- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
-
4 çocukları var
Ama tek eşin anne babasını düşünüyo sanırım
Hiç adil gelmedi bana
Aynı şehir de otur da ayrı olsun eviniz bacanız en azından, böyle giderse birlik oturma niyetindeler yoksa
hayır görmüyorum derken ??:44:
bende öle diyorumm biz 2 kardeşiz benim abim var ben olmadğım annemin ihtiyacına koşacak bir kız kardeşim yok kaynanam kızları gözden çıkarmş zaten onlar el kızı oldu diyor sende bizm kızımız diyor öle bişey mi var kimsenin kzı da olmadm valla annemin kzıyım ben.
arkadaşa katılıyorum yani siz gelin olarak daha bi çekici geliyorsunuz heralde kv ye olmaz yanlış
herşey yorar insanı normal maddi manevi an gelir o kadar yolu çekemem bile dersin belki kendi ailene gitmek için
Benim eşim de karadenızlı
Kayınvalidem de aynı sizin ki gibi düşünüyor
Aman o elin kızı onların cocugu için elin çocugu dıyor nasıl bır düşünce yapısıysa
Sız öyle düşünmediğiniz onlara kabul ettırın yenı evlısınız yavas yavas
Bende annemın tek kızıyım
Kayınvalıdemın ıkı kızı var
Her konusmamda benım annem babamın degerli oldugunu uzaktayım dıye görüşemiyorum diye el kızı olmadıgımı söylüyorum anlayana tabi
Gelip kalmakta neymıs evı damı olan insanlar ya kabile gibi
İnsan en rahat kendı evındedır nasıl rahat edıyorlar hiç anlamıyorum
Inan aynı yerdeyım dolmusla gelıp gıdılıyor dıye benımkı bıle kalmaya gelecek nerdeyse
Hiççç kabul etme canım benim baştan kötü ol zaten yakın olunca illaki kötü olacaksın adın gelin çünkü
böle bi çaresizlikten dolayı ayrılık olurmu sizce o diretiyor ben diretiyorummm böyle hayat mı geçer ayrılık düşncesi dolaşmıyor değil bazen çok üzülüp ağlıyorm kıyamıyor ama onunda anne babası oda kıyamıyor ben nasıl istiyorsam kendi tarafımı oda aynı şeklde kendi tarafını istiyor aslnda biz hiç evlenmemeliymişiz
aynen öyle ikimizde burda yanlz kimsemiz yok maddi manevi yoruluyoruz sizinkiler şuzman gelcek bizimkiler bu zaman gelcek bzaen çakışıyr gelecek olanlar onlar gelip uzun kalalım istiyorlar gelince onlar bize birsürü masraf herşyi canı ister kaynamın her gezmede gözü kalır gezerken sağlam evdeyken hasta kayınpederimide parmanda oynatmış adam yaşlanmş zaten hep bir skntı biz daha evlilğimizin ilk yılında bu sıkntılarla boğuşuyoruz çok yorulduk artık bazen düşünüyorum yollarımızı ayırmayı keşke dşyorum izin vermeselerdi evlenmemize
sinir oluyorum eğer onların memelektine gidersem kesin arada yarım saat lik bir mesafede oturmam lazım ama aaa düşnmek bile istemiyorm kievet eşim çok düşküns adece ve onlarda eşimi öyle benimsemişlerki hela ya birlikte gidecekler sanki o derece
Evet bak inan yarım saatlik bi yerde otursak gitsek bazı akşamlar kesin bizde sızar kalır kendi kızlarıda başka şehirlerde ama napabilrimm diğer gelini çekmiş restii gidemiyorlar araları bozuk eşimi çok seivyorlar her işlerine koşuyor diye kışın hasta oldu ameliyat oldu bi kızı gelmedi ben bekledim hastanede
Senenin 6 ayı sizde kalmalarından iyi değil mi ?
