Doğuma Hazırlık cankuşumun hala ismi yok :( yardım teyzeleri...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk uyumlu olsun istiyodum ama beğenemiyorum uyumlu olan isimleride o yüzden fazgeçtim her türlü isme açığım kaydirigubbakcemile3 yoksa erkekim isimsiz kalcak 26. haftamdayım hala aday adayı ismimiz bile yok :umursamaz:

onatı ben de beğendim. Onun yanısıra Ediz, Çağlar (oğlumun adı), Çınar, Doruk, Bartu Çağlayan isimlerini beğeniyorum. Çok isim var. Karar verememekte haklısın. Zorlanıyorsan beğendiğin isimleri eleyip kağıtlara yaz. Hangisini seçersen onu koyarsın. Kura usulü:))zemuszemus

onatı ben de beğendim. Onun yanısıra Ediz, Çağlar (oğlumun adı), Çınar, Doruk, Bartu Çağlayan isimlerini beğeniyorum. Çok isim var. Karar verememekte haklısın. Zorlanıyorsan beğendiğin isimleri eleyip kağıtlara yaz. Hangisini seçersen onu koyarsın. Kura usulü:))zemuszemus

bu gidişle öyle olcak zaten sırnaşık şey... ya ben ensar ismine bayılıyorum aslında ama eşimi ikna edemiyorum o yüzden isim beğenmekte zorlanıyorum. eşimde bu ara furkanla yusufa taktı bakalım nereye varcak sonumuz kafamçokkarıştı

Back
X