çapkın erkek!!!!

Kızlar bırakmaz diye bir şey yok emin ol, bırakmasa da hiç problem olacağını zannetmiyorum.
Ayrıca çapkın erkek değişir mi evet değişir ama ben bunu kadının bir çabasıyla olacağını düşünmüyorum, erkek aşık olur ve çapkınlık orada biter.
Benim erkek arkadaşım zamanında o kadar çapkın bir insanmış ki, biz tanıştık ve her şey orada bitti şimdi her şeyi ortadadır benden başka uğraşı yoktur, hatta ilk zamanda arkadaşları hiç inanmadı sen mi bırakacaksın çapkınlığı diye dalga geçiyorlardı şimdi şaşırıyorlar nasıl oldu bu diye.
Kızlar hep peşindeydi telefonu değişti, face vs kapandı derken ulaşabiliyorlarsa ulaşsınlar, zaten direk bana söylüyor ben hallediyorum.
Yani ben asla olmaz diye düşünmüyorum yalnız bunun ilişkinin başında olacağına inanıyorum zamanla olacağına değil ..

peki cnm onu kendine bağlamak için özel bi çaba sarf ettin mi??

peki cnm onu kendine bağlamak için özel bi çaba sarf ettin mi??

Özel olarak hiç bir şey yapmadım bana bağlansın diye ama ilk günden beri ona aşıktım.
Çok saf bir aşkla bağlandım, içimden geldiği gibi davrandım hep.
Zaten ilk ilişkimdi öyle taktik falan aklıma gelmezdi.
Aklıma ne gelirse öyle yapardım, soruyorum şimdi nasıl değiştin nasıl oldu böyle diye.
Nasıl olduğunu anlayamadım seni tanıdığım andan beri kimseye bakmak aklıma bile gelmedi sevmeyi öğrendim diyorum.
Bence iş tamamen içinden geldiği gibi safça sevmekte.

karakterine bağlı bence..benim abim öyle değiştiki senelerce ağzım açık seyrediyorum karşıdan :d olumlu yönde tabii..Maşalahh Allah nazarlardan sakladın diyim:nazar: değişebilirde değişmeyebilirde bunun net bir cevabı olmaz yani:)

Bir erkek huylu huyundan zor vaz gecer heleki bu capkinlik ise bagimlilik bi farki yoktur..
Bir süre ara verir sonra aliskanligina tekrar döner..22 yas yolun basinda bisiler tüketip bitirmesi lazimki icinde deidigin gibi degisebilsin ama zor

Özel olarak hiç bir şey yapmadım bana bağlansın diye ama ilk günden beri ona aşıktım.
Çok saf bir aşkla bağlandım, içimden geldiği gibi davrandım hep.
Zaten ilk ilişkimdi öyle taktik falan aklıma gelmezdi.
Aklıma ne gelirse öyle yapardım, soruyorum şimdi nasıl değiştin nasıl oldu böyle diye.
Nasıl olduğunu anlayamadım seni tanıdığım andan beri kimseye bakmak aklıma bile gelmedi sevmeyi öğrendim diyorum.
Bence iş tamamen içinden geldiği gibi safça sevmekte.

anladım cnm umarm banada senn gi bisi nasip olr mutluluklar tatlm :)

Son düzenleme:
Çapkınlık bir kılıftır. Aslında midesizlik vardır.
Yalancılık vardır.
Çok ilişkisi olmuş insan tabii size bağlanabilir.
Ama hayatında biri varken başkalarıyla olan insana ş ile başlayan bir kelime denir ki söylemeye dilim varmıyor.
Öylesi de düzelmez. Kim ne derse desin...

Back
X