çaresiz hissediyorum kendimi...

zipcikti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
68
2
96
Uzunca anlatacağım bir derdim var ve çaresiz hissediyorum kendimi...

aydınlıyım gaziantepe 14ekim2008de geldim yaklaşık2.5yıldır antepteyim yani. Gıda mühendisiyim ve izmirde 2yıl çalıştıktan sonra gelin oldum. Kayınvalidemlerle alt üst oturuyorum. Meraklımı meraklı bir kayınvaldem var. neyse evlendikten 7 ay sonra işimi iş arkadaşlarımı sevdiğim bir işte çalışyorum (halen daha iyiki çalışmaktayım) sadede gelecek olursam ; eşim hergece bazen 1gecede 2 kez ilişki istemekte ben ise o kadar aramamakla beraber daha seyrek olmasını istemekteyim. (Haftada 3-4gibi) ve şöyle birdurum var bugün mola diyorum tamam diyor ama tamam'ı derdemez uyuyor ve suratıma bile bakmıyor... evlendiğimizden beri bu konuyu tartışıyoruz ve bana söylediği “biz erkekler için bu durum bir ihtiyaç, fıtratımızda var”gecen gece yine böyle bir konuşma geçti aramızda ben istemedim o ise çok istediğini söyledi neden dedim “aslında 1hafta hergün ilişkiye girseymişiz rahatlarmış ozaman 1-2 gün mola vermek istermiş yoksa ben zaten onu doyuramıyormuşum...!” bu sözleri duyunca kan beynime sıçradı ve bu lafının beni incittiğini söyledim ne varki dediğimde dedi, belki de sen de beni doyuramadığından İstemİyorumdur dedİm nasil yanİ dedİ kapatti konuyu ve konuşmak bİle İstemİyorum artik kendİsİyle ... ne yapacağımı bilmiyorum kızlar ve artık boşanmayı düşünmeye başladım yardım edermisiniz lütfen (bu arada tamamen özettir anlattıklarım, soru nuz olursa cevaplayayım yeterki doğru cevaba beni yönlendirin...

normali nedir bu işin bende bilmiyorum ve merak ediyorum aslında ama hergün sanki biraz çok gibi. yani bazen insana haftada 2-3 bile çok gelebiliyor ve eşininde sana saygı duyması lazım

ya aslında saygı duyduğunu hissetirmeye mi çalışıyor yoksa numaramı yapıyor bilmiyorum ama dediğin gibi bencede haftada 2-3 mantıklı geliyor oofff yaa

1 gece de 2 kez ilişki.
ve de sizin onu doyuramadığı...!(bu bi kadına yapılan en büyük hakaretten birisidir bence)

ne söylesem ki arkadaşım.işin çok zor.

ben eşindeki isteği fıtratından değil,doyumsuzluğundan olduğunu ve bi doktora görünmesi gerektiğini düşünüyorum.

kendinde sorun arama.senin isteğin oldukça mantıklı.hafta da 2-3.ama eşinin isteği mantıksız.

bence onu ikna et ve bi doktora görünsün.bence sorununuz o zaman çözülür.

Kaç yıllık evlisin :?
Sanırım daha yeni,normaldir diyorum..gelip geçer üzülmeyin.

Sanki kadının fıtratında öyle bir şey yok, siz sadece onun seks oyuncağısınız... İlginç yani.

Haftada 3-4 bence de gayet makul bir rakam. Tabi bunun bencesi sencesi değişir o ayrı, ama her gün her gün.... Makine değilsiniz sonuçta.

haftada hergün 2kez..çok fazla be.sizin dediğiniz gibi 3-4 normalididr.eşinizde bir sorun var sizde yok.ayrıca yaptıgıda büyük hakaret.madem doyuramıyomuşsun ne demeye hergün istiomuş.ne kadarlık evlisniz?

eğer yeni ewliyseniz bu durum normaldir ilk dönemler sanırım herkeste aynı durum söz konusu ama altı ay yada bir yıl sonra işler düzeliyor.ilk zamanlar sadece cinselliğini doyurmak için ewlendiğini düşünüyorsun ama sonradan işler düzeliyor azcık sabır belkide sende problem war onu istememene bağlı olabilir.eğer seni isteksiz görüyorsa ne bileyim bir çok sebebi olabilir kendini biraz sorgula ve sabret)

inanki kendimi çok sorguladım... 2yıllık evliyiz ve sanki sakinleşeceğine daha da artış var isteklerinde...

başta bişiler yazmıştım kendimle ilgili hani psikolojimden dolayı ama inanınki kendimi de motive ediyorum çoğu zaman hani öyle düz bir insan da değilimdir. egzantrik şeyler yaşatmaya çalışırımki DOYSUN diye ve hatta ben doyduğunu hissederken paşa meğerse doymuyormuş !!!

bence yaptığı biraz aşırı...sen de bir kadınsın anlayışlı olması lazım... senin sinir sisteminin bozuk olması normaldir..ne o öyle robot musun kardeşim sen...

eşinize yuhhhh demek istiyorum yani
yaptığı çok ayıp size resmen hakaret etmiş
bana göre de çokk hatta her gün bile çok
bu kişiden kişiye değişir tabi sizde hiç bir sorun yok sorun eşinizde
bunu konuşun eşinizle ciddi bir şekilde

Bence boşanma konusunu düşünme, oda bir hastalık ve tedavisi vardır.
Evlendiğinizden itibaren hep böylemiydi?
bir gecede 2 kere :44:
çok fazla gerçekten, haftada 3-4 tür ideali.

evet evlendiğimizden böyle ve ben hatta ilk zamanlarda olur sonra değişir zannediyordum ama değişmedi...

Bence boşanma konusunu düşünme, oda bir hastalık ve tedavisi vardır.
Evlendiğinizden itibaren hep böylemiydi?
bir gecede 2 kere :44:
çok fazla gerçekten, haftada 3-4 tür ideali.

kızlar siz böyle yazınca benimde kafam karıştı haftada üç dört
normali bumu yazık o zaman benim eşime yahuu

çok enterasan gerçekten..
az önce eşinin isteksizliğinden bahseden birini okudum şimdi bunu.
Bu erkeklerin bi ayarı olsun ya
Ama cinsel isteksizlik nasıl bir hastalıksa buda bir hastalık.
Eşiniz normal görüyor ama kesinlikle normal değil.
tedavi şart..
size söyledği ise çook çok kaba, bence güzel cevap vermişsin..
İnsanın olan isteğinide yok eder, ayıp..

aynen ööle eskiden isteksizlik vardı şimdi nefret var yanında durasım gelmiyor...

bu arada o yazıyı ben de okudum inanın bi garip hissettim kendimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…