- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
benmde ablamın ağacı var ama senelerdir gidemiyorum gitsem bende ağaca dalcam da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde ablamın ağacı var ama senelerdir gidemiyorum gitsem bende ağaca dalcam da![]()
Yasak burda agac dikmek malesef:) yoksa hemen dikmistim zaten.
Birak agaci cicek diksen bahceye gelip belediye koparip cope atiyo
pipisi düşer,keske verseydın..
Kizma ama mali kiymetli olan insanlara antipatim var.esin kullanilir bir sey alsa hadi ozel diyebilirsin ama cagla da esin aldigi icin ozel oluyorsa bence muzeye koy.gelip gidip yad edersin.
9 tl mi babamda geçen akşam bana getirmişti kilosu 4 tl den almış şuan en pahalısı 5 tl ama önümüzdeki haftalarda biraz daha düşer,bazı arkadaşlar isim mevzusuna takılmış ama bizim burda da badem diye satılıyor bazı yerlerde çağla/badem diye yazarlar ama en çok badem ismini kullanırlar,can erikte çıkmış ama pek eriğe benzemiyor daha.haklısın
kız bakan kişi erkek bide düşün
türkiyede 9 tl fiyatı![]()
9 tl mi babamda geçen akşam bana getirmişti kilosu 4 tl den almış şuan en pahalısı 5 tl ama önümüzdeki haftalarda biraz daha düşer,bazı arkadaşlar isim mevzusuna takılmış ama bizim burda da badem diye satılıyor bazı yerlerde çağla/badem diye yazarlar ama en çok badem ismini kullanırlar,can erikte çıkmış ama pek eriğe benzemiyor daha.
evet badem çağlası diyorlarmış ama oda ikiye ayrılıyor birisi tüylü diğeri tüysüzciddiyim karşılaştınmı ?? belki fiyat farkı ondandır.
Enteresan olan bu durum benim başıma gelse ben utanırım içime dert olur. Gelip burda konu açamam yaptığımdan ötürü. Siz çöplerinizi de atmıyorsunuz herhalde eşiniz ve size özel olduğu için. Çok ayıp etmişsiniz arkadaşınıza.:26:
Nasıl erkek o yahu, ped olur vs. Kadının çantasına bakılırmı? Utanmasa ver bi bakayım diyecek
Ama yinede verseydiniz diyorum, icinize bu kadar dert olmazdı diyorum.
kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf![]()
Çağla nedir canım? Erik gibi bi meyve mi? Taneliyse keşke 1 tane verseydin. Taneli değilse rezil oldum şu an..![]()