kullanılmak bu olsa gerek sadece denemek için biriyle çıkmak arkadaş olmak ona seni seviyorum demek ne kadar kötü bişebaşladığımzdan bei her hatasına göz yumdum ben de bi hata yapınca kıyamet kopuyodu demek sevmediğindenmiş demek benimle oynadığı içinmiş sadece ölmek istiyorum şu an başka hiç bişe düşünemiyorum mafoldumben
kullanılmak bu olsa gerek sadece denemek için biriyle çıkmak arkadaş olmak ona seni seviyorum demek ne kadar kötü bişebaşladığımzdan bei her hatasına göz yumdum ben de bi hata yapınca kıyamet kopuyodu demek sevmediğindenmiş demek benimle oynadığı içinmiş sadece ölmek istiyorum şu an başka hiç bişe düşünemiyorum mafoldumben
hiç uzme kendınıı hiççç sende ona aynısı soyle valla ıcıne otursun..
pişman olsun istiyorum o günü görmeden ölmek istemiyorummonun o acıyı yaşadığı günü görmek istiyorum sadece... beni bu kadar üzdü.üzdü bile denmez mahvetti napıcamı bilmiyorum nasıl kalkıcam bunun altından hiç bilmiyorum ama kalkamıcam sanırım
canım , böyle düşşünüp kendini hırpalama.. yalnız şunu bil ki EDEN BULUR... ve buluyoda.. Allah bi şekilde çile ve acı çektirene cezasını veriyo.er ya da geç..seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. o yüzden beni dinle ,üzme kendini.. sen üzülürken o ağlıyo mu sanıyosun? hayır.. eminim hiç aklında bile yoksundur,hayatına devam ediyodur. eee daha ne? sen acı çekip,üzülürken gününü gün eden biri için üzülmek aptallıktır bence.. bi zamnlar bende bu haltı ettim,sen etme.. mucuk
hayatta en son flort donemınde bı erkek ıcın aglanır yaşlarınıza yazık tek kelıme ıle ılerde gulup gecıcegnız halınız ıcın kendınızı heba etmeyın sız uzuluyosunuz aceba o takıyomudur bı damla ?hayır pekı ama sız nıye uzuluyosunuz kı degmeyen bırı ıcın sıze gozyası dokturen bırı ıcın degermı degmez olmek ıcın baska sebeple olmeyı deneyın derım ...pişman olsun istiyorum o günü görmeden ölmek istemiyorummonun o acıyı yaşadığı günü görmek istiyorum sadece... beni bu kadar üzdü.üzdü bile denmez mahvetti napıcamı bilmiyorum nasıl kalkıcam bunun altından hiç bilmiyorum ama kalkamıcam sanırım
baştan beri sorun çıkarıyodu bende sevdiğine naz yapıyo sanıyodum her seferinde alttan aldım .bazı durumları oldu şüphelendim diye olay çıkardı en son da tamamen bozulmuştu bana.bende onun gönlünü almak için çabaladım durdum ama gitgide uzadı bu böyle..ve sonunda kafasının karışık olduğunu söyledi ama böyle basit konulardan ayırlmak da istemediğini ne yapıcağını bilemediğini söyledi.en iyisi ben beklicekmişim ama herşeye hazırlıklı olmam gerekiyomuş benden ayrılabilirmiş yıkılmıcakmışım...var mı böyle bişe resmen alışmak için bana benimle oynamış deneme yapmış..kahroluyorum yya bu kadar basit mi her şey ben bu kadar şansızmıyımmafoldumben
pişman olsun istiyorum o günü görmeden ölmek istemiyorummonun o acıyı yaşadığı günü görmek istiyorum sadece... beni bu kadar üzdü.üzdü bile denmez mahvetti napıcamı bilmiyorum nasıl kalkıcam bunun altından hiç bilmiyorum ama kalkamıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?