Çapa da tüp bebek

Evet oyle. Perşembe günü opu yapılacak, 3 yumurtam oluşmuş 🙁
Üzülme hakkında hayırlısı olsun bana ilk muaynedem 15 yumurta dediler opu da 6 oldu sonra 2 kaldı elimde ve 2.ci gün hemen dondurdular 3 5 gün yapmıyormuş devlet en büyük hayal kırıklığı o gün olsun benim

Kacinci gunde yapilmali peki? Önemli olan 3. ve 5. Gunler mi anlayamadım

Kacinci gunde yapilmali peki? Önemli olan 3. ve 5. Gunler mi anlayamadım
5 ci gün olduğu zaman tutunma ihtimali daha yüksek oluyor bende hepsini yeni araştırdım 2.ci gün daha oluşum olmadan dondurup bekletşyorlar yanlış değilsem ben ikisi de belki o yüzden tutmadı

Gibi

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-12-10-59-12-38_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp
    Screenshot_2023-06-12-10-59-12-38_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 65
Ben burada gecemi gündüzüme katıp 2.ci gün embriyo transferş olan aradım kimseyi bulamadım hikayemi başka drlara anlsttım 2nci gün çok saçma nasıl kabul ettiniz dediler bende başka çarem yoktu dedim 2 yumurtam dondu ayrı ayrı transfer ettirdim ama tutmadı

Ben burada gecemi gündüzüme katıp 2.ci gün embriyo transferş olan aradım kimseyi bulamadım hikayemi başka drlara anlsttım 2nci gün çok saçma nasıl kabul ettiniz dediler bende başka çarem yoktu dedim 2 yumurtam dondu ayrı ayrı transfer ettirdim ama tutmadı
Ben bu aşamayı arastirmamıştım. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Evreler değiştikçe yeni seyler öğreniyorum.
Devlette maalesef sen sormadikca detayli bilgi verilmiyor. Size bilgi verdiler mi? Haftasonuna mi denk geliyordu neden dondurdular ?

Ben bu aşamayı arastirmamıştım. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Evreler değiştikçe yeni seyler öğreniyorum.
Devlette maalesef sen sormadikca detayli bilgi verilmiyor. Size bilgi verdiler mi? Haftasonuna mi denk geliyordu neden dondurdular ?
Tüp bebek konusu çok hassas ve çok dikkat istiyor bence Dr da nasip işi gerçekten kimi devletten dert yanıyor kimi özelden ben de ilk zamanlar özele kızmıştım devlet hep iyi düşüncesine girmiştim ama ibrem özele çevrildi. Yok kalitesinden dolayı mı Dr dan dolayımı emin değilim o kadar pohpohlandım ki ilk denemede tamam olacak sandım bir de hüsran oldu iki de niyetim kötülemek değil asla ben böyle yaşadım diye kimse bu durumları yaşayacak değil 2018 de ben çapaya gitmeye başladım normal bölümden infertilite ye orada çok uzun süreçlerin oldu zaman kaybıda denebilir (belki) ama ben orada doğru düzgün hiç gebe görmedim çok memnun olanlar anlat anlat bitiremeyenler vardı ama nasio kısmet demekki oda. Benim hikayem olumsuz oldu seni etkilemesini istemem ama enine boyuna herşeyini sor bu yolun maceran henüz yeni başlıyor bütün kalbim seninle güzel haberler alman dileğiyle💛

Çok haklısınız, birine iyi gelen başkasına iyi gelmeyebiliyor. Bende Çapa'da yapmaya ablamdan dolayı karar verdim, yine de kabul etmeliyim ki özele göre daha uğraştırıcı ve zaman alan bir süreç işliyor. Ben hepsini kabullenerek başladım yaşımdan dolayı da acele etmedim.
Karakterim nedeniyle biraz rahat davranıyorum, süreç farklı aşamalara geldikçe neyin ne olduğunu öğreniyorum. Bu şekilde daha az stres olduğumu düşünüyorum. 🫣
Tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarim sizde iyi insanlarla karşılaşırsınız. Güzel haberi alırsınız 🌿
Zorlu bir süreç bunu kabul ederek başladık, tüm zorluklara rağmen yakin zamanda evimiz çocuk sesleriyle neşelenir inşallah. Dualarima sizi de eklicem😇 Iron Butterfly Iron Butterfly

