu iyice anlamaya calistinya

oyleyim dimi.kucuk kizim oldukdan sonra kendime hic bakamiyorum.ona bakiyorumsimdide uyandi cadi.ben kacdim kizlar.tnismamiza cok memnun oldum.pek hos tesaduf olmadi ama tanismamiz guzel oldu

Son düzenleme:

ama o 15 gun benim icin eylenceli gecmisdi cunku ablam biz kaliyodu

ben 23.ay ne biliyim.buyuk gorundugunu bilmiyorum gormedimama ilk mesajini okuyunca buyuk zannetdim seni.ne oldugunu iyice anlamaya calistinya

Ha bu nazar , leydimaymuk , pembe gelin falan varya buraya ilk geldiğimde beni bi dışladılar bi dışladılar ki..

O zamanlar başka forumdaydık , kimse iplemiyordu beni .

Çok dışlıyorlar beni bunlar ben buranın en küçüğüymüşüm hiç birşeyden anlamazmışım kendi aralarında beni konuşuyorlar hep . Birde skypeye gelip gelip küfür ediyo bunlar bana

Sen bunları böyle görme , ne zillilerdir onlar varya

Tamam çabuk kalkın , birdaha da inmeyin . Ay pardon gitmeyin diyecekdim

Ne pisliksinnnn laaaannn seeennn
Nazoooo nasil anlatmis kendini dmi

Çünkü pcnin başında uyuyakaldığım için , en son ne gördüysem o giriyor rüyama.

Gerçi bi film izliyordum , hortum sesleriyle uyuyakalmışım ya Fırtına eyaleti diye

kıyamam ya bundan sonra pc nin basından kalk baska seylerle ilgilen öyle uyu
psikolojin bozulacak bak bi de en küçükmüşsün
ben yaslımıyım ne bunalıma gircem az sonra ben 15 yaşımı bitireli 8 sene olmuş la dile kolay

Ben varya cidden çok rüya görüyorum .

Herifimi hele her gece görüyorum . Yani türkiyede herifimle gitmediğimiz yer kalmadı rüyamda

Kapadokyaya bile rüyamda gittim ya

Sen ihtiyarlar topiğine git ablaaaaaa acayip yazan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…