çare bulamıyoruz

bu anlamazdan gelen kadının telefon numarasını engellesin eşiniz.

işin doğrusu telefonunun bu özelliği olup olmadığını bilmiyorum ama kızda 1 tane hat yok ki, en az 3-4 hat var, ailece karışık kullanıyorlar nasıl işse....

evet başka numaralardan arıyor maalesef , bi bakıyorsun abisinin telefonuna el koyuyor 2-3 gün ondan arıyor , bi annesinin telefonunu kullanıyor ....aynen telefon sapığı gibi
erkeklerin saflığı konusunda katılıyorum , eşim ilk zamanlar kesinlikle olur mu öyle şey beni abi olarak görüyor dedi , ama benim kardeşim şahit olmuş bi kaç kez kız başka ortamlarda eşimden bahsederken abi filan demiyor sadece ismini söylüyormuş...eşimin yanına gelince abi abi diyor .....

aslında aklın yolu bir , en doğrusu abisi ya da babası ile konuşmak ama korkuyorum ....kızın başına bişey gelirse , psikolojisi normal değil , ya ailesi üstüne gelir de canına kıymaya filan kalkarsa o vebalin altından kalkabilir miyim ? bi de dedim ya çok değişik bir aile kızıma iftira atıyorsun derler mi acaba?
eşim eskisi gibi görüşmüyor aile ile ama işyerleri aynı caddede ,ister istemez sık sık karşılaşıyorlar bi de bunca yıllık samimiyet birden kestirip atınca sebebini merak edeceklerdir ......ayrıca ailece zamk gibiler eşimden kolay vazgeçeceklerini de sanmıyorum .....öyle bir kanca takmışlar ki ......kızın abisi bizden sonra evlendi , düğünde kafayı çekmiş eşime yapıştı ; biz bir aileyiz ,ömür boyu hep birlikte olacaz diyordu....nefret ederim böyle arabesk insanlardan ....

sen nıye bu kadar dert ediyorsunki bacım .görüşmek zorunda degılsınız o aileyle ..eşin işi geregi o adamla grşmesı gerekıyorsa sadece iş saatlerınde işi varsa grşsun evine gitmekte ne oluyor ?? ve sen birgün eşişin telefonunu evde tut bakalım arayınca süreklı sen çıkınca ne olcak? ayy sınırlendım ne gerek var aramasına sormasına bence grşmeyin onlarla kocana ısrar et asla asla görüşmeyin ...sonra çok üzülürsün bebegımm..

Nasıl dert edilmez yahu?

Kadın potansiyel bir tehdit. Evin huzurunun kacması icin erkeğin de karşılık vermesi gerekmiyor ki? Kadının yüzünün astarı yırtılmış,evli/bekar olmasının bir önemi yok onun için. Oyalanıyor kendince işte.

@butterflys73; bu kadar iyi niyet yeter be arkadaşım. Telefon dökümanını babasına götürerek başla bence. Daha olmadı savcılık tehdidiyle sindirebilirsin.

evine derken sanırım yanlış ifade ettim bu ailenin bir bağ evleri var oraya davet ediyorlar evde tadilat yapılacak olur eşimi de çağırırlar fikir versin diye ( eşim inşaat sektörü ile de ilgilidir ) ya da hafta sonu mangal partisi filan yapacak olurlar bizi de çağırırlar, ben işimi bahane edip gitmiyorum ama eşim bazen kızımı da alıp gidiyordu , gerçi bu olaylardan sonra gitmiyor da...

X markalı telefonlarda(burada adını yazamıyorum reklam olur die özel mesajda atamıyorum eğer reklam olmazsa yazabilirim) istediğiniz numarayı engelleyebiliyorsunuz

X markalı telefonlarda(burada adını yazamıyorum reklam olur die özel mesajda atamıyorum eğer reklam olmazsa yazabilirim) istediğiniz numarayı engelleyebiliyorsunuz

Samsung kullanıyorum ben de. İstemediğim numarayı engelleyebiliyorum. Karşı tarafa direk meşgul tonu veriyor. Hangi numaradan arıyorsa onu engellersiniz siz de.

aslına bakarsan bunu da düşündüm , benim kardeşim avukat , eşime desem ( eşimin hattını aradığı için ) kardeşim bi şeyler yapabilir belki ...

esınız sert bır dılle kadını uyaracak ve aılesıne anlatıp cozum bulmaları ıcın yardım ısteyecegını soyleyecek

hatta gec kalmadan abısı veya babası ıle konusacak
bu tarz sırret kadınlar ıftıra da atabılırler
sımdıden onlemınızı almanız gerekır
ayrıca esınızı onlarla gorusurken asla yalnız bırakmamanız gerekır

eşimin teli de samsung teşekkür ederim bunu deneyebiliriz

Hangi numaradan ararsa onu ekleyin listeye, baktınız hala devam ediyor kardeşiniz arar ve ; ben X hukuk bürosundan arıyorum, hakkınızda savcılığa suç duuyurusunda bulunulmuş(atıyorum tamamen) vs" gibi şeyler uydurur.

