Saç Rengi ve Saç Boyama Canlarım bana güzel bir sarı saç rengi tavsiye edebilir misiniz?

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
röflelerimi kapatmak için kullanmadığım renk kalmadı kızlar sonu hep turuncu ile son bulan bi saç elde ettim.şuan gine karemel gibi bi renk şöyle doğal durabilecek çok açık sarı olmayan bi renk istiyorum ama ben bulmadım.bi arkadaşım açık küllü sarı dedi ama bilmiyorum eni kurtarın kızlarrrrrr :52:

röflelerimi kapatmak için kullanmadığım renk kalmadı kızlar sonu hep turuncu ile son bulan bi saç elde ettim.şuan gine karemel gibi bi renk şöyle doğal durabilecek çok açık sarı olmayan bi renk istiyorum ama ben bulmadım.bi arkadaşım açık küllü sarı dedi ama bilmiyorum eni kurtarın kızlarrrrrr :52:

eğer saçında turunculuk istemiyorsan kesinlikle küllü tonlara boyamalısın..bende de aynı dert vardı küllü sarı ya boyaya boyaya aştım bu sorunu ama koyu dipler çıkınca malasef küllü ile boyasanda hafif turuncu yansımalar oluyor arkadaşım...:3:

cnm aynı şeyi söylicem ben de...küllü açık sarı ile boyamaktan başka çaren yok...:( onda da iki kez boyarsan tam oturur renk bence....ama dipler çıkınca en küllü renk bile turunculaştırmadan kapatamıyor onu,bi turunculuk kalıyor diplerde ...o da diğer dip boyada gidiyor...böyle garip birşey işte..:3:yani küllü açık sarı ile saçlarındaki röflerli kısıları turunculaşmadan kapatabilir ama diplerde turunculaşma yaşarsın ..diye düşünüyorum

röflenin üzerine küllü boyayınca saç yeşermiyor mu yani benim yeşermişti

bende röflemi kapatmak için küllü açık sarı boyamıştım fakat yeşerdi saçlarım daha sonra kuaförde boyattım ve çok koyu oldu fazlasıyla pişmanın eski röfleli saçlarımı geri istiyorum benim başlığıma bi bak istersen resimlerde var

kızlar küllü sarıda bi süre sonra turuncu oluyomus var mmı öyle bişey yaa bıktım ulenn artık:36:

arada cila atarsın aynı renkten olur biter,hem parlamış olur tekrar

röflenin üzerine küllü boyayınca saç yeşermiyor mu yani benim yeşermişti

Evet benimde kesinlikle yeşerdi berbat oldu, sabunla yıka yıka akıttım boyayı ama hala yeşilimsi ve fazlasıyla küllü. Küllününde fazlası hiç güzel olmuyormuş ilk defa başıma geldi. :37:

Evet benimde kesinlikle yeşerdi berbat oldu, sabunla yıka yıka akıttım boyayı ama hala yeşilimsi ve fazlasıyla küllü. Küllününde fazlası hiç güzel olmuyormuş ilk defa başıma geldi. :37:

ii sabretmişsin akması için ben sabredemedim ardından kuaföre gidip istediğim çok açık küllü kumralı gösterdim.sonuç:çok koyu acayip bi kumral 2hafta sonra aktı ve şimdi turuncumsu iğrenç bişey

KIZLARRRRRRRRRRRR ben bugün delice bişey yaptım palettenn açık papatya die bi rengi vardı onu aldım diplerim 4-5 cm gelmişti yaa şuan zeminde karamelimsi bişey ne olduğu belirsiz :33: bende dedimki bu papatyayı aralara ve uçlara sürsem sarı olsa nasıl olur dedim :37: bakalım boyucam nasıl olcak inşallah güzel olur :18:

koleston u hiç önermem ben ne zaman aldysam pişman etti.. palette açık küllü sarı yada loreal küllü sarı yada garnier açık küllü sarı.. hepsi iyi

Bu boyaları yani 10.1 i acicidan sonrami boyuyosunuz.cunku boya saci açmaz diyolar.once açıcı boyalar var ondanmi kullaniyosunuz boyanin altina

Back
X