Arkadaşlar kozyatağı Cantral hosbital de epidural normal doğum yapan varmı.ben 3.5 aylık hamileyim ve cantral hosbital de başak sel hnm.a gidiyorum kısmetse doğumuda orda epidural normal yapmak istiyorum.Bu şekilde doğum yapan arkadaşlar varsa yardımınıza ihtitacım var.
Canım Başak hanım yeni gelmiş sanırım. Ben orada başka birine gitmiştim. Başak hanım nasıl?
Başak hanımda değilde, Fatma hanımda bir arkadaşım doğum yapmıştı fakat epidural olmamıştı. Epiduralsiz normal doğum. Hastaneden memnun kalmıştı.
merhaba bilgisi olan başak sel hanıma normal doğum yaptıran varmı nasıl ilgileniyormu hastanedeki çalışanlar ondan çok memnun hastalarla çok ilgili diyor ve dr ayoğun ilgi var ama asıl doğum konusunda normal doğuma teşvik ediyormu yoksa çoğu dr gibi azıcık bahaneyle sezeryana mı yönlendiriyor bilen??
hamilelik sürecinde bebek için iyi ve sakin bir dr ama annenin psikolojisi ile kesinlikle ilgilenmio
haliyle motivasyonunuzda eksiklik oluyor ve her muaynesinde en az 1 saat rand. olmasına rağmen bekliosunuz .