Ayrı düzen herşeyden önemli bence
Hem ailene de gidersin fırsat buldukça kalmaya..
kızı varken gelininemi düşmüş beklemesi bilmiyorum bizimde gelinimiz var ama hastalıklarında falan el kızının ağzına laf vermem ben bakarım kendi annemede babamada aile kopuk biraz zannımca :26:
Evet bak inan yarım saatlik bi yerde otursak gitsek bazı akşamlar kesin bizde sızar kalır kendi kızlarıda başka şehirlerde ama napabilrimm diğer gelini çekmiş restii gidemiyorlar araları bozuk eşimi çok seivyorlar her işlerine koşuyor diye kışın hasta oldu ameliyat oldu bi kızı gelmedi ben bekledim hastanede
Değiller aslında sadece bir oğullarıyla araları bozuk kızların çocukları var canımm kocaları işten izin alamıyorr eeee bizim kerdeşimiz koşup gelmiş hemen uçmuş zatennn e gelinimizde bekleyi vermiş nede olsa kızları oldum yaa niye gelsinler gelelim edeliim deselerde kardeşleri kardeşcim ben burdayım şuanlık gelmenize gerek yok derseee niye gelsinler ama ben olsam kendi anneme koşa koşa giderim Allah nasıp ettikçe geline bırakmam yani
Evli değilim ama okuyunca ben bile bunaldım sizi düşünemiyorum. Ben yerinizde olsam İstanbul çevrelerinde diretirdim. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eğer varsa çocuk içinde iyi olur eğitim olanakları açısından da sosyal açıdan da daha iyi, önceliğimiz çocuğumuz olmalı falan derdim :) Eşinizde haklı ailesini düşünmesi güzel ancak tek çocuk değilmiş anladığım kadarıyla. Bu biraz size haksızlık gibi geldi bana.
Aynısından var canım bende de
Yaşayacagın sıkıntıları yasamıs bırı olarak söylüyorum lütfen kabul etme orta yolu bulun einin istediği degıl
Tabi kı annen babanın sıkıntılı günlerinde yanında olmak İster herkes ama böyle bencılce degıl üstelik sen ağaç kavuğundan çıkmadın senınde var anne baban
Bır kere kabul ettın mı ve annesıne bu kadar düşkünse aranız mutlaka bozulur
Ortada cok ıyıymıssınız aslında kalamıyormusunuz orda
Gerekırse tavrını koy
Ben anlamıyorum bız anne babamızı bırakıp kocamızla heryere gıdıyoruz
Bu erkeklerin göbek bağı kesilmiyor herhalde analarıyla
İki erkek anasıyım ödüm kopar herhalde oğlumu gelinimi huzursuz edecem dıye
Kardesımın esine bile agzımdan cıkan laflara dıkkat ederim huzuru bozulmasın kardesımın adım görümce dıye
Allah yardımcın olsun umarım hakkınızda hayırlısı olur
Yaşayacagın sıkıntıları yasamıs bırı olarak söylüyorum lütfen kabul etme orta yolu bulun einin istediği degıl
Tabi kı annen babanın sıkıntılı günlerinde yanında olmak İster herkes ama böyle bencılce degıl üstelik sen ağaç kavuğundan çıkmadın senınde var anne baban
Gerekırse tavrını koy
Kardesımın esine bile agzımdan cıkan laflara dıkkat ederim huzuru bozulmasın kardesımın adım görümce dıye
Gerekırse tavrını koy
wallahi sonuna kadar katılıyorum size her kelimesine
aynı şekilde bende abimin eşine biz gelinimizin yapmadığımz işi kalmadı abim askerdeyken ben yattm onla korkuyor diye arkdaşlk ettm hamileydi babam herşey doludurr yeridr içirrr di gün boyu yatardı annem yemek hazırlar çamaşıarlrını ütüler yedirrr giydirr koştururdu yanlş bişey dicez diye ödümüz kopar halen daha ararım şakalaşırm aman aramız açılmasın ii olsunlar ii olalım diye hayatlarına hiç müdahale etmeyiz nasıl isterlerse öle yaşasınlar bazı insanlar bu bu düşneler yok ramazanda bize geleceklermiş bayramda bizimkilere birlikte geçecekmişiszböle kaldm yaw benimde uzaktan gelen akrabalım olarak annemle hasret gidercem belki özelim olacak gitiğimdende birşey anlamayacağım o zaman böle bir düşncemi var ya Allahtan ne yapıp edip caydırdm gittiler şimdi evlerine.ortada bi eyrde oturduğumzdada işte sık sk gelmeler gitmeler kurtuluş yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?