çantamdaki çağla :/

Kizma ama mali kiymetli olan insanlara antipatim var.esin kullanilir bir sey alsa hadi ozel diyebilirsin ama cagla da esin aldigi icin ozel oluyorsa bence muzeye koy.gelip gidip yad edersin.

Enteresan olan bu durum benim başıma gelse ben utanırım içime dert olur. Gelip burda konu açamam yaptığımdan ötürü. Siz çöplerinizi de atmıyorsunuz herhalde eşiniz ve size özel olduğu için. Çok ayıp etmişsiniz arkadaşınıza.:26:

töbeler olsun!
Allah sana başka dert vermesin, kaldıramazsın.
İnsanlar nelerle uğraşıyo, sen çağlayı dert etmişsin,
neyse vermemişsin zaten, afiyetle ye bari

haklısın :1::1::1::1::1:

kız bakan kişi erkek bide düşün :19:

türkiyede 9 tl fiyatı :1::1::1:
9 tl mi babamda geçen akşam bana getirmişti kilosu 4 tl den almış şuan en pahalısı 5 tl ama önümüzdeki haftalarda biraz daha düşer,bazı arkadaşlar isim mevzusuna takılmış ama bizim burda da badem diye satılıyor bazı yerlerde çağla/badem diye yazarlar ama en çok badem ismini kullanırlar,can erikte çıkmış ama pek eriğe benzemiyor daha.

9 tl mi babamda geçen akşam bana getirmişti kilosu 4 tl den almış şuan en pahalısı 5 tl ama önümüzdeki haftalarda biraz daha düşer,bazı arkadaşlar isim mevzusuna takılmış ama bizim burda da badem diye satılıyor bazı yerlerde çağla/badem diye yazarlar ama en çok badem ismini kullanırlar,can erikte çıkmış ama pek eriğe benzemiyor daha.

evet badem çağlası diyorlarmış ama oda ikiye ayrılıyor birisi tüylü diğeri tüysüz :1: ciddiyim karşılaştınmı ?? belki fiyat farkı ondandır.

evet badem çağlası diyorlarmış ama oda ikiye ayrılıyor birisi tüylü diğeri tüysüz :1: ciddiyim karşılaştınmı ?? belki fiyat farkı ondandır.

YOk canım bizim buradakilerin fiyatı aynıdır tüylü tüysüz fark etmez.:27::1:

Ayıp olmuş ya arkadasına bir gün çağla alıp ikram et :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Enteresan olan bu durum benim başıma gelse ben utanırım içime dert olur. Gelip burda konu açamam yaptığımdan ötürü. Siz çöplerinizi de atmıyorsunuz herhalde eşiniz ve size özel olduğu için. Çok ayıp etmişsiniz arkadaşınıza.:26:

Konu sahibi ben degilim.hatalari karistirdin sanirim.

Kusura bakma da sanırım senin genel tavrın bu, karşıt görüşlere bile nasıl tepki vermişsin.

Evet ayıp etmişsin, nimet yahu tamam çantana bakmış ama görmüş yani neticede.

Ben de bundan sonra hamile görürsem "markette var yeaaa git al ye bunu sevgilim aldı alla alla" diyeceğim can bu sonuçta çekiyo hamilesi falan yok olayın.

Gören de eşyanı istedi sanar, nimet yahu bi'eksik yeseydin. Şahsen "hamile" değilim ben de ama biri karşımda erik yese içim gider.

Bence de ayıp etmişsiniz. Evet çağla deyip al bi tane tadına bak deseniz daha hoş olurdu ama bazı insanlar böyle malı kıymetli oluyor sizi de anlıyorum.

Ayıp etmiş, aynı zamanda kendi kendinizi küçük düşürmüşsünüz. Adam artık görmüş, soruyor. Daha hala saklamaya çalışıp, ne olduğunu inkar ederkenki haliniz komik açıkçsı. Nezaket kuralları gereği 1 tane olsun ikram edilir bu durumda. Eş mi almış, ne kadar özelmiş farketmez. Çocuk değilsiniz. Bunları çoktan bilmeniz lazım. Burda işi geyiğe çevirmişsiniz de, dışarda böyle görülmüyor işte. 1 tane çağla bile insanın karakterini göstermeye vesile oluyor. Ben olsam bu durumdan çok utanır, iş arkadaşıma rezil olduğumu düşünürdüm açıkçası. Benim için bu durumu ancak işyerine herkes için çağla götürüp ikram etmek kurtarırdı.

Nasıl erkek o yahu, ped olur vs. Kadının çantasına bakılırmı? Utanmasa ver bi bakayım diyecek:1:
Ama yinede verseydiniz diyorum, icinize bu kadar dert olmazdı diyorum.

bayanın pek içine dert olmuş gibi gözükmüyor sanki, pek bi neşesi yerine gelmiş durumda..

Once icine dert olmus gibi acmis konuyu sonra nedense is makaraya donmus
Ama ayip olmus adam sormus bide caglami diye bide cok tuhafsiniz:) esim bana ozel aldi demissinizya cok komik :D

Son düzenleme:
kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf :31:

Bence ayip etmissiniz.. Sanki dünyada başka çağla mi yok Eşinizin düşünmesi yeterli çok hoş bir jest yapmis tamamdir iste. Zaten adama vereceğiniz iki ucu geçmez cani çok çekmiş olabilir ne bilim ben ikram etmeden duramazdim....

Goz dikmeside bazen banada oluyor mesela sevgilimden para bozmasini istiyorum cuzdanindan cikarirken dikiyorum gözlerimi parasini sayar gibi ama bilinçli değil sonra farkina varinca sağa sola bakıyorum çok artniyetli düşünmemek lazim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çağla nedir canım? Erik gibi bi meyve mi? Taneliyse keşke 1 tane verseydin. Taneli değilse rezil oldum şu an.. :1:

Taneli ;) erikten az daha büyük ve yassi disida hafif tüylü yeşil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X