Evet biraz uzun sürüyor 2 3 ay kadar gibi androlojiden randevu alıp düşürmek çok zor

Evet adını duydum 2018 başladım ben oraya git gel git gel bu zaman geldim hakkınızda hayırlısı olsun belkide her ikinzle de o hastane kapısında karşılaştık ama nasip orada var işte
Vallahi ben bir kere denicem negatif olursa özele

Aminnnn inşallah sizde pozitifi görürsünüz üçümüzde buraya yazarız 🤍🥰
İnşallah açıkçası ben ikinizi de perestu perestu takibe aldım çünkü gerçekten sonuçlarınızı merak ediyorum 😊 kaç yaşındasınız ikinizde ilk denemeleriniz mi ilerlemeler ne durumda 🙈 benim beynim durdu biraz

perestu perestu canımmmm nasılsın yarın kesinleşti mi opu işlemin gelişimin nasıl devam ediyor hala 3 yumurta mı gözüküyor en son öyle yazmıştım şimdi yeniden okuyunca yazmak istedim 🌺🌺

perestu perestu canımmmm nasılsın yarın kesinleşti mi opu işlemin gelişimin nasıl devam ediyor hala 3 yumurta mı gözüküyor en son öyle yazmıştım şimdi yeniden okuyunca yazmak istedim 🌺🌺
Bahsettiğim günden sonra daha gitmedim, çağırmadılar zaten. Dün aksam catlatma ignesini vurdum. Yarin gidiyorum opuya.

İnşallah açıkçası ben ikinizi de perestu perestu takibe aldım çünkü gerçekten sonuçlarınızı merak ediyorum 😊 kaç yaşındasınız ikinizde ilk denemeleriniz mi ilerlemeler ne durumda 🙈 benim beynim durdu biraz
Ben 31 yaşındayım, 3.5 yillik evliyim iki başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. Eşimde varikosel var, değerleri biraz düşük. Benimde çok iyi sayilmaz gerçi 3 yumurta oluşmasından anlaşılacağı üzere :olamaz:

Ben 31 yaşındayım, 3.5 yillik evliyim iki başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. Eşimde varikosel var, değerleri biraz düşük. Benimde çok iyi sayilmaz gerçi 3 yumurta oluşmasından anlaşılacağı üzere :olamaz:
Olsun üzülmek yok tek yumurta ile hamilr kalan var üzülüp yumırtalara stres yaptırma sakın. 2 aşılama da çapa da mı oldu yoksa direk mi çapada tüp bebek istedin

Belkide biz seninle karşılaştık çapada eğer geldiysen ben rapor kağıtlarını bırakmaya gittiğim de de aşılama sonucu bekleyen tüp bebeğe geçiş yapan birisi vardı orada 😍😍😍😍😍

Ay ne zaman gitmistiniz ki 🥰😍 karsilasma ihtimalimiz cok yüksek 🤭 Iron Butterfly Iron Butterfly

Ben bir tek ilk yumurta takibinde özele gittim, aşılama işlemlerini Çapa'da yaptırdım.

Siz ne yaptınız, doktor seçimi yaptınız mı ?

Ay ne zaman gitmistiniz ki 🥰😍 karsilasma ihtimalimiz cok yüksek 🤭 Iron Butterfly Iron Butterfly

Ben bir tek ilk yumurta takibinde özele gittim, aşılama işlemlerini Çapa'da yaptırdım.

Siz ne yaptınız, doktor seçimi yaptınız mı ?
Haziran ortasıydı galiba geldim rapor çıkarmak için birisi ile konuştum aşılama olmadı Dr la görüşeceğim falan demişti birden aklıma o geldi

Back
X