- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Abuuuu demek tanidik ve eşler aynı memleket hihi biliyorum :)))
Ne iyi etmişsiniz:)) Görüşebilen ilk defa karşılaştım.. Eklemek derken benim resim mi anlayamadım
Evet ablaa seeen biliyosun :)
Benim ailede bir tek kişi kısa o da benimablalarımın ikiside 1,70, abim 1,82 babam 1,75 annem desen aynı teyzemin kızları aynı ama ben ben böyle bu durumda çok haklısın kısalar kulübüne gitsek orada da kısa kalırız
sende cok guzelsin canim hemde beyaz tenliFOTO KOYDUM KUZUM:)
Ne iyi etmişsiniz:)) Görüşebilen ilk defa karşılaştım.. Eklemek derken benim resim mi anlayamadım
Benim profil e bak orada başka fotoğraflarım da var:))Evet çok iyi oldu devamı da olur inşallah :) eveet başka bir resimini ekle :))
olurr:)))Ah canim gel ben senle goruseyim :)) hatta gün bile tertip edebiliriz :)
Benim samimi arkadaşım senin beyin memleketi den di ah ah komşum da çoktu :)) iyiler ya
Benim profil e bak orada başka fotoğraflarım da var:))
Benim bir erkek arkadaşım var adı Ömürr... Ömür ismi çok güzel.. Kızlarda değil de erkeklere çok yakışıyorr:)) Ömrümm diye seveceksinnn:))[
how gelmiwsin gizelim profilinden dolayi hep seni sevesim geliyor kucuk wirin kiz)Geldimm kambersiz düğün olmaz
Ben de bitlisliyim :)
Ne güzel memleket önemli değil önemli olan anlaşmak :)) yoksa herkesi sever sayarız degilmi duam
merhaba hanımlar yeni topik hayırlı olsun ben taşınma arifesindeyim çokkkkkkkkkkkkkk yorgunum@bambi006aaynaa @Bihter34 @bayan nihayet yahu unuttuklarını varmi daha kizmasinlar kusmesinler gelin gelin çıkın çıkın gelin :)))
Ablan cok. Guzelmiw sende oylesindir eminimEvet benn daha güzelimmdermişimmm sağolasın güzelimm sende çok guzelsin
Güzeller durum şöyle ben bir kere koydum ama sonra pişman oldum keske koymasaydim diye çünkü eşimm hicc istemiyor buraya bile uye olmaya zar zor ikna ettim fotomu koyamam canlarim ama dedigim gibi ablama çok benziyorumGüzel Duamm... Bende onu şaka yaptı sandım ama... Avatarı kardeş oldu ona benziyorum dedii:)) Rengimmmm gel bir el at konuya içinden çıkamadıkk..
Saol canim benimAblan cok. Guzelmiw sende oylesindir eminim
Kiskand ne kiOh bacım hosgeldin aramıza daa kiskand im yahu sahil yokki yuruyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?