çare bulamıyoruz

İşte bu yüzden dini, siyasi içerikli mesajlara izin vermiyoruz. Çünkü bizler bu 2 konuyu tartışamıyoruz yoksa dinsiz veya apolitik olduğumuzdan değil. ama tartışamıyoruz. Olan çare arayan konu sahiplerine oluyor. Konuyu temizledim. Lütfen paylaşımlarınızı bu hususu göze alarak yapınız.

Konu sahibi senin de Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
Samsung Markalı telefonlardan numara engelleme nasıl yapılıyor kızlar?
bir anlatsanız çok işime yarardı doğrusu.

yaaa bir ton şey yazmıştım

gönderdim konu kapatılmıştır dedi

sinir oldum

şimdi açılmış

ya ben o yazdıklarımı nasıl tekrar yazıcammmm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

bence numarasını degısın hemen ve hemen bende hıc guvenmedım bune akılı sızden alsın ozman sen esınle guzel bı sekılde konus onu sogutmadan hatta hattı alıp hemen kırın ısterse abısı verrsınız ama kımseye vermemesını soleyın verrsede gene hattı degıstrn gerekırse kırın canm bune bole...

eşin devamlı açmasın teli pes edecektir birde sana bıraksın teli 1 2 günlüğüne artık tel bende dersin nebilim çok saçma eşin arama diye sert çıksa hala arıyosa napcankiiii bilmiyom eşine yamamaya çalışıyordur anneside

eşini korkut bira bence kızın psikolojisinin normal olmadığını etraftan duydugunu söyle sana da bi iftira atar kalırız öyle de gerçekten yaparmı yapar

teşekkür ederim hepinize , anlatmak bile iyi geldi :) olayın duyulmasından korkuyorum aslında dedim ya burası küçük bir il ve dedikodu anında yayılır ...kaldı ki birin üstüne de bin katılır ...sonra allah muhafaza eşimle kızın arasında bişey varmış gibi söylentiler çıkarsa evliliğimiz de zarar görür ailelerimiz de zarar görür diye çekiniyorum....ilk etapta telefon numaralarını engelleyelim, olmadı kardeşimi devreye sokarız belki gözünü korkuturuz......son çare artık babası ile konuşuruz ...inşallah gerek kalmaz ....2 de erkek çocuğu var kızın birisi 9 yaşında , olaylar büyürse etkilenebilir diye de çekiniyorum...hoş o hiç çekinmiyor konuşmak için geldiklerinde çocuklarını da getirdi , onun yerine ben eridim bittim ki çocuklar bişey hissederlerse , gururları kırılırsa diye

Son düzenleme:
cok dusuncelisiniz fakat bu durumda fazla iyi niyetli davraniyorsunuz
net ve kesin bir dille esinizin soylemesi gerek kadina
ve ne olursa olsun cevap vermemesi gerek
o'da olmadi bir kere daha siz soyleyin

ay yüzsüz kadın! ben bile burdan sinir oldum Allah sana kolaylık versin ne diyeyim..
eşinin telefonu bi müddet sende dursa kadın aradığında telefonlara sen falan çıksan nasıl olur ki acaba? :44:

Çok düşünmeye gerek var mı?
Eşine diyeceksin o telefonlar açılmayacak hepsi bu.
İsterlerse 24 saat arasınlar açmadım mı olay bitmiştir, yüzsüzlük yapıp eve gelirlerse suratınızı asarsınız olur biter veya daha da ileri gidip kapıyı açmazsınız
Çözüm basit sinek kadar bile değer vermeyin böylesi yılışık insanlara

ay yüzsüz kadın! ben bile burdan sinir oldum Allah sana kolaylık versin ne diyeyim..
eşinin telefonu bi müddet sende dursa kadın aradığında telefonlara sen falan çıksan nasıl olur ki acaba? :44:

eşimin telefonu gün boyu susmaz ben de kafayı yerim :) hem de işyerinde ....düşünsene kız eşimi nerden baksan 20 sefer çaldırıyor .....neyse hafta sonu deneyebilirim

eşimin telefonu gün boyu susmaz ben de kafayı yerim :) hem de işyerinde ....düşünsene kız eşimi nerden baksan 20 sefer çaldırıyor .....neyse hafta sonu deneyebilirim

hangi kadın abisini günde 20 defa arar, abisi gibi görüyomuş ya
gelde art niyet arama şimdi

Kızın onurunu kırmadan nasıl kurtulurum diyorsun ama kızda kırılacak herhangi birşey göremiyorum.

Rezalet çıkmadan hallolunmayacak boyuta gelmiş bence iş.

Babası duruma müdahale edebilecek bi tipse( ki nedense hiçöyle bir izlenim oluşmadı bende) acilen haberdar edin ki kızına sahip çıksın.

Yok değilse savcılığa başvurup şikayette bulunun.

Ben aynı şeyi yapsam ve annemin yanında beni bu şekilde uyarsalar annem yerin dibine geçer birde beni de geçirir ! Nasıl anaymış o öyle bide savunmuş..

Bir kere düzgün insan olsalardı ; sen uyardığın zaman abisi olarak görse bile bir daha aramazdı eşini..Terbiyesizler..

İşte böyle insanlar yüzünden yuvalar yıkılıyor..

medeni davranışından dolayı seni tebrikediyorum canım
benn çoktannn cingar çıkarmıştım

elime dolamıştım o kızı.....

başlarım işmiş te huysuzluk çıkarmışta....
umrumda olmz vallahi
aç kalırım
yine de elalemin kadınlarına arattırmam kocamı

bu durumda iyi niyet filan yok. Ben olsam o kızı yolarım sen yine iyi dayanmışsın. annesi nasıl savunuyor anlayamadım ne terbiyesiz insanlar var ya..

Eşin de açmasın telefonunu rahatsız olduğunu ve bir daha aranmak istemediğini söylesin kestirip atsın. Kırılır mı üzülür mü duyulur mu diye de çabalamayın . Eğer çok rahatsız olursa savcılığa şikayet edin.

görüşme detaylarını görseniz şaşarsınız....arıyor ya eşim işim var müşteri var filan deyip kapatıyormuş 3 dakika sonra tekrar arıyor ......ayyyyy bırakın abisini aramayı insan sevgilisini aramaz o kadar....hatta bi sabah 1 dakikanın içinde inanın 3 kez mesaj atmış, arıyorum açmıyorsun abi benim konuşmam lazım seninle diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…