Çare arıyorummmm 😣😣😣

Merhaba.Evet çocuk düşünmem gerekiyor fakat kilom çok fazla.90 ya da üstü olabilir.Diyetisyene gidiyorum.Malasef tekrar doğum kontrol hapina başladım dün itibariyle.Biraz kilo verip hapı bırakıcam.Bu şartlarda bana çocuk sahibi olmak riskli gibi geliyor.😞 Daha önce düşünüyordum aslında ama bazı sorun ve skntilardan dolayı elimde olmadan hep ertelemek zorunda kaldim.😞😞 Kilolu iken de yumurta kalitesi bozuluyormus.Bu arada başlamadan önce hapa fsh ima baktirayim dedim geçtigimiz pazartesi.Haftasonuna denk geldi reglim.Gittigimde reglim bitmis gibiydi.Son günü gibi yani lekelenme cok hafif dolayısı ile fsh im belki yüksek çıkabilir doguryu yansitmayabilr reglinin 2. Ya da 2.gunu bakıyorlar.Bu arada benim reglim birkaç aydır azaldı.2,3 gün oluyorum.
Fsh, Amh bize yumurta rezervi hakkında bilgi veriyor sadece. Benim fsh yüksekti amh 1.12 ama 3 ay önce hamile kalabildim. Düşük oldu ama gebelik oldu. Vitamin takviyesi mutlaka kullanın. D vitamini, folik asit ve impry kullanıyorum ben. Kilo verdikten sonra sağlıkla çocuğunuz olacaktır insallah

Fsh, Amh bize yumurta rezervi hakkında bilgi veriyor sadece. Benim fsh yüksekti amh 1.12 ama 3 ay önce hamile kalabildim. Düşük oldu ama gebelik oldu. Vitamin takviyesi mutlaka kullanın. D vitamini, folik asit ve impry kullanıyorum ben. Kilo verdikten sonra sağlıkla çocuğunuz olacaktır insallah
Neden düşük oldu peki? Sebebi neymiş? 😞 Bu arada ben hiç çocuk için denemeler yapmadım.Korundum genelde ama biraz ara verdim amh ima.baktirmak için şimdi tekrar başladım geçen sene 3 iken şimdi 1,80 bakalım.Hayirlisi herşeyin.Ben daha önce isterdim ama bazı sorunlar skntilar işte ağır bir stres yaşadım öncesinde de annemi kaybettim..Zor bir zamandan gectim😔

Neden düşük oldu peki? Sebebi neymiş? 😞 Bu arada ben hiç çocuk için denemeler yapmadım.Korundum genelde ama biraz ara verdim amh ima.baktirmak için şimdi tekrar başladım geçen sene 3 iken şimdi 1,80 bakalım.Hayirlisi herşeyin.Ben daha önce isterdim ama bazı sorunlar skntilar işte ağır bir stres yaşadım öncesinde de annemi kaybettim..Zor bir zamandan gectim😔
İlk gebeliklerde %25 oranında düşük olabiliyormuş. Normalde ikinci üçüncü düşükten sonra genetik testi yapılıyormuş bebeklere. 8 haftalıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Embriyoyu Genetiğe incelenmesi için yolladık. Turner sendromlu olduğu çıktı. Bazen kan pıhtılaşması bazende genetik sebeplerden ötürü kayıp yaşayan çok var. Gebe kaldığınızı öğrendiğinizde mutlaka kan pıhtılaşma testi yaptırın. 12 haftallıkkende genetik testini öneririm. Ben hamile kalmadan yaptıracağım. Küçük gibi görünen önemli şeyler.
Hormon seviyelerinize takılı kalmadan kendinizi hamile kalacağınıza motive ederek rejim yapın. İnşallah güzel olacaktır. Hayatta her şey iyi düşünmekten inanmaktan ve dilemekten geçiyor. 🤗

