Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuya son noktayı ben koymak isterim ki :) Bu zamana kadar edindiğim bilgileri sizlerle paylaşayım.
Şimdi bu hemen hemen her forumda rastladığımız konulardan birisidir. Nikon mu Canon mu sorusuna tam bir cevap bulamasakta az çok anlatiyim size. İkiside en iyi fotoğraf makinesi üreticilerindendir. Canon özellikler bakımından daha iyidir biz burada canon 550d ve nikon d90 karşılaştırmasını yapacak olursak. Nikon sadece seri çekimlerde başarılıdır. Yani saniyede çektiği resim sayısı canon 550d den fazladır. Tabi seri çekim yapanların bu özellik işine yarayacaktır. Ayrıca Nikon'un çekim esnasındaki sesine hayran kalanlarda var. Nikoncular çıkan sesi çok beğeniyorlar Canon dan daha iyi ses çıkarıyor çekimler tabi bu beni cezbedemez :) Ben Canon 550d kullanıcısıyım çünkü mükemmel bir hd video çekimi var. Youtube'da canon 550d video sample diye aratırsanız zaten örnek çekimleri görürsünüz sinema çekimlerini aratmıyor. Onun dışında gerek renkler olsun gerek diğer özellikleri olsun karşılaştırmasını yapabilirsiniz ve tercihiniz canon olacaktır.
Bu arada Canon Lensleri Nikon Lenslerine göre daha pahalıdır alacakların bunu da göz önünde bulundurması gerekmektedir. :)
bende 550d kullanıcısı olarak yorumlarınıza aynen katılıyorum![]()