Canm acyor

DustHaze

Dedesinin Meneksesi
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
4.290
3
116
40
Almanya
06.09.2006 da başladı 28.07.2009 da bitti. bazen toparladım diyorum bazen çok kotuyum.

biliyorum daha çok yenı ama yine de canım acıyor....

3 yıl öncesine kadar kendi halimdeydim, oyle aşkla meşkle işim yoktu. hedeflerim planlarım hep başkaydı. sonra birgün çıktı karşıma. günlerce uğrastı beni ikna etmek için.

arada mesafe olacaktı-çünkü farklı şehirlerde okuyorduk. Zor olur dedim istemedim, herşeyi hallederiz dedi.

tamam dedim.

hergun saatlerce telefonda konusuyorduk. sık sık gelirdi yanıma.

kavgalarımız, tartışmalarımız çok olurdu ama ikimizde seviyorduk birbirimizi. maksimum 1 saat kus kalabilirdik.

geçen sene yurt dışına gitti. yine iyiydik.

her konuda yardımcısı destekçisi bendim. ne olursa olsun ilk birbirimizi arardık.

1.5 ay oncesine kadar. 19 haziran sabaha karşı 3.5 da geldi istanbul.a

o saate kadar onu havaalanında bekledim. geldi. sabaha kadar orada oturduk.

alışveriş, tatil planlarımız vardı. sonra babasını görmesi gerekiyordu bu yuzden memlekete gitti.

1 haftaya gelecekti. sonra gelmedi. ne oldu anlamadım ama soğukluk girdi aramıza.

ukalaca tavırlar, kızzgınlıklar. birşey olsa bana patladı.

sürekli alttan almaya çalıştım.

ama geçen gün ailesinin yanında bana hakaret etti. dayanamadım artık. ve bitti.

dün, daha onceden kararlaştırdığımız bir mesele için aramam gerekti, aradım. sesinde bir soğukluk, ukalalık. Bahaneler bulup beni arama dedi.

sanki boyle olmasında tum suç benımmış gibi.

hayır, suçlu o. ama bunu göremıyecek kadar gözleri kör.

hala kendi tavırlarından dolayı artık yorulduğumu ve dayanamadığımı anlamıyor..

mesafelere karşı savaştım
aileme karşı savaştım
onun ailesine karşı savaştım

ama ona karşı savaşamam ki......

ıyı de canım neden bırden bıre boyle degıstı acaba senın fark edemedıgın olaylar varmıydı

aslında en başından daha detaylı anlatayım. belki benim göremediğim birşey vardır.

onunla tanıştığımızda ben ünv. son sınıfa geçmiştim. o da 2. sınıfa. ailesi ve o siyasi olarak daha sağ görüşlüler. benim ailem sol görüşlü. benim şahsi fikrim ise Atatürk ilke ve inkılaplarına uyarak vatanım için ne yapabilirsem onu yaparım. Dini inançlarımı kendi içimde yaşarım. açık biriyimdir ama namaz kıldığımı bile ona çok sonra soylemiştim. 3. buluşmamızda elindeki gazeteye bakarak, o gazeteyi hiç okumadığımı soyledım. eğer bu aramızda problem olacaksa hiç başlamayalım demiştim.

o da hiç sorun etmıyeceğini soyledi. ama elbette sorun oldu. Birçok olayda tepki vermeye başladı, bazen sabit fikirli olabiliyordu. ben daha çok onu sakınleştirmeye çalışırdım. özellikle de siyasette. o bir çark ve şuan ona girmeye çalışmak bizi sadece dişlerin arasında ezer derdim hep.

ilk 1 yıllık süreçte annesi ve kızkardeşiyle de tanıştım. kız kardeşini öss.ye hazırlamak için nerdeyse her hafta anadolu yakasından avrupa yakasına geçtim. o sınav doneminde gelirdi onla da ders çalışırdık. aynı bolumdeyız çunku.