Kızlar aslında anlatmak istediğim çok şey var ama bir yerde tıkanıp kalıyorum gecen yıl kasım ayında bebek isteğimiz için planlı bir şekilde davranıp Aralık ayında hamile kaldım 🤍 Ocak ayında mecburi bir kürtaj geçirdim 😞Ozamandan beri hamile kalmaya çalışıyorum ama hiç bir şekilde olmuyor doktora gittim amh 0.88 çıktı doktor aşıma olmam gerektiğini söyledi ama şuan psikolojik olarak buna hazır değilim onun yerine suplara kullandım yediklerime içtiklerime dikkat ettim yok olmuyor sanki doktor o kürtajla bütün annelik yetilerimi de aldı benden lütfen yardımcı olun sizinde başınıza böyle bişey geldimi neler yaptınız tecrübelerinizi benimle paylaşsanız bana bi umut olsanız çünkü artık Her ay adet olduğumda daha çok kötüye gidiyorum bu arada hocaya bile gittim bana ümmü sübyanlısın dedi bir muska verdi onu bile üzerimde taşıyorum ama halen bende bir kıpırtı yok
Geçmiş olsun benzer şeyler yaşamışız ama rahim kendini geç toparlıyormuş kürtajdan sonra. Ben de kürtaj olalı tam 1 sene oldu bu ay, ilk kez hamilelik şüphem var bu aya kadar bir senedir hiç bir şey olmamıştı aynı sizin gibi kürtajda bir problem mi oldu diye içim içimi yiyordu. Doktora muayene oldum bir kere gebe kalmış olmanız bile hamile kalma konusunda bir sıkıntınız olmadığını gösterir kendinizi biraz rahat bırakın dedi. Geçen ay artık umursamayacağım dedim bıraktım habire test yapıp bat takip etmeyi bu ay reglmn geciktiğini geç fark ettim o yüzden. Siz de kendinizi strese sokmayın o da olumsuz etkiliyor. Herhangi bir sıkıntınız yoktur daha önce gebe kaldıysanız inşallah önümüzdeki 3 ay içinde gebe kalırsınız bence

Merhaba.Evet çocuk düşünmem gerekiyor fakat kilom çok fazla.90 ya da üstü olabilir.Diyetisyene gidiyorum.Malasef tekrar doğum kontrol hapina başladım dün itibariyle.Biraz kilo verip hapı bırakıcam.Bu şartlarda bana çocuk sahibi olmak riskli gibi geliyor.😞 Daha önce düşünüyordum aslında ama bazı sorun ve skntilardan dolayı elimde olmadan hep ertelemek zorunda kaldim.😞😞 Kilolu iken de yumurta kalitesi bozuluyormus.Bu arada başlamadan önce hapa fsh ima baktirayim dedim geçtigimiz pazartesi.Haftasonuna denk geldi reglim.Gittigimde reglim bitmis gibiydi.Son günü gibi yani lekelenme cok hafif dolayısı ile fsh im belki yüksek çıkabilir doguryu yansitmayabilr reglinin 2. Ya da 2.gunu bakıyorlar.Bu arada benim reglim birkaç aydır azaldı.2,3 gün oluyorum.
Benimde hep 3 4 günü test yapildi

İlk gebeliklerde %25 oranında düşük olabiliyormuş. Normalde ikinci üçüncü düşükten sonra genetik testi yapılıyormuş bebeklere. 8 haftalıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Embriyoyu Genetiğe incelenmesi için yolladık. Turner sendromlu olduğu çıktı. Bazen kan pıhtılaşması bazende genetik sebeplerden ötürü kayıp yaşayan çok var. Gebe kaldığınızı öğrendiğinizde mutlaka kan pıhtılaşma testi yaptırın. 12 haftallıkkende genetik testini öneririm. Ben hamile kalmadan yaptıracağım. Küçük gibi görünen önemli şeyler.
Hormon seviyelerinize takılı kalmadan kendinizi hamile kalacağınıza motive ederek rejim yapın. İnşallah güzel olacaktır. Hayatta her şey iyi düşünmekten inanmaktan ve dilemekten geçiyor. 🤗
Gecen devlet ve özele gittim iki yerde de kan verirken sorun yaşadım.Damar konusunda voo nadir de olsa sorun yaşıyordum fakat özelde de sorun yaşayınca morelim bozuldu hemşire kan alırken sknti yaşadı kanım zorla geldi bana sende kansızlık mi var?Kanın pihtili geliyor sanırım dedi.Morelim bozuldu kaç gundur onu taktim kafaya.Netten araştırdım biraz daha çok morelim bozuldu..

Doğum kontrol hapı iyice mafediyor ya bana da doktor önerdi bir iki sefer adetlerim daha çok düzensizleşti kanamalarda azalma oldu

Doğum kontrol hapı iyice mafediyor ya bana da doktor önerdi bir iki sefer adetlerim daha çok düzensizleşti kanamalarda azalma oldu
Ben düzensizlik hiç yaşamadım.Azalmasi normal çünkü rahim iç zarı inceliyor ondan dolayı.Bir de düzenli saatlerde alınmadığı zaman ya da ilaç unutuldugunda da düzensizlik yapabiliyor.Bir de stres bir numaralı sebep.Bu ilacı içerken günü gününe oluyordum ben.

Kızlar merhaba yunus emre de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Raporsuz fiyat ne kadar bilgisi olan var mı ? Birde doktor önerisi istiyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Back
X