- Konu Sahibi butterflys73
-
bu anlamazdan gelen kadının telefon numarasını engellesin eşiniz.
canım bence hiç ama hiç normal bir durum değil dayanamayıp yorum yapmak istedim,
bu kız resmen kocana sarmış kocan biraz gevşese üstüne atlar, aman diyeyim sen eşinle düzgünce asla tartışmadan net bir dille ne kadar ararsa arasın telefonunu açmamasını iste ilk etapta canım. Erkekler bu konularda biraz safça oluyor öyle birşey kondurmuyordur kesin arayan kadına. Telefonlarını açmayınca başka numaradan aramaya kalkıcak büyük ihtimalle o zaman da eşin kesin tavrını koysun, gidip babanla konuşıcam falan desin ya da başka bi yol bulun ama kadını biran önce hayatınızdan çıkarın çok tehlikeli böyleleri
Ne kadar tebiyesiz bi kadın ya
Canım siz kendinizi ne sıkıyorsunuz tekrar konuşman gerekiyorsa konuş
Hayret bişey ya ders soracakmışmış çocuk var sanki karşısında bahanelerine kanacak
Bence al faturayı git babasıba böyle böyle de yoksa koca elinden gidebilir
sen nıye bu kadar dert ediyorsunki bacım .görüşmek zorunda degılsınız o aileyle ..eşin işi geregi o adamla grşmesı gerekıyorsa sadece iş saatlerınde işi varsa grşsun evine gitmekte ne oluyor ?? ve sen birgün eşişin telefonunu evde tut bakalım arayınca süreklı sen çıkınca ne olcak? ayy sınırlendım ne gerek var aramasına sormasına bence grşmeyin onlarla kocana ısrar et asla asla görüşmeyin ...sonra çok üzülürsün bebegımm..
X markalı telefonlarda(burada adını yazamıyorum reklam olur die özel mesajda atamıyorum eğer reklam olmazsa yazabilirim) istediğiniz numarayı engelleyebiliyorsunuz
Nasıl dert edilmez yahu?
Kadın potansiyel bir tehdit. Evin huzurunun kacması icin erkeğin de karşılık vermesi gerekmiyor ki? Kadının yüzünün astarı yırtılmış,evli/bekar olmasının bir önemi yok onun için. Oyalanıyor kendince işte.
@butterflys73; bu kadar iyi niyet yeter be arkadaşım. Telefon dökümanını babasına götürerek başla bence. Daha olmadı savcılık tehdidiyle sindirebilirsin.
Samsung kullanıyorum ben de. İstemediğim numarayı engelleyebiliyorum. Karşı tarafa direk meşgul tonu veriyor. Hangi numaradan arıyorsa onu engellersiniz siz de.
eşimin teli de samsungteşekkür ederim bunu deneyebiliriz
hanımefendı goz var nizam var ben kendı adıma anlamını bılmedıgım seyı ogrenmek ısterım ... sız hıc mı merak etmedınız ettıgınız duanın ne anlama geldıgını??? abest kacmıyormu yanıı ben bunu merak edıyorum..sahsende ogrenmek ıcın sordum sıze...
esınız sert bır dılle kadını uyaracak ve aılesıne anlatıp cozum bulmaları ıcın yardım ısteyecegını soyleyecek
hatta gec kalmadan abısı veya babası ıle konusacak
bu tarz sırret kadınlar ıftıra da atabılırler
sımdıden onlemınızı almanız gerekır
ayrıca esınızı onlarla gorusurken asla yalnız bırakmamanız gerekır
Şahsen ben arkadaşın yazdığını okuyunca bilmediğim için hemen duayı kopyalayıp internette aramaya başladım sahih mi nerelerde geçiyo anlamı nedir diye, belki de hadiste falan geçiyordur duymamışımdır diye düşündüm, doğruluğunu araştırmak istedim yardımcı olmak istediğimiz arkadaş da bunu yapabilir dilerse uygular dilerse uygulamaz, buradaki bir çok bayan akıl fikir sahibi ki pek çok konuyu istişare etmek için bu siteyi kullanıyor.
Böyle bir platformda tabiki herkes görüşünü ortaya koysun gelen yorumlara cevap versin vs, fakat sizin üslubunuz hoş olmadı bence, böyle bir dua öneriyorsunuz peki anlamı nedir veya anlamını biliyor musunuz diye de sorabilirsiniz öyle değil mi?
Samsung kullanıyorum ben de. İstemediğim numarayı engelleyebiliyorum. Karşı tarafa direk meşgul tonu veriyor. Hangi numaradan arıyorsa onu engellersiniz siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?