• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar lütfen bakar mısınız

Gerçekten miiii 😮 aşılama oldum testle takip ediyorum awox silik çıkarıyor ama güvenemiyorum ki işte 9 Mart kan günümm
Bekle bakalım 2 gün sonra zaten var gibi ama heleki awox sasırtmaz bende asılama oldum ama yok sanırım 4 gün kaldı adete asırı sancım var inşallah vardır bebişlerimiz

Awox güvenilir canım ben hep pnu kullanıyorum hiç yanıltmadı silik bile olsa görmedim onda kan verdinmi
Yok canım daha vermedim ama dün sabah ilk idrarla yaptım awox negatifti sonra üzüldüm kabullenmedim sanırım 2.ye tekrar yaptım pozitif çıktı şok oldum inandım hemen. Bu sabah tekrar yaptım ilk idrarla dün pozitif çıkandan biraz silik çizgi çıktı 5-6 dakika da . Bugün yaptığım bu kalite düştüğü için rengiyle oynadım pembe çizgiydi
BC520583-CC91-40E3-B2F1-BA34B6B78B29.webp

Yok canım daha vermedim ama dün sabah ilk idrarla yaptım awox negatifti sonra üzüldüm kabullenmedim sanırım 2.ye tekrar yaptım pozitif çıktı şok oldum inandım hemen. Bu sabah tekrar yaptım ilk idrarla dün pozitif çıkandan biraz silik çizgi çıktı 5-6 dakika da . Bugün yaptığım bu kalite düştüğü için rengiyle oynadım pembe çizgiydi Eki Görüntüle 3712986
Awox yanıltmaz normalde ama siz ovitrelle vuruldunuz mu onuj etkisi de olabilir gebelik hormonunu yükseltiyor inşallah hamilesindir askim ya ne diyim valla su belirsizlik öldürüyor

Awox yanıltmaz normalde ama siz ovitrelle vuruldunuz mu onuj etkisi de olabilir gebelik hormonunu yükseltiyor inşallah hamilesindir askim ya ne diyim valla su belirsizlik öldürüyor
Vuruldum evet ama bahsettim ya ilk idrar negatif çıktı sonra tekrar yaptım pozitif verdi diye muhtemelen ilk test doğruydu ve ovitrelle atıldı vücuttan ama bugün çıkanı anlamadım 21 Şubatı 22 ye bağlayan gece ovitrelle oldum neredeyse 13-14 gün oluyor

Gebe misin canım ben az önce bakıyım dedim hani 6 cıktıgı için gebelerde yüksek çıkabilirmiş chatgbtye sor bii
Hangi hormon gebe olunca yüksek çıkarmış canım erikrosit 6 lokosit 1 çıkmış bende de

Vuruldum evet ama bahsettim ya ilk idrar negatif çıktı sonra tekrar yaptım pozitif verdi diye muhtemelen ilk test doğruydu ve ovitrelle atıldı vücuttan ama bugün çıkanı anlamadım 21 Şubatı 22 ye bağlayan gece ovitrelle oldum neredeyse 13-14 gün oluyor
Ay yazdığım gelmemiş senin geçmis zaten evet bence git yarın kan ver belirsizlikten kurtul illa o gün olacak değil ya herseye hazırlıklı ol askim yani elimizden bişey gelmez :)

Chat gpt ye sordum da ilişkilendirmeyin falan diyor ama :(zaten hala sisteme düşmedi
Dur ya bekle biraz bakalım en önemlisi beta o bi cıksın bakalım beta yarın öğleden sonra cıkar e nabıza da düşer inşallah buraya at beraber bakalımmm

Dur ya bekle biraz bakalım en önemlisi beta o bi cıksın bakalım beta yarın öğleden sonra cıkar e nabıza da düşer inşallah buraya at beraber bakalımmm
Bence sonuçlandı çoktan da sisteme yüklenmedi hala sadece o içim içimi yiyor sırf zaman geçsin diye uyuyorum eşim de asker görevde tek başıma bunalıyorum sonuç çıksaydı rahatlayacaktım

Bence sonuçlandı çoktan da sisteme yüklenmedi hala sadece o içim içimi yiyor sırf zaman geçsin diye uyuyorum eşim de asker görevde tek başıma bunalıyorum sonuç çıksaydı rahatlayacaktım
Canım sonucun çıktı mı 🌸

https://mutluresim.com/images/2026/03/07/X8KIFx.jpeg Link açılıyor mu acaba fotoğrafı orada yüklemeyi denedim bu sabah ki testim böyke daha awox almicam canıma yetti ya

Back
X