canm o kadar ok yanyor ki :(

xderinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
71
0
86
Adana
kullanılmak bu olsa gerek sadece denemek için biriyle çıkmak arkadaş olmak ona seni seviyorum demek ne kadar kötü bişe başladığımzdan bei her hatasına göz yumdum ben de bi hata yapınca kıyamet kopuyodu demek sevmediğindenmiş demek benimle oynadığı içinmiş sadece ölmek istiyorum şu an başka hiç bişe düşünemiyorum mafoldumben

canım hayırdır yahu :teselli: iyice bi anlat bakalım ne oldu ne bitti mirmirmirmir

hiç uzme kendınıı hiççç sende ona aynısı soyle valla ıcıne otursun..

aa delinin zoruna bak :mymeka: neden böyle bi manyak için üzülüyosun ölmek istiyosun ki ? azcık tolpla kendini mantıklı ol dünyanın sonu değil .daha neler görceksin hayatında. takma bu kadar..:hulya:

baştan beri sorun çıkarıyodu bende sevdiğine naz yapıyo sanıyodum her seferinde alttan aldım .bazı durumları oldu şüphelendim diye olay çıkardı en son da tamamen bozulmuştu bana.bende onun gönlünü almak için çabaladım durdum ama gitgide uzadı bu böyle..ve sonunda kafasının karışık olduğunu söyledi ama böyle basit konulardan ayırlmak da istemediğini ne yapıcağını bilemediğini söyledi.en iyisi ben beklicekmişim ama herşeye hazırlıklı olmam gerekiyomuş benden ayrılabilirmiş yıkılmıcakmışım...var mı böyle bişe resmen alışmak için bana benimle oynamış deneme yapmış..kahroluyorum yya bu kadar basit mi her şey ben bu kadar şansızmıyımmafoldumben

hiç uzme kendınıı hiççç sende ona aynısı soyle valla ıcıne otursun..

oturacağını sanmıyorum canım.. eğer maksadı oynamaksa hiiiçte tınlamaz. ama üzülmemesi gerektiğinde hemfikirim...

canım bi süre sonra kendine kızacaksın,değmezmiş diye... boşveeeer. daha kimler çıkar karşına..Allah hayırlı ve sana değer veren insanları çıkartsın karşına..üzme kendini bak :mymeka: tamam mı mucuk opuyorumnanaktan

benim bu çektiğim acının binde birini bile çekmez o okadar duygusuzmuş.ama istiyorumki çeksin bi insanla bu kadar oynanırmıı ya hayatımı altüst etti depresyona girdimm hiç bişe yapmıyorum öyle oturuyorum ve düşünüyorum bana bu yapılanlarıı yazık yaa her şeye yazıklar olsun

pişman olsun istiyorum o günü görmeden ölmek istemiyorumm onun o acıyı yaşadığı günü görmek istiyorum sadece... beni bu kadar üzdü.üzdü bile denmez mahvetti napıcamı bilmiyorum nasıl kalkıcam bunun altından hiç bilmiyorum ama kalkamıcam sanırım

ben senin yerinde olsam ondan önce ben senden ayrılmak istiyorum derim
o zaman kendisinin değerli olmadığını anlar
sen niye onu bekleyesin ki
hiç üzme kendini sen ondan önce davran
ve ayrıl ondan
benim fikrim bu
herşey gönlünce olsun..

canım , böyle düşşünüp kendini hırpalama.. yalnız şunu bil ki EDEN BULUR... ve buluyoda.. Allah bi şekilde çile ve acı çektirene cezasını veriyo.er ya da geç..seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. o yüzden beni dinle ,üzme kendini.. sen üzülürken o ağlıyo mu sanıyosun? hayır.. eminim hiç aklında bile yoksundur,hayatına devam ediyodur. eee daha ne? sen acı çekip,üzülürken gününü gün eden biri için üzülmek aptallıktır bence.. bi zamnlar bende bu haltı ettim,sen etme.. mucuk

zaten bunu çekmeyen bilmez çok kötü bi acı kandırıldığıma mı yanayım severken ortada kalmaya mı sadece kolay kolay atlatamıcam onu biliyorummafoldumben

hayatta en son flort donemınde bı erkek ıcın aglanır yaşlarınıza yazık tek kelıme ıle ılerde gulup gecıcegnız halınız ıcın kendınızı heba etmeyın sız uzuluyosunuz aceba o takıyomudur bı damla ?hayır pekı ama sız nıye uzuluyosunuz kı degmeyen bırı ıcın sıze gozyası dokturen bırı ıcın degermı degmez olmek ıcın baska sebeple olmeyı deneyın derım ...

Canım kendini toparla güçlü ol boşwe demekki adam değilmiş sen dik dur yıkılma anlasın güçlü olduğunu

ne ölmesi canım bunun için ölünür mülmaz:
gerçekten kötü bi durum kandırılmak bence bunu bir tecrübe olarak kabul et ve kendi yolunu çiz.

amaan canım ya senle oynadığını düşünüyosun bi yandan da ölmeyi değer mi

neye alışmak için seninle oynamış fisfisfis

görürsün dert etme

eden ettiğinin karşılığını almadan ölmez

derin tatlım,

senin yazılarını actıgın konu baslıklarını okudum guzelım
cocukla henuz 3 yada 4. ayınızdasınız,
cocuk yıllardır peşindeymıs senı seven bırıymıs,

yıllardır sen onun yüzüne bakmıyormuşsun senden kinini hıncını alması cok normal :) erkekler böyle oluyorlar, şu an ayrı degılsınız ama demı sen bana onu soyle,

ayrılıyorum senden de bakalım ona ne dıyecek :) bıraz daha kininine kin kat bakalım dönüşü nasıl olacak sana :) oynamıs degıl senle merak etme

öyle bir unutursun kii
bizde zamanında böyle şeyler yaşadık şimdi geriye bakınca ne kadar safmışım kendimi ne kadar üzmüşüm diyorum gülüyorum bile .
inan canım hepsi geride kalıyor sen sıkıldığınla kalıyorsun ,daha yaşın geç iyilere çattırsın beni sevmeyeni ben hiç sevmem de geçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…