derin ayrıldınız mı sımdı son durum nedir ?
o lafları söylediğinden beri ayrıyız..ama hala laf sölüyo bana ya deli olucamgüçlü olduğumu göstermeye çalıştım ona hala gülebildiğimi tabi içim yanıyo o ayrı facebookta hala arkadaşlarım arasında ve naparsam görüyo orda bende arkadaşlarımla yazışıyorum gülüyorum filan ve o buna deli oluyo.bana dediki ben iyi olacağını bu ilişkinin düzeleceğini beklerken sen gözümden düşüosun dedi ya varmı böyle bişe benimle resmen oynadı dalga geçti hala bunları söylüyo.bende böyle diyince güldürme beni demeye başladı ha ha demeye başladı..üzüntümün üstüne birde bunu laflarıyla iyice sinir krizine giricem ben mafoldumben
kullanılmak bu olsa gerek sadece denemek için biriyle çıkmak arkadaş olmak ona seni seviyorum demek ne kadar kötü bişebaşladığımzdan bei her hatasına göz yumdum ben de bi hata yapınca kıyamet kopuyodu demek sevmediğindenmiş demek benimle oynadığı içinmiş sadece ölmek istiyorum şu an başka hiç bişe düşünemiyorum mafoldumben
kimse için bu kadar üzülmeye bu kadar canını yakmaya değmez sen teksin ve özelsin unutmalısın :teselli:
doğru okadar özelimki beni bi kalemde siliyolar canım yahemde yapıp edip onlar siliyo beni her yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?