çare bulamıyoruz

Canım size biraz pahalıya patlıycak ama önerim şu. Yeni telefonlarda numarayı erişime engelle diye bir bölüm var. Telefonculardan ögrenebilirsiniz eşin telefonu degişsin ve bahsi geçen hanımın telefonunu yasaklı listesine koysun. Böylece mesele hallolur ailesinede bişi diyemiyceginden kimsede kırılmaz.. Saygılar..

acikcasi icinde bulundugunuz durum cok sinirimi bozdu....Kadin evli bir erkegi belki karisindan cok ariyor hemde incir cekirdegi kadar sebeplerden siz gercekten cok sabirli ve dusunceli bir kadinsiniz...Hatta o sahsiyetin adini cikarmadan onurunu renciden etmeden nasil cozum bulurum derdidesiniz ben olsam ne gururunu ne onurunu dusunurum o kadinin hatta rezil rusva ederim...Bu arada kadinla ve annesiyle konusman hata dil cok yerinde bir karar ki konusulmicak insanla insanca iletisim kurmaya calisiyorsunuz o kadin ne yapiyor eski tas eski hamam...bu ise acil bir cozum bulmaniz lazim kadin takintili birine benziyor cunki bence abisi ve babasiyla bu durummu paylasin dediginiz gibi gerekirse faturayi alin calin kapilarini hatta gorusmeyin bu aile ile bunu onlarlada paylasin sizinle gorusmek istemiyoruz deyin bunda bir sakinca varmi sonucta aileniz dil dilmi?esinizinde sanirim hattini degistirmesi lazim bence kadin aramaya devam edicek gibi onuda yapamiyorsaniz numarayi hattinizin musteri hizmetleri bolumune sikayet edin onlar mutlaka bu soruna cozum bulurlar hatta kadinin hattini bile bloke edebilirler...boyle sahsiyetli kadinlardan hem cinsim olduklari icin utaniyorum

Bak güzelim gözlerini ac yazdiklarimi defalarca oku ve kafana sok!!
Iyi niyet bir yere kadar kirmamakda bir yere kadar diyecegim su buna benzer bir olay benim yegenimin basinda su an artik erkekleri gectik kadinlarinda ar damari catlamis.Trde yasayan üc cocuk annesi yegenimin esinin su an ne itibari ne tutunacak bir dali kaldi nedenmi kendisi ögretmen bir ögrenci velisi esinden ayri yasayan ani zamanda iki cocuk annesi bir O.....
Okulda gide gele evlerinede gide gele Yegenimin esi olacak o sahsi.Cocugun dersleri icin güyaaaaaa yardim arayan kadin kiliginda o arada esim ücüncü bebegine hamile güzellikten yüzüne bakmaya kiyamassin severek evlendiler cok erkegin arayipda bulamadigi bir es eside bunu herzaman derdi sohbet arasinda,neyse bu kadinla bunlar nasil olduysa yaklasiyorlar ve benim lohusa esim diger tanidik akraba bunlari kac yerde görüyorlar.
Kadin artik okadar kendini asmiski yegenimi bile rahatsiz esip benim ölümüm onla olucak anla beni ben Mehmeti cok seviyorum diyecek kadada yüzsüz.Yegenimin esi isi herkesi inkar ediyor geri zekali.
yani herkese rezil olayi gectik duymayan kalmadi!
Kac kere adamin arabasinin camlari gece asagi indi kim yapti bilen yok yegenimse biraksa birakamiyor hic bir güvence yok,ufacik bir bebegi var caresiz bir ayda tam 20 kilo verdi bir hastaliga kalicak diye korkumuz.Anlasilan öbür kadininda hic birakmaya niyeti yok niye biraksinki enayimi bulmus iyi kazanan birini ugrasiyor yuvasini yikayimda hazira oturayim diye.Artik evli adamlar daha iyi ilgi görüyorr buna inan bekari alipda ne yapsinlar cep delik cepken delik
evli barkli adam bir düzeni var isi var gücü var helede iyi bir maasi varsa kene gibi yapisirlar birakmazlar tabikiher erkek bir degil dicek birileri ama ben daha yatagindan bir kadini geri iten erkek cinsi görmedim hayat tecrübene dayanarak yaziyorum bunlari sana bende zaman zaman cok sey yasadim ne dedimide cok iyi biliyorum.
Benden sana tavsiye aklini kullan kocana sahip cik mikrop lari etrafindan ve ailenden uzaklastir bak ben 20 seninin üstünde bir evliligim var cok ders aldim hayattan cevremde bir tane samimi görüsürtügüm arkadasim var onun disinda sadece ailemle görüsürüm cünki canim dedigim arkadaslarim canin ciksin dedi darbe üsütne darbe yedim.
Biraz daha susarsan göreceksin bir konu daha acarsin ilerde esim beni aldatti diye bunu eminim istemessin.oyüzden mantiginla davran ve o insanlari sil at ayni zamanda esinde öyle gerekse yeni tel aldir ve o insalara birsey anlatmaya calisma zaten anlamak istemezler cünki islerine gelmez.bi Düsün ya kaz gelcek yerden tavuk esirgerlermi vay yawrum vay nelerini gördüm ben:82:
Kanyaci iyicie taktirtmadan bu olayi cöz yoksa kendine yazik edersin güzel kardesim.

kadın eşinize uhu 404 gibi yapışmış ben olsam valla numarasını değiştittirirdim ay bu ne be...yok dersmiş yok akılmış ne yüzsüz bi aile..ne vıcık insanlar bunlar...bence fasat falan değilsiniz...bi kadın sırf tanıyo diye günde 10 kere bi erkeği nasıl arayabiliyo..
hiç taviz vermeyin ay sinir oldum

vla bn şaşırmadım çünkü artk iki yüzlü insanları bile arar olduk çünkü çok yüzlüler çıktı ortaya yüzsüzlükte son nokta eşin onun numarasını engellesin birde bi güsel canına okusun bak bakalm arıyormu ozaman sende dogruyu yapmssn vla bn o kadını sacını basını yolardm

Back
X