aylardır beni rahatsız eden bir konuyu sizinle paylaşmak istedim , önceden özür dileyim sizden konu biraz uzun sıkılmadan okuyabilirseniz yorumlarınızı bekliyorum ...açıklayıcı olması için en başından başlayım ...eşimle ben 11 yıllık evliyiz, severek evlendik ve şükür bu zamana kadar birbirimizi hiç üzmedik , halen birbirimize ilk günler ki kadar aşığız ....ancak son 3-4 aydır beni çok rahatsız eden bir durum var....
eşimiz tanıştığı bir aile var , adamın kızkardeşi eşinden ayrılmış ....bu adam, kızkardeşi, annesi, babası , gelinler vs. eşim için deli divane oluyorlar....ben bu aile ile görüşmüyorum daha doğrusu bir kez davet ettiler gittim ama hiç hoşlanmadım ...hiç bir ortak yönümüz yok, tahsil, görgü, kültür yok garip bir aile ...anladığım kadarı ile onlar da benden hoşlanmadılar , çünkü bana karşı son derece yapmacık bir ilgi gösterdiler :) ama eşime ille benimle görüşmek istediklerini, gelip gitmek istediklerini söylüyorlar , eşim de aslında çok hoşlanmıyor ama çok sıcak davrandıkları , aileden biri olarak kabul ettikleri için de kırmak istemiyor.....
görüşmem konusunda bana asla ısrar etmiyor , ben de ona görüşme demiyorum....
ama son zamanlarda bu kızkardeş eşimi ottan çöpten sebeplerden aramaya başladı , günde 10-15 kez çağrı bırakıyor ve eşimde arıyor ....bu durum yaklaşık 2 aydır sürüyor ve işin ilginç tarafı sabah eşim evden çıkınca başlıyor aramalar, akşam eşim eve gelene kadar ....akşam evdeyken aramıyor...eşim bu durumdan muzdarip , çağrılara geri dönmezse ısrarla aranıyor , ikisinde üçünde dönmezse sonrakinde dönmek zorunda kalıyor....abisi ve ailenin diğer fertleri ile olan samimiyet nedeni ile kızı kırmaya çekiniyor....eski eşi ile geri dönmeye çalışıyormuş , akıl almak için eşimi arıyor, çocuklarının dersle ilgili sorunları oluyormuş bahane edip eşimi arıyor....artık bu durumdan çok ama çok sıkıldık......
ne yalan söyleyim ben de eşime çatmaya başladım....bu kızla annesini eve çağırdım ( hata olduğunu kabul ediyorum ama aklıma başka bişey gelmedi ) ....ve bu telefon trafiğinden hoşlanmadığımı söyledim.....ama işte yanlış anlıyorsun da o benim abim gibi de , üstelik eşin seni çok seviyor ben bunu biliyorum nasıl yanlış düşünürüm de bir sürü zırvaladı.....annesi de kızdan yana oldu, ben fesat oldum
biz seninle de görüşmek istiyoruz çağırıyoruz da sen gelmiyorsun da ! offfffff derdimi onlara anlatamadım...........ve bu konuşmanın ardından aramalarda hiç bir değişiklik olmadı aynen devam
en son geçen akşam dayanamadım eşimle yine tartıştım....telefon faturanı alıp kızın babasına gidecem , ben çok merak ediyorum kızın evli barklı erkeklerle telefonda ne işler çeviriyor diyecem dedim.....
eşim de rezillik olacak diye korkuyor tabii....aradığında tersliyor artık kızı , arama ben arabulucu değilim, rahatsız oluyorum , karımla aram açılıyor bu yüzden diyor açıkca, ama kız anlamıyor
uzun oldu ama çare arıyoruz ,yaşadığımız il küçük bir il, bu kızın onurunu kırmadan , kimselere duyurmadan , özellikle ailesi bu durumdan haberdar olmadan nasıl kurtulabiliriz ?
eşim hattını değiştirmeyi düşündü ama kullandığı hat ilk hattı , eşim ticaretle uğraşıyor ve bu numarayı kaybetmek istemiyor...üstelik kızın abisi eşimin yeni numarasın isteyecektir , e vermemek olmayacak dolayısı ile kız da öğrenmiş olacak