- 5 Şubat 2011
- 125
- 60
- 98
Öncelikle hepinize merhaba. Bir çoğunuz benden yaşca büyüksünüz, buraya yeni üye oldum sizinde tecrübe ve gördüklerinizden yararlanmak istiyorum. Direk konuya gireyim. Yaklaşık 3 senedir annem çok hasta. Beynim sanki tıkalı gibi bomboş diyor. Beynim ve midemde yanma hissi oluyor diyor. İçime sanki ateş düştü diyor. Kafasını sanki biri sıkıyomuş gibi oluyormuş ve aynı zamanda bu midesinede vuruyormuş. Gitmediğimiz doktorlar okutmadığımız hocalar kalmadı. Doktorlar depresyon diyip antideprasanları dayıyor annemi uyutmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Fakat biz çok mutlu bir aileyiz depresyona girecek birşey yaşamadı. Hocalara okutmaya gittiğimizde nazar üç harfli vs diyip okuyup bizi geri yolluyor. Artık bi çare arıyoz gitmediğimiz yer kalmadı. Çevrenizde böyle bunları yaşayan birileri var mı lütfen akıl verin yardımcı olun. Ailenin tek çocuğuyum. Babam ve ben kafayı yemek üzereyiz bir türlü ne olduğunu bulamıyoruz
kardeşim ben hamileyim bana da öyle diyorlar.. inan ki başımı sıkıyorlar kafa damarlarım yanıyor her oluşunda cok korkuyorum ben de çare arıyorum cok gecmıs olsun