CANLARIM:))

Ablan cok guzelmis masallah daha tazecik 23 yasinda sen daha kucuksundur simdi Allahim nazarlardan korusun inşallah❤❤❤

Ablan cok guzelmis masallah daha tazecik 23 yasinda sen daha kucuksundur simdi Allahim nazarlardan korusun inşallah❤❤❤
Saol tatlimm bende 22 olcam haziranda sen kac yasindasin Evlisin demi bebisin var mi

Allah kolaylık versin taşınmak zor işş:))
ay kesinlikle öyle canım koli arıyorum iki haftadır bir ecza deposundan 5 tane büyük koli buldum getirene kadar çok yoruldum kadın inş kendi evine taşınıyorsundur dedi ahh ahh kiradan liraya dedim belki ALLAH söyletmiştir bu evim uğurlu gelir bir yakın arkadaşım ev aldı bana fil getirecek 7 tane onu bekliyorum ben de belki bu evden sonra ALLAH YÜRÜ YA KULUM DER DE biz de ev alırız inş eşimle hayırlarla amin olmayanlara da inş amin
amma da yazdım

Tasinmayi iyi bilirim 5 sene içinde 3 defa tasindim. Yardim eden oldu mu? Allah yardimcin olsun insallah. Ev konusunda da Allahim gönlüne gore en yakın zamanda ev almayi nasip eylesin insallah ❤❤❤

Tasinmayi iyi bilirim 5 sene içinde 3 defa tasindim. Yardim eden oldu mu? Allah yardimcin olsun insallah. Ev konusunda da Allahim gönlüne gore en yakın zamanda ev almayi nasip eylesin insallah ❤❤❤
amin hayırlısıyla inş canım duaların için sağol benim de 2.5 senede 3. evim olacak eylülde 3 senelik evli olacağım..
kimse yardım etmedi cnım kendim topluyorum tek başıma yoruldum gülüm
inş bundan sonra kendi evimiz olur hayırlarla inş da o zaman oooo hoplaya hoplaya toplarım
ama ben işe falan girmeden olmaz tek maaşla ev almak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…