• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çare arıyoruz

Öncelikle hepinize merhaba. Bir çoğunuz benden yaşca büyüksünüz, buraya yeni üye oldum sizinde tecrübe ve gördüklerinizden yararlanmak istiyorum. Direk konuya gireyim. Yaklaşık 3 senedir annem çok hasta. Beynim sanki tıkalı gibi bomboş diyor. Beynim ve midemde yanma hissi oluyor diyor. İçime sanki ateş düştü diyor. Kafasını sanki biri sıkıyomuş gibi oluyormuş ve aynı zamanda bu midesinede vuruyormuş. Gitmediğimiz doktorlar okutmadığımız hocalar kalmadı. Doktorlar depresyon diyip antideprasanları dayıyor annemi uyutmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Fakat biz çok mutlu bir aileyiz depresyona girecek birşey yaşamadı. Hocalara okutmaya gittiğimizde nazar üç harfli vs diyip okuyup bizi geri yolluyor. Artık bi çare arıyoz gitmediğimiz yer kalmadı. Çevrenizde böyle bunları yaşayan birileri var mı lütfen akıl verin yardımcı olun. Ailenin tek çocuğuyum. Babam ve ben kafayı yemek üzereyiz bir türlü ne olduğunu bulamıyoruz

kardeşim ben hamileyim bana da öyle diyorlar.. inan ki başımı sıkıyorlar kafa damarlarım yanıyor her oluşunda cok korkuyorum ben de çare arıyorum cok gecmıs olsun

kardeşim ben hamileyim bana da öyle diyorlar.. inan ki başımı sıkıyorlar kafa damarlarım yanıyor her oluşunda cok korkuyorum ben de çare arıyorum cok gecmıs olsun
Benimde annem bana hamileyken ilk defa olmuş. 9 ay sürekli yatmış. Fakat sonrasında geçmişti. Son 3 senedir yeniden başladı. Sizede çok geçmiş olsun

Benimde annem bana hamileyken ilk defa olmuş. 9 ay sürekli yatmış. Fakat sonrasında geçmişti. Son 3 senedir yeniden başladı. Sizede çok geçmiş olsun

annenizin bağırsakları sağlıklı mı ve b12 vitamini kaç acaba biliyor musunuz

Evet sormuştu neden ki

Bir kişinin gbt sine bakabilmek için TC numarasını kullanırız. Malum hocalar da kendilerine gelen kişiler hakkında anne adı ve Doğum tarihi ile hakkında bilgilere ulaşıyor, görünmeyen malum arkadaşlarıyla. Yanlış kişilere bulaşmışsınız. Bir daha bu tarz insanlara lütfen böyle bilgiler vermeyin. Sağlıklı insanı delirtirler. Bunlar yanlış, hele de birşey yazıp verdilerse evinizden uzak tutun. Daha diyeceklerim çok da neyse. Özelden yazacağım.

Annenizin vitamin mineral eksikliği var mı? Baktırmadıysanız onlara da baktırın. Omega3 eksikliği depresyona kadar gidiyor. Psikolojikse seratonin eksikliği olabilir.
Demek istediğim, depresyon illa kötü olaylardan olmuyor. Mutlu aile hayatı olan kişiler de depresyona girebilir.
Vitamin ve minerallerin eksikliğini araştırın.
Ayrıca eksiklik olmasa bile bazı vitamin ve mineralleri günlük herkesin alması gerek.
Bazı vitamin ve mineraller vücutta depolanmadığı için günlük herkesin takviye yapması gerekiyor.
İyi besleniyor vitamini iyi beslenerek karşılıyor diyenler olacaktır.
Ama günlük 1 kase yoğurt ya da bir bardak süt kalsiyum ihtiyacının tamamını karşılayamaz mesela.
Beslenmek yeterli değil takviye şart.

Back
X