Doğuma Hazırlık cankuşumun hala ismi yok :( yardım teyzeleri...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bitkici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
85
0
86
44
Bursa
kasımda kavuşcam oğluşuma inş ama hala bi isim bulamadık :( eşimin ismiyle uyumlu olsun istiyorum ama çok zormuş bu isim işi... buarada eşimin ismi suat...:hulya:

SON HARFLERİ SUAT İLE UYUMLU İSİMLER:

Son 3 harfine (uat) göre suat ile Uyumlu İsimler :

fuat
Son 2 harfine (at) göre suat ile Uyumlu İsimler :

esat onat azat

BAŞ HARFLERİ SUAT İLE UYUMLU İSİMLER:

İlk 3 harfine (sua) göre SUAT ile Uyumlu İsimler :

sualp suar suavi
İlk 2 harfine (su) göre SUAT ile Uyumlu İsimler :

sultan suna sunay suzan suphi sunday sururi sulhi sunar suzi suzin sungur

HEM BAŞ HEM SON HARFLERİ SUAT İLE UYUMLU İSİMLER:

's' ile başlayıp 't' ile Biten İsimler :

serhat sedat sait samet servet saadet seyit saffet sacit sebahat sermet sabit sabahat semahat satvet sebat serbülent semihat sonat

alıntıdırr..

sana bunları buldum ismiyle uyumlu olsun istiyorum dediğin için allah analı babalı büyütsün inşallah

çoğunu beğendim kızlar süper :) sağolun yardımlarınız için listeme alıyorum bunlarıda... aklınıza gelen olursa daha yazınopuyorumnanaktan

ben gerçekten çok kararsızım :çok üzgünüm: bebek ismiyle gelir derler ya benim oğluşumda ismiyle gelirmi acaba CADIARZU

canım benım yha tek dert ısım olsun allh askına
saglıklan alda kucagına gerısı bos....

batu baran
berke
goktug
kayra
emre
arda

öyle tabiki tek dert isim olsun inş. ama gerçekten zormuş :) değişik olsun istiyorum uyumda aramıyorum artık ilerde oğluma sorun çıkartmıcak asil durcak içimize sincek bi isim olsun... kayra ismi gerçekten güzelmiş...:dance:

Murat ismi biraz demode kalabilir belki ama çok hoş bence
Suatla da uyumlu
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

eşinin ismiyle uyuumluu olmasıı şart değilsee daha güzel isimler bulabilrisinn benim eşimin ismi yakupp amaa ben göktuğ koyacam

Back
X