• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çapkın sevgili..

bu devirde böyle erkek kesin evlen yıldırım nikahını sen bas adama kaçar ne yapar allah korusun :KK53: ne kadarda evlenilesi adam :KK53::confused:

yaşın kaç senin 1.5 felan mı şimdi 1 yaşındaki çocukların elinde bile tablet var malesef...Anneler babalar o kadar eğitimliler ki çocuklarınıda teknoloji içinde yetiştiriyorlar...Bu kadar teknolojiye ilgi duydukları için onlarada ayriyeten teşekkür ediyorum ...Git dersine çalış tamam mı...Bak daha önünde milyonlarca sınavlar var burda zaman harcayacağına geleceğini düşün...Önümüzde ki 20 yıl boyuncada Koray'ı unut sen...

aaa benim de eskiden koray adında bir sevgili adayım olduydu o da çapkındı ama evlilik teklif etmedi üstelik yaşım da 30 :KK57::KK57:
ben nerde yanlış yaptıımmmm :KK75::KK75:

aaa benim de eskiden koray adında bir sevgili adayım olduydu o da çapkındı ama evlilik teklif etmedi üstelik yaşım da 30 :KK57::KK57:
ben nerde yanlış yaptıımmmm :KK75::KK75:
evlenme teklifi alabilmek için adamı basman gerekiyormuş canım yoksa olmuyormuş :KK53:

Kararsız mısın:KK57: evlen bence ya sonra o böyle devam etsin. sen yeni bi konu aç eşimi beni aldatırken yakaladım "senden çocuğum olsun istiyorum" dedi kararsızım diye boyle sürüp gitsin. Biz her seferinde itinayla yorum yaparız sen merak etme!

Konu sahibi Korişle durumunuz noldu? Evlilik yolunda ilerliyor musunuz? Yoksa aldatilmaya devam mi ?

Namert Mertleri de unutmayalim.haha

Back
X