CANLARIM:))

Ben de hazran doğumluyum 23 unde 24 olcam :) evet canım 5 yıldır evliyim bebis yok sen de evlisin ne güzel erken evlenenlerdeniz :))) var mı senin cennet kokulun ? :)
Bende haziran 26 üç gün var aramizda:)) Allah im hayirli evlat nasip etsin kuzum benim 3 bucuk yasinda bi prensesim varAllah isteyen herkese nasip etsinevet canim erken evlendim :)

[

Evet çok zor tek maasla. cocugun yok galiba bence ilk fırsatta ise başla en guzelinden evini al inşallah.

[

Evet çok zor tek maasla. cocugun yok galiba bence ilk fırsatta ise başla en guzelinden evini al inşallah.
çocuğum olmuyor canım 2 senedir çok istiyoruz hayırlısı olsun tabii hayırlı zamanda tüm isteyenlerin yanında bize de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan inş amin..
bakalım birkaç iş başvurusu oldu onlardan haber gelirse amenna o olmazsa kpss yeniden çalışacağım 2018 için ama önemli olan evlat canım ya onun bereketi bambaşka olur yaş oldu 31

Bende haziran 26 üç gün var aramizda:)) Allah im hayirli evlat nasip etsin kuzum benim 3 bucuk yasinda bi prensesim varAllah isteyen herkese nasip etsinevet canim erken evlendim :)

Oyyy yerim ben sizi ya Allahım bagislasin inşallah ❤❤ aminn aminn bize de nasip olur inşallah :) ne güzel Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. İkimiz de yengeciz :)

Kiyamam ya Rabbim nasip eylesin insallah hayirlisindan sagliklisindan benim de 5 yıldır olmuyo nasip . Hakkında hayırlısı olsun insallah iş konusunda da ev konusunda da evlat konusunda da Rabbim gönlüne gore ne varsa hayirlisiyla ömrüne nasip eylesin inşallah amin. Kimse niye yardım etmedi ki

bir eltim var ankarada o da bu zamana kadar yeni gelinken yardım etmedi ki şimdi edecek canım ...
bebek listemiz var seninde adın var canım nickinden biliyorum seni inş tüm arkadaşlarımız da sen de ben de hayırlarla altın topumuza neşe yumağımız evlatlarımıza hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımıza en hayırlı zamanda ve bizim için kısa olan bir müddet de kavuşuruz inş amin..
bir bakmışsın evlatlarımızın bereketiyle neler olur neler

Allah inşallah hayırlısı ile bir ev nasip eder çünki taşınma işleri gerçekten çok zor... Ya az eşyan olacak oda çok olamıyor çünki yaşanan bir evde herşey lazımm.. Demekki çok istiyorsun evv:)) yaz yazz:))

annem hep der bizim olmadı bari sizin olsun diye de zor 2.5 sene de 3. evim olacak zor vallaha kolileri taşırken ki halime çok gülüyorum

Amiiin canım amiiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…