- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Bende haziran 26 üç gün var aramizda:)) Allah im hayirli evlat nasip etsin kuzumBen de hazran doğumluyum 23 unde 24 olcam :) evet canım 5 yıldır evliyim bebis yoksen de evlisin ne güzel erken evlenenlerdeniz :))) var mı senin cennet kokulun ? :)
amin hayırlısıyla inş canım duaların için sağol benim de 2.5 senede 3. evim olacak eylülde 3 senelik evli olacağım..
kimse yardım etmedi cnım kendim topluyorum tek başıma yoruldum gülüm
inş bundan sonra kendi evimiz olur hayırlarla inş da o zaman oooo hoplaya hoplaya toplarım
ama ben işe falan girmeden olmaz tek maaşla ev almak zor
çocuğum olmuyor canım 2 senedir çok istiyoruz hayırlısı olsun tabii hayırlı zamanda tüm isteyenlerin yanında bize de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan inş amin..[
Evet çok zor tek maasla. cocugun yok galiba bence ilk fırsatta ise başla en guzelinden evini al inşallah.
Bende haziran 26 üç gün var aramizda:)) Allah im hayirli evlat nasip etsin kuzumbenim 3 bucuk yasinda bi prensesim var Allah isteyen herkese nasip etsin evet canim erken evlendim :)
çocuğum olmuyor canım 2 senedir çok istiyoruz hayırlısı olsun tabii hayırlı zamanda tüm isteyenlerin yanında bize de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan inş amin..
bakalım birkaç iş başvurusu oldu onlardan haber gelirse amenna o olmazsa kpss yeniden çalışacağım 2018 için ama önemli olan evlat canım ya onun bereketi bambaşka olur yaş oldu 31
bir eltim var ankarada o da bu zamana kadar yeni gelinken yardım etmedi ki şimdi edecek canım ...Kiyamam ya Rabbim nasip eylesin insallah hayirlisindan sagliklisindan benim de 5 yıldır olmuyo nasip . Hakkında hayırlısı olsun insallah iş konusunda da ev konusunda da evlat konusunda da Rabbim gönlüne gore ne varsa hayirlisiyla ömrüne nasip eylesin inşallah amin. Kimse niye yardım etmedi ki
geldim kiii
Neyi kaçırdım ben anlamadım bu kez:))ya wimdi anladim afedersin))
Allah inşallah hayırlısı ile bir ev nasip eder çünki taşınma işleri gerçekten çok zor... Ya az eşyan olacak oda çok olamıyor çünki yaşanan bir evde herşey lazımm.. Demekki çok istiyorsun evv:)) yaz yazz:))ay kesinlikle öyle canım koli arıyorum iki haftadır bir ecza deposundan 5 tane büyük koli buldum getirene kadar çok yoruldum kadın inş kendi evine taşınıyorsundur dedi ahh ahh kiradan liraya dedim belki ALLAH söyletmiştir bu evim uğurlu gelir bir yakın arkadaşım ev aldı bana fil getirecek 7 tane onu bekliyorum ben de belki bu evden sonra ALLAH YÜRÜ YA KULUM DER DE biz de ev alırız inş eşimle hayırlarla amin olmayanlara da inş amin
amma da yazdım
Suyumda geldii çok çok öpücükk:))geldim kiiihayırlı akşamlar dilerim
Enfesimm:)))Ben de geldim kızlar :)
annem hep der bizim olmadı bari sizin olsun diye de zor 2.5 sene de 3. evim olacak zor vallaha kolileri taşırken ki halime çok gülüyorumAllah inşallah hayırlısı ile bir ev nasip eder çünki taşınma işleri gerçekten çok zor... Ya az eşyan olacak oda çok olamıyor çünki yaşanan bir evde herşey lazımm.. Demekki çok istiyorsun evv:)) yaz yazz:))
:))))) hiç belli olmaz ... Akla konulur ise ev sahibi olunur:))annem hep der bizim olmadı bari sizin olsun diye de zor 2.5 sene de 3. evim olacak zor vallaha kolileri taşırken ki halime çok gülüyorum
bir eltim var ankarada o da bu zamana kadar yeni gelinken yardım etmedi ki şimdi edecek canım ...
bebek listemiz var seninde adın var canım nickinden biliyorum seni inş tüm arkadaşlarımız da sen de ben de hayırlarla altın topumuza neşe yumağımız evlatlarımıza hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımıza en hayırlı zamanda ve bizim için kısa olan bir müddet de kavuşuruz inş amin..
bir bakmışsın evlatlarımızın bereketiyle neler olur neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?