- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
- Konu Sahibi Omur kagan
-
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM BENİM SEN NASILSIN İYİSİNDİR İNŞALLAHAy ay ay ablasının kuzusuna bakın hele , oy sen beni mi bekliyodun burda Kıyamam ben sana , geldim bi tanem , Maşallah yeğenim de büyümüş tosunum benim Allah nazardan gözden korusun canımOmur kagan
Hafta sonu bizim dinlenmedeki evdeydim... Biraz kendimi dinlendirdim... Ve elbette bahçelerin içinde kahvelerim daha bir keyifli oldu:))
Hımmmm dabi dabiii:)))ben de eiketlenmemişim zateen colinimm
çok şükür bizlerde iyiyiz ablacım bebiş büyüyor göbüşümde büyüdü baya 57 kilo oldum durmadan tekmeliyor özellikle ayak ayak üst üste atınca bir görsen nasıl atıp duruyor bebe yağı kullanıyorsum çatlaklar olmasın diye göbüşümü çok kıllandırdı
ayyy kuzum vallah benimde çok ihtiyacım var öyle bir yere iş yerinden o kadar sıkıldım ki biran önce 32 haftam olsunda izne ayrılsam diyorumHafta sonu bizim dinlenmedeki evdeydim... Biraz kendimi dinlendirdim... Ve elbette bahçelerin içinde kahvelerim daha bir keyifli oldu:))
çok şükür bizlerde iyiyiz ablacım bebiş büyüyor göbüşümde büyüdü baya 57 kilo oldum durmadan tekmeliyor özellikle ayak ayak üst üste atınca bir görsen nasıl atıp duruyor bebe yağı kullanıyorsum çatlaklar olmasın diye göbüşümü çok kıllandırdıbewnde kullanmayı bıraktım zaten hiç çatlama olmamış pişman oldum kullandığıma kıllı cevriye oldum çıktım:)
Hımmmm dabi dabiii:)))
Walla gerçekten böyle kaçamak yerin olması çok önemli oda ihtiyaç çünki... Gürültüden,betondan,kalabalıktan uzak... Beynimde ki dimağ dinleniyor...ayyy kuzum vallah benimde çok ihtiyacım var öyle bir yere iş yerinden o kadar sıkıldım ki biran önce 32 haftam olsunda izne ayrılsam diyorum
Kızlar hepinizi çok çok çok özledim ben de , öpüyorum sizi can-ı gönülden , sevgilerimle
Ben iyiyim cok wukur) sen nasilsin canimNasılsınız kızlar :)
Ben de iyiyim canım :)Ben iyiyim cok wukur) sen nasilsin canim
Hep iyi ol inwallah sinavlar nasil keciyor ne zaman biterBen de iyiyim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?