1.5 yıl sonra master.da iken 1 haftalık yurt dışı eğitimim çıktı. o istemedi gitmemi ama bana hiç geçerli bir neden soylemedi. ama benım için fırsattı ve değerlendirmek istedim. sonrasında bana kızdı, kusluklerımız oldu ama toparladık.

geçen sene de onun eğitimini yurt dışında devam ettirmesi için okullara başvurduk ve oldu. 1 yıldır yurtdışındaydı. dedim ya burdakı her işini ben yaptım. hatta hasta olunca burdan antibiyotik alıp, kitabın arasına koyup yolladım. hergun msn de konusur, telefonlasırdık. sever ve onemseriz birbirimizi. ufak tefek şeyler de olur olmaz değil.

sonra geldi, yarım gun kalıp gitti. onunla tatil planı yapmıştık. işten izin almıştım. ailemi ayarlamıştım. arkadaşlarımla gideceğimi biliyorlardı. ve o gidince ben de birkaç gün sonra kızkardeşimle teyzemızın yazlığına gittik.

sonra herşey koptu...

yurt dışına gitme olayını, tatile gitme olayını bahane ederek sürekli tartışmaya başladı benımle.

orada birşey olsa bana patladı.

artık senle ciddi düşünmüyorum, ailemde seni istemiyor, karşına herhangibir fırsat çıkarsa değerlendir demeye başladı.

ilerisinde ne olur artık onu ilgilendirmiyormuş. kafasına göre takılacakmış.

ben yurt dışına giderek, onsuz tatil yaparak onu satmışım. o da bu yuzden artık bana guvenemezmış.

en son patlak veren olay da o evde yalnızdı aradım, meşgule verildi sonra kapandı telefon ben de merak ettim.

sonra aradım açtı bağırıp çağırmaya başladı ne bu kadar arayıp rahatız etmişim. annesi telefonu meşgule vermekten yorulmuş.

e ben ne bileyim ailen geldi onlarlasın dediğimde bişey de diyemedi. tamam işim var dedi ve kapattı.

gecesinde aradığımda açmadı birkaç kere aradım çünkü o an ona ihtiyacım vardı. midem ağrıyordu onla konusup rahatlarım die düşünmüştüm.

açtı ve bağırıp çağırmaya başladı. ne kadar ısrarcıymışım, illa benım dediğim mi olacakmış, yemekteymış. ailenın yanında bağırıp hava atma dediğimdeyse, sen kimsin de ailem seni takacak, ne zannediyorsun kendini falan demeye başladı...

ben de artık canıma tak dedi ve "çık git hayatımdan" dedim.

ama şuan daha iyi anlıyorum ki onu ben bukadar şımarttım. ama insan sevdiğini dile getirmemeli mi, karşısındakini mtlu etmek için gurur okşayıcı şeyler soylememelı mı.

mesafelı mı olcaz.

o zaman neden birlikteyiz. ne anlamı kalır kı o zaman.

bana sen kimsin diyen insan; benimle aynı yaşta ama daha hala unv. oğrencisi.

bense çift anadal programı ile 2 muhendislik diploması aldım. yuksek lisansımı tamamladım. şuan başarı bursu alarak doktora yapma hazırlığındayım.

bunlara rağmen hep onun da başarısı için uğrastım, destek olmaya çalıştım.

ve karşılığı bu muydu?

"sen kimsin ki, ne zannediyorsun kendini"

bunu hakettiğimi düşünmüyorum.

ezikmiş o, seni çekememiş anladığıma göre. boşver. yapılcak en iyi şey boşvermek..

