• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canınız gibi sevdiğiniz insanların sizi anlamadığı zamanlar oluyor mu ?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Bazı zamanlar sizinde canınız gibi sevdiğiniz insanların sizi anlamadığını düşündüğünüz zamanlar oluyor mu ? Canınız gibi sevdiğiniz insanların sizin kalbinizi kırdığı üstüne üstlük birde konuşmadığı oldu mu ? Hatanız olmadığını bildiğiniz halde, haklı olduğunuz halde küs olmak, konuşmamak rahatsız etti mi sizi hiç. Bana anlamsız geliyor, eğer insan karşısındakini canı gibi seviyorsa her ne koşulda olursa olsun yanında olmak ister, yanında olur öyle değil mi ? Galiba anlam veremiyorum bazı şeylere, galiba yoruldum, kabuğa çekilme vakti, suskunluk vakti

Bazı zamanlar sizinde canınız gibi sevdiğiniz insanların sizi anlamadığını düşündüğünüz zamanlar oluyor mu ? Canınız gibi sevdiğiniz insanların sizin kalbinizi kırdığı üstüne üstlük birde konuşmadığı oldu mu ? Hatanız olmadığını bildiğiniz halde, haklı olduğunuz halde küs olmak, konuşmamak rahatsız etti mi sizi hiç. Bana anlamsız geliyor, eğer insan karşısındakini canı gibi seviyorsa her ne koşulda olursa olsun yanında olmak ister, yanında olur öyle değil mi ? Galiba anlam veremiyorum bazı şeylere, galiba yoruldum, kabuğa çekilme vakti, suskunluk vakti
oluyo tabii hemde öyle bi oluyo ki şaşıp kalıosun....maalesef hayat bu işte..bana kalsa ben sevdiğimi değer verdiğimi hep el üstünde tutarım hep alttan alırım elimden geldiğince ama herkes kendimiz gibi biz gibi olamıyor maalesef...sizi çok iyi anlıyorum...

Zaman zaman değil çoğu zaman anlamıyorlar
Konuşmayıp küstükleri olmuyor çünkü kırdıklarının farkına bile varmıyorlar

sanırım eşim ve çocuklarım hariç hiç kimseyi canım gibi sevmiyorum...
evet, değer verdiğim insanlara kırıldığım zamanlar tabi ki oluyor, zaten insan değer vermediği bir insana kırılmaz, aman der geçer
önce açık açık söylüyorum, olmuyorsa onları o şekilde kabul edip edemeyeceğimi düşünüyorum
kabul edebilirsem ediyorum, edemiyorsam samimiyeti hemen kesiyorum

Anlayıp da anlamamazlıga gelenler var bunlar daha kötü.Senin haklı oldugunu biliyor ama kendi menfaati için sana haklısın diyemiyor,seni yalancı konumuna sokuyor...

Kendi hallerine,vicdanlarına bırakmaktan başka çaremiz yok malesef.

Kimseye değer vermiyorum artık.. bunu öğrendim zamanla.. beni kıran olursa, bende kırıyorum.. üzeni üzüyorum.. hayat acımasız..

Çooook ....

Sanirim fazla deger veriyoruz. Deger verdikce kendilerini bulunmaz hint kumasi sanip diledikleri gibi sallayabileceklerini saniyorlar.

Ama bir seyi atliyorlar; hic kimse vazgecilmez degildir

Oluyo hemde en yakinlarim dedigimiz aa yok ben şunu söylemiyim alinmasin böyle yapmiyim ki kirilmasin diye diye el üstünde tuttugumuz insanlar bi bakiyosun haksiz oldugu halde tripten triplere.. sen konusmasan bin yil konusmayacak.
İşte o zaman anliyosun o seni öyle o kadarda sevip onemsemiyo o zaman dank ediyo kimseye vazgeçilmez oldugunu hissetirmiycen üzüyosa kiriyosa güle güle

Oluyo hemde en yakinlarim dedigimiz aa yok ben şunu söylemiyim alinmasin böyle yapmiyim ki kirilmasin diye diye el üstünde tuttugumuz insanlar bi bakiyosun haksiz oldugu halde tripten triplere.. sen konusmasan bin yil konusmayacak.
İşte o zaman anliyosun o seni öyle o kadarda sevip onemsemiyo o zaman dank ediyo kimseye vazgeçilmez oldugunu hissetirmiycen üzüyosa kiriyosa güle güle

Aynen

Evet sevdiğim insanlar beni çok kırdı. Ama şunu anladım ki ben artık hiç kimseyi canımdan çok sevmiyorum. Kendimi kötü hissettiriyorsa onu hayatımdan cikarma karari aldım.Kırıldıkca anlıyor insan

Öncelikle kolay kolay kimseyi sevmem,babam,kızkardeşim,yiğenim hayatta en değer verdiklerim,,onun dışında ne kimseyi önemser,ne kırılır,ne kırar,ne de severim..birşey mi yaptılar mesela,direk cevabını verir,arama mesafe koyar,yoluma bakarım..hepsi bu;)

Back
X