CANLARIM:))

Ay ay ay ablasının kuzusuna bakın hele , oy sen beni mi bekliyodun burda Kıyamam ben sana , geldim bi tanem , Maşallah yeğenim de büyümüş tosunum benim Allah nazardan gözden korusun canım Omur kagan
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM BENİM SEN NASILSIN İYİSİNDİR İNŞALLAH

Hamdolsun ablacım çok şükür iyiyim ben de , sen nasılsın bakalım canım benim Omur kagan
çok şükür bizlerde iyiyiz ablacım bebiş büyüyor göbüşümde büyüdü baya 57 kilo oldum durmadan tekmeliyor özellikle ayak ayak üst üste atınca bir görsen nasıl atıp duruyor bebe yağı kullanıyorsum çatlaklar olmasın diye göbüşümü çok kıllandırdı bewnde kullanmayı bıraktım zaten hiç çatlama olmamış pişman oldum kullandığıma kıllı cevriye oldum çıktım:)

Hafta sonu bizim dinlenmedeki evdeydim... Biraz kendimi dinlendirdim... Ve elbette bahçelerin içinde kahvelerim daha bir keyifli oldu:))
ayyy kuzum vallah benimde çok ihtiyacım var öyle bir yere iş yerinden o kadar sıkıldım ki biran önce 32 haftam olsunda izne ayrılsam diyorum

yaaaaaa negüzellllllll (((( bende evlenmek istiyommmmmm

ayyy kuzum vallah benimde çok ihtiyacım var öyle bir yere iş yerinden o kadar sıkıldım ki biran önce 32 haftam olsunda izne ayrılsam diyorum
Walla gerçekten böyle kaçamak yerin olması çok önemli oda ihtiyaç çünki... Gürültüden,betondan,kalabalıktan uzak... Beynimde ki dimağ dinleniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…