- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
O kişi evli kimsenin yuvasında gözüm Yok içimde yaşıyorum ama artık ızdırap olduÖncelikle bu aşk neden imkansızmış onu öğrenmek istiyorum. Paylaşmak istersen tabi.. derdim ama buradaki her kadın aynı soruyu soracaktır. Bence paylaşman gerek. Ona göre yorum yapalım.
Evli bi adam nasil seviliyor? Ben bunu omur billah anlayamam sanirim! Sende evlenicen yarin birgun. İnsallah konu acmassin burda esimi bi kiz seviyor diye..O kişi evli kimsenin yuvasında gözüm Yok içimde yaşıyorum ama artık ızdırap oldu
Hayır o hiçbir zaman duygularımı bilmeyecekTahmin etmistim evli oldugunu.. unutursun heleki birseyler paylasilmadysa insallah
Hayır o hiçbir zaman duygularımı bilmeyecek
Kafandan silmen için daha büyük bir neden olamaz. Lütfen evli adamları görmezden gelin yazık günah evde ki karısına çoluğuna çocuğuna. Duygularınızın yanlış olduğunun sizde farkındasınız umarım bir hata yapmazsınız.O kişi evli kimsenin yuvasında gözüm Yok içimde yaşıyorum ama artık ızdırap oldu
Arkadasim surekli beylik laflar edip buyuk konisiyorsun senin basina geleck varEvli bi adam nasil seviliyor? Ben bunu omur billah anlayamam sanirim! Sende evlenicen yarin birgun. İnsallah konu acmassin burda esimi bi kiz seviyor diye..
Hey Allah'ım ya erkek kıtlığı var sanki !! Yuvasında gözün yok öylemi ? Adam evli sen biliyorsun bunu ve aşıksınAklımı başına al kızım Böyle aptal bahaneler sığınıp yok aşk acısı yok ızdırap ... Vs diye zavallı aş acısı çeken kadın olma hayalimi bırak fazla dizi izleme
Çok sevindim.
Benim anlamadığım evli insanları nasıl seviyorsunuz?
Bence kendinize acı çektirmek için özellikle evli erkekleri seçiyorsunuz. Bi hastalık bu.
Unutun madem çok ızdıraplıymış vah vah.!
Kafandan silmen için daha büyük bir neden olamaz. Lütfen evli adamları görmezden gelin yazık günah evde ki karısına çoluğuna çocuğuna. Duygularınızın yanlış olduğunun sizde farkındasınız umarım bir hata yapmazsınız.
Bu tip durumlarda neden riske giriyorsunuz anlamıyorum. Hoşlandığınızı farkettiğiniz anda bu durumun iç dünyanızda büyümesine izin vermeyecektiniz. Fakat sürekli bu duyguyu besleyecek düşünceler içine girmişsiniz belli ki. Bunu farkında olmadan yapmış olabilirsiniz. Ama artık farkında olun ve değerlerinize aykırı düşünceleri beslemeyin. Evli olduğu gerçeğini kabul edeceksiniz ve hayal kurmayacaksınız. Başka yapılacak bir şey yok maalesef.
allah ıslah etsin sizin gibileri bekar erkeklerin soyu kurudu çünkü dimi?O kişi evli kimsenin yuvasında gözüm Yok içimde yaşıyorum ama artık ızdırap oldu
Buyuk konusmak degil ki bu! Kendini bilme.Arkadasim surekli beylik laflar edip buyuk konisiyorsun senin basina geleck var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?