canm o kadar ok yanyor ki :(

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim derdime ortak olmaya çalıştığınız için...bi gün unutucağımı biliyorum mutlaka unutucam ama artık kimseye güvenemicem içimden çok şey kayıp gitti benii o kadar kırmasına rağmen güvenmiştim sadece güvenmek istedim ve güvendim ama iyi bir oyuncudan başka bişe değilmiş .hayatımda kimseden nefret etmedim bugüne kadar ve kimseyi de incitemem incinmesinide istemem kimsenin.ama ilk defa birinden nefret ediyorum ve yaptıklarını ödesin istiyorum insanların hayatını mahvetmek onlarla oynamak ne demek görsün başka da hiç bir şey istemiyorum

her hata insanı biraz daha olgunlaştırır. acı insanı pişirir... takma kafana buna da şükret her şerde vardır bir hayr öyle düşün. şu yaşadıkların seni daha büyük bi felaketten korumuştur emin ol. kimseden yardım isteme hiç kimse derdine derman olamaz insanların söyledikleri üzülme demeleri seni pek etkilemez. unutma bu hayatta senin yaşadıklarının benzerlerini daha büyüklerini yaşayanlar da var. sadece dua et... derdini Allah 'a anlat ve hayırlısını iste emin ol kısa sürede geçicek sıkıntıların.

valla bana öyle birşey diyecek 5 yıllık nikahlı kocam
bu halde bile tak sepeti koluna derim ona
salla gitsin
ve bu hatandan da ders al

derin ayrıldınız mı sımdı son durum nedir ?

o lafları söylediğinden beri ayrıyız..ama hala laf sölüyo bana ya deli olucam güçlü olduğumu göstermeye çalıştım ona hala gülebildiğimi tabi içim yanıyo o ayrı facebookta hala arkadaşlarım arasında ve naparsam görüyo orda bende arkadaşlarımla yazışıyorum gülüyorum filan ve o buna deli oluyo.bana dediki ben iyi olacağını bu ilişkinin düzeleceğini beklerken sen gözümden düşüosun dedi ya varmı böyle bişe benimle resmen oynadı dalga geçti hala bunları söylüyo.bende böyle diyince güldürme beni demeye başladı ha ha demeye başladı..üzüntümün üstüne birde bunu laflarıyla iyice sinir krizine giricem ben mafoldumben

o senin facedeki yazışalarını iyi olmanı ve gülemeni çekemeyip senin moralini bozmak için dahada beterini yapıyor laf söylüyor.. bence hiç taviz verme ve hernekdar üzgün olsanda sakın zayıflığını göstermeye bu kişiye karşı aa ben ne yaptım desin senin gözyaşlarınkla üzüntünle sevinmesin.. sen bence facede slov parçalar sakın paylaşma ve gayet iyi olduğun yönünde tarzını bozma derim ben sana derincim..
Unutmaseni faceden takip ediyor eklediğin resimler olsun paylaştığın videolar olsun yazdığın iletirler olsun seni takip ediyor.. GÜÇLÜ OLMALISIN DERıN KOLAY KOLAY YIKILMADIĞINI BıLMELı...

şekerım o tamamen oynamıs dalga gecıyor ugrasıyor ve devam edıyor burcu da erkekten tercıh edılen bır burc degıl tamamen bayanların bır sure sonra sıkılıp kactıkları bır burc erkegı,
ugrastırma kendınle sırf senı sinir edıyr :hulya:

ya beni 4-5 senelik arkadaşlarımdan kıskanıyo erkek bunlar tabi..onlar facebookta herhangi bişeye yorum yapsalar en ufak basit bi yorum yani bunu kalkmış laf ediyo hemde gözümden düştün diyerek..bende ağzıma geleni saydım tabii..oyun bitti diye bi resim ekledim.her oyun bitermiş ama başlatan dğil bitiren benmişim...seviyomuş gibi görünmeye çalışıo..deli olucam sanırım ben bi gün gerçekten artık aklımın sınırlarını zorluyorumm heralde

bu arada artık yorum yapmasına gerek kalmadı facebookta.çünkü silmiş beni bi de bunu yaptı ben yapıcağıma!

kimse için bu kadar üzülmeye bu kadar canını yakmaya değmez sen teksin ve özelsin unutmalısın :teselli:

bu adam için üzülmeye kendini hirpalamaya değmez..bunu suan göremiyorsun ama ılerde gorceksin merak etme..
suan onu takmiyo moduna girmişsin süper aynen devam..bırak silerse silsin hiç takma bı daha seni ararsa veya bir şey derse ona ayrı oldugunuzu artık ne yaptığının onu ilgilendirmedigini de söyle arama artık beni de..bak o zmn daha çok saldırmaya calisicak sana..sakın duyma dediklerini..canını yakmak için ugrasicak aldırma hiç..üzüldüğünü belli etme..
emin ol ılerde kendine kizicaksin bu kdr üzüldüğün için..

benim takmama gerek yok ki kızlar o takmıyo ben siliceğime o beni silmiş ki ben silicektim onu deli etmeden silmedim sadece ama o beni silme cesaretini göstermiş böyle bi insan dönmezki tekrar dönmesini istediğimden değil dönüp bana yaşattıklarını görmesini istediğimden dönsün istiyorum ben gerçekten artık şansız olduğuma emiinim bu böyle geldi böyle gider ...ya hayal kırıklığı çok kötü bişee sankii diyorum ya ölseydim keşke bu kadar üzüntü yaşamasaydım çok kötüyümm çooook mafoldumben

doğru okadar özelimki beni bi kalemde siliyolar canım ya hemde yapıp edip onlar siliyo beni her yerden

hayat sadece ondanmı ibaret be balım çevrende seni seven sana değer veren o kadar çok insan vardırki ben eminima.s.

üzüldüğüne değmez canım inan ki..boşuna yıpratıyosun kendini
bırak kişiliksizin tekiymiş işte görüyosun
sen mutlu ol önüne bak o daha da kudurur seni mutlu görünce
düşünmemeye çalış unutmaya çalış ya da kötü an onu ki nefret edesin unutman daha kolay olur
beni hak etmiyodu zaten de
boşver düşündükçe daha da çaresiz hissedersin kendini

zaten unutmaya çalışıyorum iyi anılıcak bir tarafı yokki nefret etmek az kalır benim hislerimin yanında ..yapıcak başka bişeyim de yok malesef artık onun pişman olmasını beklemekten başka inşallah en kısa zamanda anlar neyin ne olduğunu

canım nefret etme nefret çok güçlü bir duygudur hatta sevgiden daha güçlü ve onun ruhu bile duymaz yıpranan sen olursun .onun seni silmesi önemli değil önemli olan sen kendini silme.her insan özeldir o senin kıymetini bilememiş

ay sen böyle salak bir adam yüzünden mi ölmek istiyorsun...sen iyimisin???
kaç kişi var biliyormusun bu şekilde olan ...daha kötü durumlara düşen...bırak boşver canım ya
hayatını yaşamaya bakacaksın bu geriiiiii zekalı çocuk sadece hayatında
ayaklarına takılan tek bir çakıl taşı tekme at gitsin...
gözyaşlaşlarına , hele ki ölmeye değermi??

sil bastan başlamak gerek bazen hayatı sifirlamak
sil bastan sevmek gerek bazen herseyi unutmak...
sevgilimle ayri̇yken hep bu şarkıyı dinlerdim güç verirdi bana :)) tavsiye ederim iyi geliyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…