- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
-
Çok doluyum bu konularda içimde fırtınalar kopuyorda forum dıye içimdekileri dısarı ancak bu kadar çıkarabiliyorum
Konu sahıbı arkadasım erken farketmıs o yuzden avantajlı
Yaşayarak tecrübe etmek daha acı verıyor ve malesef yasanılanlar hiç unutulmuyor o kalp kırıklıgı hiç geçmiyor
Eşi umarım anlayısla karsılar
Bırbırlerını kırıp üzmeden orta yolu bulurlar
Sevgı kolay bulunmuyor kaybetmemek lazım bız cabalıyoruz keske karsımızdakılerde bıraz cabalası ve anlayıslı olsa
Çok doluyum bu konularda içimde fırtınalar kopuyorda forum dıye içimdekileri dısarı ancak bu kadar çıkarabiliyorum
Konu sahıbı arkadasım erken farketmıs o yuzden avantajlı
Yaşayarak tecrübe etmek daha acı verıyor ve malesef yasanılanlar hiç unutulmuyor o kalp kırıklıgı hiç geçmiyor
Eşi umarım anlayısla karsılar
Bırbırlerını kırıp üzmeden orta yolu bulurlar
Sevgı kolay bulunmuyor kaybetmemek lazım bız cabalıyoruz keske karsımızdakılerde bıraz cabalası ve anlayıslı olsa
Evet işte o sıkıntınız var haklısınız ama onlara yakın olsanız hıc paçanızı kurtaramayacaksızın
Hep dip dipe
Bıde ailenız cok uzakta kalacak
O gider gelirsin kalırsınlar yalannnnnn
Hem çalısıyosun izin işin hem yol uzak hem gidip gelırsın dıyen eşini doldurusa getıren kayınvalide derdin olacak
Tam sen gıtmeye karar vereceksın hasta olacak
Oğlud egıl sen bakmak zorunda kalacaksın
Cocuk olacak gıdemeyeceksın
Arkadasım valla suan gıdıyorum valızımı hazırladım desen tanıyor olsa yapma dıye dız cökerdim diyeyım anlatmama gerek yok sen anla
Evetevet çok haklısın tek taraflı çaba bir işe yaramıyo iki tarafına ödün vermesi lazım ama nedense erkekler galip geliyor herseferinde sindiriyolar bizi ben dahil
Üzülmeyin bol bol dua edinEşim benim açımdan da düşünüyor aslnda ama işine gelmiyr anne babası çok kıymetli benimkilerde öyle evlenirsin kocanın nereye sen oraya hesabı ne alakası var eskidendi onlar biz bu konuda çıkmazdayız ve yenik çıkıcaz sanırm ikimizdeçok üzülüyorum ama ben ((((((
Anladım ben ne pahasına olursa olsun gitmeyeceğim ama ben bunu böle ona söyledikçe oda inada bindiriyor susayım dyiroum belki değişir ben inatlaşmayınca baktım ki kafasına daha da yerleştirmiş adam burda hiç değilse hafta sonu çıkp giderim orda hafta sonuda gidemem.ayrılsam ne olacak eşim gerçekten değer veren birisi ve benide çok seviyor bu sıkntılarımz yüzüne ben psikolojik sorunlar yaşıyorum ağlıyorm zırt bırt oda kıyamıyor oda ağlamaya başlıyor özledim ailemi diyorum gönderiyor hafta sonu 1 ay osnra gene aynı sıkntıları yaşıyorum ben burda zor yaşıyorum o dkar uzağa hayattta gidemem yaşayamam ki bu işin sonunda ikimizinde mutluluğu için yollarımızı ayırmak kalacak son çare sanırım çok üzücü ama gerçkler
Ama canım benım sen onu sevıyorsun oda seni
Diyorsun ki orta yolu bulalım
Orayı istemiyorum
Ee bu durumda olmaz benım istediğim yer olacak annemleri çok özlüyorum diye kestirip atarsa sen değil o vazgeçmiş oluyor
Sen çözüm sunuyorsun o tercih yapıyor
Seviyorsa senınde mutlu olacagın sekılde karar vermesi gerekir
Bunu başka açıklaması yok ki
Burdan gıdeyım başka bişey istemeyecğim bu sözleri bende ne kadar söyledim sayısını hatırlamıyorumbu konuları her açtığımızda ikimizdede bi burukluk gönül sancısı oluyor korkulu rüyamız gibi birşey ilerde böyle bir sorunnun tokat gibi yüzümüze vurulacağını bile bile gelde güne güzel başka kocanla mutlu yaşa her anında huzur olsun nerde olsun neye heves edeyim neyin umudunu besleyim ki içimde yaşam sevinci neden birşey kalmadı önceden dualar ederdim sınavı kazansam bi atansam bu şehirden gtsem diye senelerdr aynı şehrde çok sklmştm meğer yaşam kaynağım oraymş ailemmiş yanım da olmalarıymş babanın sıcack kucağıymş annenin arkandan dualar etmesymiş şimdi başka bş şehşrde bambaşka bi hayatın içinde işim ve eşim var evet ama mutluuluğumuzu baltalayan şeylerden nefret ediyorum bir zmanlar deli gibi dua etttiğimm olmasını isteidğim şeylerin şimdi bana mutszlk vermesine anlam veremiyorum böyle olunca karar vermekrte zor ilerde bir gün bugün verdiğin kaarara lanet etmeyeceğimi bilemem kii hayat ne kdaar zor muş hee tabi Allahıma binlerce şükür sağlığımız yerinde anne babamız sağ ama niyede insanoğlu buluyor kendini üzecek şeyleri
Burdan gıdeyım başka bişey istemeyecğim bu sözleri bende ne kadar söyledim sayısını hatırlamıyorum
Al gittin işte...
Ağzından çıkana dikkat et gerçek olabilir diyorlar ya işte bazen hayırlısını istemek lazım
Ama sen annenlerin oldugu yere gıtmek mi istiyorsun ben kaynananların yaşadıgı yere gitmek istemiyorsun diye anladım
Eşin o zaman malesef kabul etmeyebilir(((
Ertelemek kötü bence ne olursa olsun alın karsınıza konusun
Bır karara varın ona göre hayatınıza yön verirsiniz
Hepimizin anne babası çok değerli ama sizde bir ailesiniz bunu eşinizde unutmasın
İnsallah hayırlısı olur hakkınızda
İyi de madem onun anneleri sende aylarca kalıyor sen de aynı taktiği uygula çağır annenleri onlar da 2 ay kalsın.Açık konuş eşinle nen başbaşa kalmak istiyorum yeni evliyiz de.Madem annenler geliyorlar benimkileri de çağıralım birlikte gelip gitsinler de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ona kalsa gelsin annemler birşey demez el üstünde tutar.ama benm annemler en fazla 10 gün kalıyorlar kalmazlar dha fazla çnkü düüşünceliler 1 ay kalmazlar bir hastalık brşey olmadıkça.onun anne babası geliyoruz diince gelme denmiyor ki nasıl söylersin gelmeyin diye kendilerinin düşnmesi lazm ama düşnmüyorlar
Ay evet çok sıkıntılı bi durum.Ortak bir arkadaşınız dese ay kv gelcek of geldi mi de gitmez şimdi hiç düşünmez sağolsun beni falan böyle bi muhabbet yapan birini bulsan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
heheh çok manidar olr anlarmıki ben pek yüz vermiyorum anlasn diye ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?