Çareler Çaresiz desem yeridir :(

Saygı gitmiş. Ya o saygıyı geri kazanmaya bakın yada yürümez gibime geliyor. Neyi paylaşamıyorsunuz anlamıyorum ki..

arkadaşım buradakilerin gazına gelme sakın ne boşanması ben 12 yıllık evliyim inan her evlikikte böyle kriz yıları oluyor ha sana elini kaldırması hiç hoş degil tabi o olmamalıydı ikinizde fazla abartmışınız sanırım öfke kontrolünüz yok ama inan bana bir evliligin oturması için rahat on sene gerekli
kendini ve eşini yıpratmamanı başka şeylere odaklanmanı hayatı biraz akışına bırakmanı ve bir evlilik terapistine gitmeni tavsiye ederim

ikinizde suçlusunuz. lohusalık dönemi gerçekten ağır bir dönem. yani önceden bana saçma gelirdi bu cümle ama değil kesinlikle.
şu an o dönemimi düşünüyorumda gerçekten zormuş. bir de bebeğe alışma süreci var o da baya uzun zaman alıyor. ikinizden biri bu dönemi idare etmeliydi ki bu daha çok eşin olmalıydı. ama olmamış. o yüzden bence bir yardım alın, eteğinizdeki taşları dökün. belki bir sonuç alırsınız. zira 10 yılda 9 yıl iyiyken olanlar son yılda meydana gelmiş.

Evliliğiniz de, saygı yok, sevgi yok, aşk yok.. Ama şiddet var, hır gür var, dayak var.. Bu böyle olmaz, boşan deyince de; boşanamam.. Ne dememizi bekliyorsun ki? Boşanacağını hiç sanmıyorum. Bari, doktora gidin de, psikolojinizi düzeltin..

Bu karşılıklı şiddet niye .ne çabuk tüketmişsiniz aşkınızı ,bide ailelerin yaninda ne işiniz var oturun evinizde,belki kavga bu kadar büyümezdi,ikinizde haksızsınız,ya terapi alın,ya boyle devam edin ya da......siz bilirsiniz.

Evliliğiniz de, saygı yok, sevgi yok, aşk yok.. Ama şiddet var, hır gür var, dayak var.. Bu böyle olmaz, boşan deyince de; boşanamam.. Ne dememizi bekliyorsun ki? Boşanacağını hiç sanmıyorum. Bari, doktora gidin de, psikolojinizi düzeltin..

Ben boşan diyince boşanamam demiyorum. Sanırım siz yanlış anlamışsınız yada ben yanlış anlatımışım sizlere. Boşanmak istiyorum ama bu durumda bebeğime kim bakacak ? her gün iş yerime mi götüreceğim ? müdürüm bunu kabul eder mi ? onu düşünüyorum. ne yapacağım yavrumu? ben akıl akıldan üstündür diye düşünmüştüm. ama sağolun yardımcı olmak yerine iyice sinir bozuyorsunuz.

Saygımız kalmadı demişsiniz.
Saygı olmayan yerde sevgi de, ilişki de olmaz.
Zorlamayın.
Yeniden toparlamanız pek mümkün görünmüyor

İkinizinde birbirinize tahammülü kalmamış. Öfkenizi kontrol edemiyorsunuz eşinizle. Ben her iki taraftada hata gördüm. Kimse 10 yıllık sevdiğine o kadar yakından tanıdığı birine kolay kolay el kaldırmaz. Ama olan olmuş artık.
Bence evinizi satın krediyi kapatın. Böylelikle borç ödemek zorunda kalmazsınız daha rahat karar verirsiniz.

Cnm evi satıp krediyi kapatıp ayrilabilirsiniz
Demekki söylediğiniz kadar çaresiz de değilsiniz ayrılmak isterseniz

Tavsiyem.ayrılmak istemiyorsaniz Başkalarının yanında her şey daha da büyür alttan alın

eşinle dışarda bir yerde buluş içinden gelen rahatsız olduğun her şeyi söyle ona sana bir daha el kaldirmamasini evlilikte saygının çok önemli olduğunu söyle( bu konuşmadan sonra geçmişi unutmaya çalış bir daha konuyu acma)

Sizde ayrılma lafını agziniza almayın habire
Allah yardımcınız olsun

Ailelerinizin yaninda govde gosterisi yapmak nedir ?

O zaman çocuk büyüyene kadar , birbirinizi görmezden geleceksiniz..
Bu şekilde hayat çekilirse tabi
Ağızdan bi anda kötü sözler çıkabiliyor, biraz zaman verin diyaloğa girmeyin belki herşey farklı olur

Geri donulemiycek seyler yasanmis.
Ama bide evladin var.
Acaba bunlar onun ailesinde kalmanizdan dolayimi oluyorki? Kv fisekliyormu acaba? Yada esin kendini kanitlama merakina giriyor. Neden boyle olduki?

İmkanım yok diyorsun. O zaman sineye çekeceksin mecburen. Terapiste gidin birlikte aşabilir misiniz, düzeltebilir misiniz bir bakın.

Back
X