tabiki araştırırım kaldıki içten okumak için insan merak edip ne anlama geldiğini araştırırır, öğrenir.. bu dualar genelde arapça yazılmıştır.. neden çünkü Kuran'ın indirildiği yer arap dilinini konuşulduğu yerdir ve Kuran arapça indirilmiştir.. kaldıki bu sözün Türkçesini de dile getirip Allah'a yalvarılabilir, dua edilebilir.. güvenilir dua kitaplarında bu tarz dualara yer verilir.. kaldıki bu soğutma duasıdır bende duymuş ve araştırmıştım bu duayı.. asıl siz araştırmadan bu sözleri şuan konuşuyorsunuz.. konuyu amacından saptırdım bir daha da yazmak istemiyorum ama benim inancımı rencide edecek sözlere de sessiz kalamadım.. iyi günler

Son düzenleme:
bu forumda bir konu ile ilgili bir dua bir güzellik paylaşılınca neden hemen alaycı küçümseyici ifadeler kullanılıyor anlayamıyorum...

azazil arkadaşım samimice kendisine öğretilen ve faydasına inandığı bir dua yı konu sahibi arkadaşımızla paylaşmış bunu bu boyuta çekmenin tek mantığı vardır

ama bunu söylemeyi burada uygun bulmuyorum...

yüce yaratıcımız kuranı kerimde"OKU" der ama furkan suresindede "DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ VAR" da der..

tabiiki ettiğiniz duanın anlamını bilmek istemeniz doğal ama bunu akıl fikir versin bilmemne diye ifade etmeniz çok çirkin...

herkesi inancı rabbimle kendisi arasındadır..

inançtaki en önemli boyut da samimiyet yani ihlasdır...

telefonu samsung ise zaten çok daha rahatsınız, direkt olarak engelleyin. hatta o aileden herkesi engelleyin bence. cahilden dost olmasın size daha iyi, ben bi faydasını görmedim.

bunu çok düşündüm eşimle birlikte gitsek , belki bizi bir arada gördükçe vazgeçer dedim ama bir kez gittim o kadar sıkıldım ki , tahammül edemem.....bir kez de abisinin düğününde salona gitmiştim, ailece eşimin ve kızımın etrafında pervane oldular benim yüzüme bile bakmadılar .....kızım oynamak istedi eşim onunla ilgilendi bir müddet ben masada tek başıma oturdum ne annesi ne kızı yanıma gelmediler , yakınımdaki masalara uğradılar oturup sohbet ettiler beni ise sadece uzaktan uzaktan süzdüler

benim yüzümün süzgeci yoktur , birinden hoşlanmadıysam yüzümden belli olur , yapmacık davranamıyorum o yüzden neler düşündüğümü biliyorlar ve benden hiç hoşlanmıyorlar....ama eşimin gözüne şirin görünmek için ona hep beni soruyorlar selam gönderiyorlar , beni çok sevdiklerini söylüyorlar ....benim saf eşim de ilk zamanlar hakikaten inanıyordu beni sevdiklerine ...ama şimdi bana hakveriyor

konu sahibi arkadaşım öncelikle allah yardımcın olsun...

eşinde bitiyor iş malesef

çünkü sen üzerine düşeni yapmış ve bu konuşmalardan rahatsızlığını belirtmişsin

aklı başında bir insan olsa zaten aramaz hadi aradı diyelim bu konuşmadan sonra bir daha aramaz...

ben anlayamıyorum bu insanları niye başkalarının hzuurunu bozmak için uğraşır dururlar...

allah ıslah eylesin o kadını.....

hepimizin eşlerini de o tip kadınlardan korusun....

ben ısrarla hanım efendının büyü falan filan değil cumlesınden sonra yazdıgının anlamınıda paylasmasını beklerdım ki hala onu bekliyorum..

Ne ilginç kadınmış bence biran önce savcılığa dilekçe verin hazır kardeşinizde avukatmışta ne arayıp arayıp duruyor kii hiç uğraşmayın... Rezil olmalarını onlar düşünmedikten sonra siz hiç düşünmeyin....

genelde her marka telefonda var numara engellemek hatta hangi hattı kullanıyorsanız operatördden de engelleyebiiyorsunuz ama başka başka nolardan aradığını söylüyor arkadaşım bu zor hangi numarayı ne kadar engelleyebilecek ki tek çare eşinin telefonlarına bakmaması belki biraz aklı mantığı kaldıysa anlar konuşulmak istemediğini.....

hıssettıgınız rahatsızlıktan sonra bır kez sız acık acık hem kendısı hem annesı ıle konusarak bırıncı uyarıyı vermıssınız
esınızı telefonda ıkıncı uyarıyı vermıs
hala devam edıyorsa aılesıne bıldırmek gerekıyor bence

hatta gun ıcınde aradıgı saatte telefonu acmadan abısı veya babasının yanına gıtmelı ve durumu ızah etmelı aılesıne
ıs daha buyuk noktalara gelmeden cozulmelı dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…