• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım kan testi yaptırdım son 15 dk

tebrik ederim, çoook sevindim adına.. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş.

canım ohhhhhhhhhh hayırlı ols................cetvelı arkadaslardan bılen var ınş yaparlar sana............

tşk ederım canlarımmmmmmmmmmmm benım ayyyyyyyyyyyyyyy cok mutluyum yaaaaaaaaaa allah herkese bu duyguyu yasatsın

canım arkadaşım gözün aydın darısı test sonucunu bekleyenlerin başına benimde pazartesiye rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah

belirtilerin oldumu canım hiç benim akıntımda var bugün korkuyorum acaba adetmi oldum diye bakıyorum olmamışım inşallah bende güzel haberi pazartesi veririm burdan

url]http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html[/url][/QUOTE]
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.. buadresten yapabilirsin çizelgeni banada arkadaş vermişti tekrar tebriklerrrropuyorumnanaktan

url]http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html[/url]
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.. buadresten yapabilirsin çizelgeni banada arkadaş vermişti tekrar tebriklerrrropuyorumnanaktan[/QUOTE]

sesımı duydun sekerım saol opuyorum nanaktan

hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tebrikler canım.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah... Bizlerede dua et.. Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına...

gözünaydın buneya,şimdi açtım bilgisayarı ve ilk bu mutlu haberi okudum.Allah sonuna kadar sağlıkla geçirmek nasip etsin inşallah.darısı başımıza...

TŞk ederım canlarım darısı butun bekleyenlerın basına ınŞ hayırlı haberlerınızı duyarım sızı sevıyorum benım bu mutlu gunumde yanımda oldugunuz ıÇın tŞk ederımmmmmmmmmm

tebrikler arkadaşım çok sevindim senin asına rabbim sağıcakla kucağınada almak nasip etsin darısı başımıza olsun inşş bizde böyle sevinebilecekmiyiz acaba bir gün :Saruboceq:

gözünaydın arkadaşım.....ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin........darısı başıma ve tüm bekleyen herkese.....:1hug:

Back
X