Kızlar merhaba okuldan henüz gelebildim ve hemen kendimden bahsedip size yediklerimi yazacağım bu gün diyetimin ilk günü :)
21 yaşındayım
1.59 boy
76 kg
hedef kilom 60
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim.
Öyle özel oalrak bir diyet uygulamayacağım sadece yediklerime dikkat ederek vermeyi deneyeceğim:)
Kızlar ben öğrenci evinde kaldığım için evde öyle doğru düzgün dengeli beslenmeye yönelik yemekler olmuyor o sebeple hafta içi yemeğimi okulda yiyorum okulda çok güzel yemekler çıkıyor. geçen ocak ayında 83 kiloydum ve eylüle kadar yediklerime dikkat ederek ve günde bir saat yürüyüş yaparak 70 e inmiştim özel bir diyet yapmamıştım sadece akşamları hafif şeyler yiyordum, kaçırırsamda hemen yürüyüşe çıkıyordum. malesef ekim, kasım ve aralıkta dikkat etmeyerek 3 ayda 6 kiloyu geri aldım

şşimdi, sizlerle tekrar başlıyorum:))) Öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim:) okulda tüm arkdaslarım incecik bana destek olacak kimse yoktu

. Neyse şimdi yediklerimi yazıyorum
Sabah kahvaltı etmedim
öğle 12.30 gibi 1 kase çorba, 3-4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase pudink(malesef tatlıları çok seviyorum ve okuldaki menüde çıkınca yiyemeden yapamadım ), 3-4 yk bulgur pilavı.
akşam daha hafif şeyler yiyerek size yazıcam kızlarrrr. hepinize başarılar diliyorummm. birde okuldan dönerken yarım saat tempolu yürüdüm.