merhaba canım..
benim de tam 5 senelik bir ilişkim vardı
ben ondan ayrıldım.ayrılalı bir sene oldu..
neden böyle yaptığının nedenleri neler olabilir diye düşündüğümde şunlar geliyor aklıma
1. sıkıldı...artık seni istemiyor..
2. artık duyguları eskisi gibi değil...belki de yeni birisi var aklında...
3. aranızdaki saygı bitmiş ona göre..bağırıp çağırması çok yanlış..
4. ailesi onu soğutmuş olabilir bi ihtimal..
5. aşkı bitmiş..
ama şuan eminim bu uzun bir ilişki ve eminim seni seviyor,sen de onu seviyorsun ama sevmek çözüm olmuyor bazen..
bazen başka sebepler önümüze çıkıp bazı şeyler imkansız gibi görünüyor...
mesela ben hala onu düşünüyorum aradan bir sene geçmesine rağmen..sevmek buymuş meğer diyorum..o yokken de onu sevmek,özlemek..
saygınız bittiyse yeniden başlama gibi bir yanlış yapma derim..
sevgiler..

--------------------------------------------------------------------------------

mesafelere karşı savaştım
aileme karşı savaştım
onun ailesine karşı savaştım
Meselenin özü burada işte erkekler annesi veya babası gibi birini istemiyorlar hayatlarında. ilk zamanlar bu hoşlarına gidiyor ama zamanla kendileride maddi olarak güçlenince bunuistemiyorlar. Kadın gibi Kadın istiyorlar. Başkalarıo tarafındanda beğenilen eyvallah etmeyen kadınlar.
Haaa ben bunları yapabildim mi hayırbende sen gibi acı çektim.
Erkekleri arayıp sormayacaksın bir....
Ailesine ve kendine asla fedarkarlık iyilik yapmıyacaksın iki....
hemen yenisini bulacaksın üç....
değmiyor çünkü.
Anlattıklarıma göre bu adam seni aramaz ben söyliyim.Senin aramanı bekler . Sen arasanda bu ilişki sürmez.Neden mi araya anne kelimesi girmiş son yazında. Sende genç ve güzel bir bayan olarak yenisini bul be arkadaşım.
canını yaktığına değmiyor inanki.

bu zamana kadar hep aramızdaki saygıyı korumaya çalıştım. ama artık olmuyor, olmayacak da.

biranda kestirip atmak zor oldu, olacak da ama elimden geleni yapacağım...

ben aramayı kesinlikle düşünmüyorum.

zaman gösterecek herşeyi. ama aklı başına gelir mi bilmiyorum...

benim de hatalarım olmuştur mutlaka, mesela inatçı ve ısrarcı biriyimdir. ama kimse mukemmel değil ki. ona zaten hiç ben mukemmelim de demedim.

ama o da mukemmel değil.

ikimizin de insan olduğunu ve farklı olduğumuzu kabul etmeyı oğrenmeli ilk sanırım.

arkadaşım inan bana ona hakkettiğinden cok değer verdiğin için bunlar gelmiş başına.bi kere tahsilli akıllı ne dediğini bilen bi bayansın,bırak gitsin ne hali varsa görsün.sen elini sallasan ellisi.tabiki zor olucak unutman ama karşına gerçekten kıymet veren biri çıktığında bu günleri hatırlamak bile istemiyceksin.bide zaman göstercek belki aklı başına gelir falan yazmışsınya ben sanmıyrm tekrar olcağını.sakın öle bi hataya düşme.şimdi sana bunları yaşatan ailesinin yanında seni rencide eden bi adamdan ne sevgili olur ne koca...bence şükret kurtulduğuna.

ve bana guvenemediğini soyluyor, ama avrupa.nın göbeğinde yabancı bir unv.e başlayan da o.
yabancı dıl oğrencem die her etkınlığe katılop partılere gidebiliyor.

kendisi 1.5 aydır akçay.da. hanı memleketı dağbaşı olsa, ben tatile gidince kızsa.
üstelık ben kızkardeşimle teyzeme gitmişim...

anlatınca gerçekten rahatladım...

ama merak ettim, şimdi çıkıp gelse, seni seviyorum sensiz olamam, birşeyler yaşandı ama değiştirebiliriz dese. kabul etmek bile bile lades demek mi olur???????

onu seviyorum. onsuz yapabilirim elbette. alışırım onsuzluğa da. ama onla olmayı istemek. bilmiyorum kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…