- 8 Ekim 2009
- 950
- 63.801
- 1.033
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Allah kolaylık versin taşınmak zor işş:))merhaba hanımlar yeni topik hayırlı olsun ben taşınma arifesindeyim çokkkkkkkkkkkkkk yorgunumdaha yeni evi temizleyeceğim ayna çok işin var yavyummmm
şimdi oldu iyi yaptın Aybalam buraya gelmeyende gelir artıkk:))) @bayan nihayet @AKovser[/
ya wimdi anladim afedersin))Kiskand ne ki
Gel sonra ama bunlarda durmuyoki bende 11 sayfada birakdim dondum 29 olmuw sayfa oku oku anca bitirdim)Bende Gelicem sonra canlar eltime yardima gidiyorum Tasiniyorlarda öptüm hepinizi
Güzeller durum şöyle ben bir kere koydum ama sonra pişman oldum keske koymasaydim diye çünkü eşimm hicc istemiyor buraya bile uye olmaya zar zor ikna ettim fotomu koyamam canlarim ama dedigim gibi ablama çok benziyorum @pinkibal bakin nerdeyse ayniyik
Saol tatlimm bende 22 olcam hazirandaAblan cok guzelmis masallah daha tazecik 23 yasinda sen daha kucuksundur simdi Allahim nazarlardan korusun inşallah❤❤❤
ay kesinlikle öyle canım koli arıyorum iki haftadır bir ecza deposundan 5 tane büyük koli buldum getirene kadar çok yoruldum kadın inş kendi evine taşınıyorsundur dedi ahh ahh kiradan liraya dedim belki ALLAH söyletmiştir bu evim uğurlu gelir bir yakın arkadaşım ev aldı bana fil getirecek 7 tane onu bekliyorum ben de belki bu evden sonra ALLAH YÜRÜ YA KULUM DER DE biz de ev alırız inş eşimle hayırlarla amin olmayanlara da inş aminAllah kolaylık versin taşınmak zor işş:))
Saol tatlimm bende 22 olcam hazirandasen kac yasindasin Evlisin demi bebisin var mi
Yarim saate gidicem,,, Ya sohbet muhabbet bolll tahmin ediyorum ben girene kadar bakalim kac sayfa olurrGel sonra ama bunlarda durmuyoki bende 11 sayfada birakdim dondum 29 olmuw sayfa oku oku anca bitirdim)
Evet seninde gelmene sevindim)Yarim saate gidicem,,, Ya sohbet muhabbet bolll tahmin ediyorum ben girene kadar bakalim kac sayfa olurr
ay kesinlikle öyle canım koli arıyorum iki haftadır bir ecza deposundan 5 tane büyük koli buldum getirene kadar çok yoruldum kadın inş kendi evine taşınıyorsundur dedi ahh ahh kiradan liraya dedim belki ALLAH söyletmiştir bu evim uğurlu gelir bir yakın arkadaşım ev aldı bana fil getirecek 7 tane onu bekliyorum ben de belki bu evden sonra ALLAH YÜRÜ YA KULUM DER DE biz de ev alırız inş eşimle hayırlarla amin olmayanlara da inş amin
amma da yazdım
Hoş geldin ❤❤❤ :-*Selaaamın hello
Selam guzelim)Selaaamın hello
Hoş geldin ❤❤❤ :-*
Hoşbuldum kızlar güzel olmuş burasıSelam guzelim)
amin hayırlısıyla inş canım duaların için sağol benim de 2.5 senede 3. evim olacak eylülde 3 senelik evli olacağım..Tasinmayi iyi bilirim 5 sene içinde 3 defa tasindim. Yardim eden oldu mu? Allah yardimcin olsun insallah. Ev konusunda da Allahim gönlüne gore en yakın zamanda ev almayi nasip eylesin insallah ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?