çantamdaki çağla :/

Verseymissiniz iyi olurmuş.
O da sormasaymis daha iyi olurmuş.
Oldu bitti.
Çok abartilmis bence...

Ne caglaymis arkadas:)) (belki yazan olmustur bilmiyorum) cok icinize dert olduysa ise giderken elinizde azcik cagla-erik goturun arkadasiniza. Ayni ben valla. Ben de cok takilirim ufak seylere..

Keske 1-2 tane verseydiniz.. Esiniz almis ozelde neticede yiyece yani muzeye koyacak degilsiniz:37:

Son düzenleme:
kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf :31:

Iyi etmissin ne diye dikiyo gözünü cantana ona neyse Allah Allah ya her seyi vermek zorunda misin sanki:20::19:

Ya olabilir tbai canım biz bu t arz seylerimizi yerken paylaşmıyoruz sahsen ben yazın kızılcıkta erıkte yedım yani :)

Kız bitane bari verseydin.. :1::1:

Bende işyerinde her çantamdan çıkarttığımı yada çekmecede bulunan abur cubur, elma gibi şeyleri ikram etmem öyle
Herkeste öyle yani kendi getirir kendi yer millet..:56:

Back
X