Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canlar son testimde FSH 30 olmuştu doktorum 40 la bile hamile kalan vardı demişti dua edin bu ay iyce düşsün hamiş olayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allahım kimseye evlat hasreti yaşatmasın
Canlar son testimde FSH 30 olmuştu doktorum 40 la bile hamile kalan vardı demişti dua edin bu ay iyce düşsün hamiş olayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allahım kimseye evlat hasreti yaşatmasın
Canım ,peki düşürmek için birşey uyguluyor musun , uygulayıp da evet bu düşürdü ,diğer hormon dengemi de bozmadı , diyebilecegin önerilerin var mi ?
Allahım dediğin gibi kimseye evlat hasreti yasatmasin isteyen herkese nasip etsin ,(amin).
Canım ,peki düşürmek için birşey uyguluyor musun , uygulayıp da evet bu düşürdü ,diğer hormon dengemi de bozmadı , diyebilecegin önerilerin var mi ?
Allahım dediğin gibi kimseye evlat hasreti yasatmasin isteyen herkese nasip etsin ,(amin).
Kuzummm benim doktorum Biosteron dhea verdi onu kullanıyorum onun dışında bu ay hayıtsuyu içtim düzenli bi şekilde ve en önemlisi kafamda ki bütün olumsuzluk olan herşeyi sildim yani stres yapmıyorum hiç birşeyi çünkü bu hayatta hiç kimse hiç bişey evlattan daha öte değil tabii bide çokça dua
Sizin adınıza çok sevindim rabbim kısa sürede sağlıklı evlatta nasip eder inşallah ilactan kastınız biosteronmu?adet olmak icinde ilaç kullanıyormuydunuz cyclo gibi mesela
Sizin adınıza çok sevindim rabbim kısa sürede sağlıklı evlatta nasip eder inşallah ilactan kastınız biosteronmu?adet olmak icinde ilaç kullanıyormuydunuz cyclo gibi mesela
Evet ama düştüğü ay kullanmamıştım biosteron ve hayıt suyu içiyodum çok teşekkür ederim Duan için Allah razı olsun Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin :))
Hımm ben ilacımı bitirince tekrar bi tahlil yapcm eğer düşmemişse dediğine başlarım saol canım inşallah tez vakitte bebek haberi alırsın alırım alırız hepimiz Rabbim isteyen .Herkese tattırsın inşallah anne olmayı