• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canları yansın istiyorum ..

Sen birseyler yazarsan kendini dusurursun. Hiç muhattap olma. Burda bu kadar kadın yazma diyorsa söz dinle tatlim

Allaha havale etmek en güzeli. .
Erkenden kurtulduğun için Şükret. .
Hattını değiştir, yoluna bak..

Kızlar 10 günden beri sürekli bir karmaşının içindeydim . Nişan atmalar barışmalar kavgalar bir sürü olay yaşadım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim . Bu ilişkinin bitmesinn daha hayırlı olcağını kabullendim . Sizlerde aynı görüştesiniz.. o kadın kazandı şimdi peki ben üzüldüğümle kalcam o kadın oğlumu aldım diye mutlu mu olacak. Canımı çok yaktı . Nişanlımı gerçekten seviyorum ve severek ayrılcam . Geçmişte yaptıklarından pişman olsa da sonuçta ailesiyle beni karşı karşıya getiren oydu.. ikiside vicdanen rahat olmasın son bir kez ikisinede mesaj yazıp bu defteri kapatıcam hattımı değştrcem bugün.. Ama içimdekiler kalmasın . O kadınada oğlunada beni bu hale getirdikleri için çok kızıyorum canlarını yakacak kendimi birazda olsa rahatlatmak için ne yazabilirim yardımcı olur musunuz ??

Hiiiç mesaj yazma. Bırak. Yazdıktan sonra cevap gelmiycek ve " ay yapıştı yakamızı bırakmıyoooaaaa" havasına girecekler. Sonra pişman olacaksın. O uyuzlar da "çok peşimizden gezdi mesajlar attı" diyecekler. Meraklarından çatlasınlar hemen değiştir hattını ortak tanıdıklarınıza yeni numaranı da verme.

Binbir hayaller kurduğum, hergün ceyizler düzdüğüm, severken üzüldüğüm yuvami kuramadan yıktılar annem. Ceyizlerim eskidi, kullanamadim birini .Allah çıkarsın inşallah. Ciğerleri yansın. Kurmak isteyip de kuramadigim yuvami kurmadan yıktılar annem!

Kızlar 10 günden beri sürekli bir karmaşının içindeydim . Nişan atmalar barışmalar kavgalar bir sürü olay yaşadım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim . Bu ilişkinin bitmesinn daha hayırlı olcağını kabullendim . Sizlerde aynı görüştesiniz.. o kadın kazandı şimdi peki ben üzüldüğümle kalcam o kadın oğlumu aldım diye mutlu mu olacak. Canımı çok yaktı . Nişanlımı gerçekten seviyorum ve severek ayrılcam . Geçmişte yaptıklarından pişman olsa da sonuçta ailesiyle beni karşı karşıya getiren oydu.. ikiside vicdanen rahat olmasın son bir kez ikisinede mesaj yazıp bu defteri kapatıcam hattımı değştrcem bugün.. Ama içimdekiler kalmasın . O kadınada oğlunada beni bu hale getirdikleri için çok kızıyorum canlarını yakacak kendimi birazda olsa rahatlatmak için ne yazabilirim yardımcı olur musunuz ??

hiçbir şey yazmasanız daha iyi.
yapılanların öcünü (misalen) mesaj yazarak alamazsınız ve her ne yazarsanız yazın karşı taraf kendini suçsuz gördüğü için
"offf iyi ki kurtulmuşuz, ne cadaloz, edepsiz, terbiyesiz vs bir kızmış" deme ihtimalleri de var.
bunu kendinize yapmayın onlara da yaşatmayın.
sessiz sedasız çekilmek hepsinden iyidir.

bence hıcbısey yapma
daha cok bak ıyıkı bıtmıs gıderayak bıle laf sayıyor derler agızlarına laf verırsın
hıcbısey demeden dırek hattını degıs bence

bende herşeyin tamamen bittiğine emin olduktan sonra, bu saatten sonra benm hakkımda be düşündükleri umrumda değil diyerek kaynanaya uzuuunn bi mesaj atmıştım içimde ne varsa, onunla ilgili ne düşünüyorsam herşey yazdım en sonuna da beddua ettim bana yaşattıklarının aynısını kızların yaşasın inşallah hakkımı hiçbirinize helal etmiyorum, sevdiğim için katlanıyordum ama böyle bir aileden kurtulduğuma seviniyorum hiç bana layık değildiniz falan filan yazdım. yazmasam çok içimde kalacaktı. ve daha eksik kalan bir çok şey var, keşke onları da yazsaymışım diyorum. Ha birşey değişiyor mu tabi ki hayır sadece rahatladığını zannediyosunn:KK12:

hiç bir şey yapma hattını değiştir bütün sosyal hesaplarını kapat hiç bir şekilde iletişime geçme emin ol bu onları daha çok sinir eder o yazacağın mesajdan çok.
kesinlikle katılıyorum..bencede bütün yolları kapat ulaşmaya elbet çalışcak ama ulaşamadıkca daha kötü olcak onlar için..kes at bencede hepsini.

aklın yolu birdir. herkes hiç bir şey yazma demiş, ben de aynısını diyeceğim, yazma.
ne yazarsan yaz tesiri olacak mı? canını daha da sıkmana değecek mi? yazdıklarına cevap gelse bir türlü, gelmese bir türlü.
sen kendini kurtarmaya bak. bırak ne halleri varsa görsünler. kızı varsa çeker, yoksa da gelininden çeker, illa ki çeker.
erkekler bizler gibi değil, biz evlenince evim yuvam dedikçe, onlar bekarken ailelerine göstermediği ilgiyi evlenince göstermeye çalışıyorlar.

Back
X