çaresiz hissediyorum kendimi...

aynen ööle eskiden isteksizlik vardı şimdi nefret var yanında durasım gelmiyor...

bu arada o yazıyı ben de okudum inanın bi garip hissettim kendimi :26:

Hiç kendini garip hissetme canım, senin isteklerin gayet normal..
Problem eşinde ama eşinle konuşarak onu tedaviye yönlendir.
ne bilim yani, insan istesede hali kalmaz ki :44:

ya aslında bir de temmuz ayında 3.5aylık bebeğimizi de kaybettik, içimde ölmüş özellikle de bu durumdan sonra moralim bozuk gelme üstüme diyorum olsun bebeği düşünme diyor olmasa da olur diip kendi isteklerine ... ayyh valla sinirlerim geriliyo valla...

başın sağolsun canım çok üzüldüm..
de şimdi aklıma geldi, hamilelikte cinsellikte bi yere kadar,
Allah nasip ederse doğumdan sonra ki dönem de var,
eşin bu sürede napıcak acep

valla kendi bilir ozaman der çeker giderim heralde... yada anan bulsun bi tane benden bu kadar derim yada kafayı yerim...

ay zor bir durum hakketten 2 yıl iyi dayanmışsın yine :)

şu kadar şu tarihlerde olsun doğru değil tabi..bazen uzun aralıklı günlerde olur bazen kısa aralıklı günlerde ama her gece de bi yere kadar :)

ayrıca sözleri kırıcı olmuş..sadece erkeklerin mi ihtiyacı varmış hem ne saçma bir sözdür bu..

her erkeğin bu şekilde olmadığını düşünüyorum bu durumlarla ilgili araştırmalar yaptım doktorların yazıların okudum,bence bu durumda sorun var desen..
ileride farklı problemler oluşturabiliyormuş uzmandan yardım alsak desen ??

harbiden şap isteksizlik yaratıo ya bununki herkes gibi normal olur işte ne güzel..ne tık yok nede yeter allahh demezsiniz

ha bide öyle olunce gecede iki kez isteyin bakalım hoşuna gitcek mi

Son düzenleme:

dediğin gibi bu akşam karşıma alıp bi de bööle konuşiim bakalım ne diyecek cevabını yazarım yarın size...

harbiden şap isteksizlik yaratıo ya bununki herkes gibi normal olur işte ne güzel..ne tık yok nede yeter allahh demezsiniz

ha bide öyle olunce gecede iki kez isteyin bakalım hoşuna gitcek mi

akşam eve giderken bikaç kg alim bari şaptan

esinin yaptigi büyük saygisizlik ve utansin bence kendisinden bunu dedi diye.. 2 yillik evlisiniz ne bu asiri istek? siz bütün hafta her gece 2 kez iliskiye girseniz , bir haftada 12 kez iliskiye girmis oluyorsunuz, bence esin ozaman bile doymadim der ve daha fazlasini ister.. sende bir kadinsin sagligin icinde iyi degil bukadar yogun iliskiye girmek.. yeni evli olsaniz tamam dicem normal düzelir ama yeni degilki..

Boşanmayı düşünmeden önce tedavi yolu düşünülmeli bence.
Böyle rahatsızlığı olan erkekler olabiliyor.
Sürekli olması bıktırıcı olabilir ve sizin de ruh sağlığınızı bozabilir zamanla.

canım yazını okudum ve gerçekden seni sadece ilişki için kullanması yani sırf kendi ihtiyacı için görmesi beni çok kızdırdı sonuçda sen bir bayansın o nasıl kendi zevkini kendini ihtiyacını düşünüyorsa bu beraberlik sırasında da seninde isteğini ve ihtiyaçlarını düşünmesi ve karşılaması gerekir yani canım gerçekden çok ayıp kocanın yapdığı boşanmayı düşünüyormuşsun böyle bir durum bile boşanmaya kadar gider çokkk böyle durumlardan dolayı çiftler ayrılmakda yani çok üzücü bir durum seni anlaması gerek hergün hergün olmaz yani doyumsuzluğa ulaşmış ihtiyacı ve bu durum hiç iyi değil ve sende sürekli karşılayamazsın sonuçda seninde yaşaman gereken gündelik bir yaşam tarzın var ve çalışdığını söylüyorsun bu yüzden canım çok iyi düşün iyi karar ver yani çok yıpranırsın

Bunun bir makul ölçüsü var mıdır ki.
Herkesin neyi ne kadar isteyeceği farklıdır bence.
Özellikle evliliğin ilk zamanları bu durum çok normal.
2 sene de ne kadar uzun bir süre orası da düşünülür.
Öncelikle bebeğinizi kaybetmişsiniz, Allah yardımcınız olsun.
Hamileyken nasıl davranıyordu cinsellik konusunda eşiniz peki.
Eşinizin istekli olmasından çok, söylediği cümle çok rahatsız verici.
Bir kadına kendini eksik ve kötü hissettirir bu cümle, hele de siz hiç hayır dememişken eşinize.
Açık açık, bu işin iki kişilik olduğunu, bir erkek için fıtrat gereği hergün ihtiyacı ise (ona göre),
o zaman kadına göre de fıtrat gereği hergün ihtiyaç değil, o zaman eşiniz de kadının fıtratını kabullensin,
işine gelen yeri görmesin sadece.

hamileyken ilk dönemlerimde çok fazla düşük tehlikesi vardı hatta sonlara doğru bebeğin kalbi bir atıyordu bir duruyordu derken kaybettik zaten.... bu durumda doktorum da haklı olarak ilişki yasak dedi kendisine söyledim tamam dedi ama sonra içeri girmesemde olur ama fiili olarak boşaliim diyordu olur-olmaz kavgasını bile yaptık ama yine de sesimi çıkarmadım ki paşam DOYSUN diye... neyse o dönemi de atlattık ama size demem o ki o dönem- kürtaj sonrası dönemde dahi içerde olmasa bile tepemdeydi...

neyse dün akşam sesimi çıkarmadım yataga girene kadar kendisi de konuşmadı, yatağa girdik niye soğuksun hala özür dilemiştim senden dedi hem ben o kelimeyi seni kırmak için söylemedim dedi bende ne olursa olsun kırıcı bir kelime dedim bekledim ki canım kusura bakma nasıl affettiririm kendimi desin ama nerde...

sabah da hadi kahvaltı hazır, kalk dedim... ses çıkarmadan kahvaltısını yaptı işe gitti tık yok yani anlayacağınız...

2 yıl boyunca küstük barıştık %98inde ilk adımları ben attım bu sefer kendi gelecek yada bilmiyorum yaa offf

Son düzenleme:
sinirrr oldum eşine
bi kere adam nasılsa deşarj olur ilişkide..
ama kadın???!!!

nası bi bencillik bu nasıl!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…