- Emoji Skoru
- 37
- Puanlar
- 13
Amin bakalım hayırlısıAdet gecikmen olursa bir daha kan ver derim inşallah yalancı pozitif değildir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bakalım hayırlısıAdet gecikmen olursa bir daha kan ver derim inşallah yalancı pozitif değildir![]()
Naptın canımmÖnceden bende yalancı pozitif aldım ama onlarda gri idi şerit bu pembe silik bilemedim 7 gün önce aynı testle yaptım tertemiz negatifti bir anda yapasım geldi test sonuç böyle oldu ilk 1 dkda bakınca net görülebiliyor buharlaşma veya şerit izi gibi değil
Hala e nabızda görünmüyor canım ya bekliyorumNaptın canımm
E nabızda bilerek betayı göstermiyorlar bide hafta sonu girdi offff inşallah yarın öğlen çıkmış olur zaten görürsün ben kaset test yaptım negatif maalesefHala e nabızda görünmüyor canım ya bekliyorum
Kaset test de yaptım çok çok silikti bende varla yok arası idi e nabızda kan tahlilimin hiçbiri yok sadece idrar testi çıkmış o kadarE nabızda bilerek betayı göstermiyorlar bide hafta sonu girdi offff inşallah yarın öğlen çıkmış olur zaten görürsün ben kaset test yaptım negatif maalesefinşallah senin vardır ya
Bu testi şimdi yaptım ama seninki gibi bence bu da yalancı pozitifE nabızda bilerek betayı göstermiyorlar bide hafta sonu girdi offff inşallah yarın öğlen çıkmış olur zaten görürsün ben kaset test yaptım negatif maalesefinşallah senin vardır ya
Belki çok yenidir ben çok fazla göremedim ama çizgiyi umudunuzu yitirmeyin lütfennBu testi şimdi yaptım ama seninki gibi bence bu da yalancı pozitifneye güveneceğiz eskiden hiç böyle çıkmazdı testim direkt negatif olurdu şimdi arada kalıyoruz
Ne yazıyor askim idrardaaaa belki çıkmıştırKaset test de yaptım çok çok silikti bende varla yok arası idi e nabızda kan tahlilimin hiçbiri yok sadece idrar testi çıkmış o kadar![]()
İdrarda hangi terimde gebelik olacağını bilmiyorum ama gebelik Hcg testi yapmamış teste doktor öyle bir terim yok çünkü canım bekliyorum hayırlısı belki de güzel haberi bekliyorumdurNe yazıyor askim idrardaaaa belki çıkmıştır
İnşallah canım inşallah enfeksiyon frlan baktılar ozamanİdrarda hangi terimde gebelik olacağını bilmiyorum ama gebelik Hcg testi yapmamış teste doktor öyle bir terim yok çünkü canım bekliyorum hayırlısı belki de güzel haberi bekliyorumdur![]()
İlk 5 dkdan sonrasındanoluşan çizgiler geçerli sayılmaz canım benim kuruma çizgisidir büyük ihtimalle bizimkileri incelediysen evet var olabilir denilebilirdi üzgünüm ama benimkisi de ince pembe bir çizgi ilk dakikada görünmüştü onun gibi mesela boşu boşuna üzülmeni istemem bende aynı bekleyiş içindeyimBu testi şimdi yaptım ama seninki gibi bence bu da yalancı pozitifneye güveneceğiz eskiden hiç böyle çıkmazdı testim direkt negatif olurdu şimdi arada kalıyoruz
Sonuç bunlar canım belki anlarsın bak istersenİnşallah canım inşallah enfeksiyon frlan baktılar ozaman
Eritrosit araştırdın mı askim bak yüksek cıkmısSonuç bunlar canım belki anlarsın bak istersen
Ben de çok güvenmiyorum canım çok sağolİlk 5 dkdan sonrasındanoluşan çizgiler geçerli sayılmaz canım benim kuruma çizgisidir büyük ihtimalle bizimkileri incelediysen evet var olabilir denilebilirdi üzgünüm ama benimkisi de ince pembe bir çizgi ilk dakikada görünmüştü onun gibi mesela boşu boşuna üzülmeni istemem bende aynı bekleyiş içindeyim![]()
6 yüksek mi ya bilmediğim için soruyorum benim Eritrosit 15 lökosit 215 çıktıEritrosit araştırdın mı askim bak yüksek cıkmıs
İnşallaahhhh kırmızı kırmızı görürsün testlerini bizde öyle amin dua et bacım dua dua dua tek yol duaBen de çok güvenmiyorum canım çok sağol![]()
Gebe misin canım ben az önce bakıyım dedim hani 6 cıktıgı için gebelerde yüksek çıkabilirmiş chatgbtye sor bii6 yüksek mi ya bilmediğim için soruyorum benim Eritrosit 15 lökosit 215 çıktı![]()
Ay öyle canımcım dua dua duaİnşallaahhhh kırmızı kırmızı görürsün testlerini bizde öyle amin dua et bacım dua dua dua tek yol dua
Gerçekten miiiiGebe misin canım ben az önce bakıyım dedim hani 6 cıktıgı için gebelerde yüksek çıkabilirmiş chatgbtye sor bii
Awox güvenilir canım ben hep pnu kullanıyorum hiç yanıltmadı silik bile olsa görmedim onda kan verdinmiGerçekten miiiiaşılama oldum testle takip ediyorum awox silik çıkarıyor ama güvenemiyorum ki işte 9 Mart kan günümm