• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresiz hissediyorum

kötülük yapmak ezmek haksızlık yapmak filmlerdeki gibi değil, iyilik her zaman kazanmıyor. çok farklı çok kötü çok igrenç insanlar var, bununla baş etmek çevremdekiler için güven dayanağı olmak istiyorum, kimse ezilmekten korkmasın istiyorum
?????????? Daha aciklayicı yazsanız 👌

Her şeyi susarak atlatmaya çalışıyorlar, tahminimce sevdikleri insanlara karşılık vermeyi terbiyesizlik olarak tanımlıyorlar, ve kaybetme korkusu yaşıyorlar onlara anlatmak istediğimse yeri gelince herkesin ağzının payını alması gerektiği
İyi de bu onların kararı.İster susarlar,ister cevap verirler.Yine de konuyu anlamadım.

?????????? Daha aciklayicı yazsanız

Siz de karşı tarafa göre iğrenc insan niteliğinde biri olabilirsiniz herkes her konuda kendince haklıdır.
Kusura bakmayın bu şekilde kimse size yardımcı olamaz belli ki gizemli kalsın konu istiyorsunuz 🤷🏼‍♀️
bakın nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama diğer insanların görmediğini gören insanlar var, buna çoğu zaman tecrübe deyip geçiyorlar ama insanlar onlar için oyuncak gibi onlar masum kişilerden fazla şey bilen üzen ve üzülmeyen kişiler. içini kötülük kaplamış kişiler bakışlarıyla içinizde korku uyandıran türden kötüler, yani filmlerdeki o komik karakterler değil saf kötülükten bahsediyorum

İyi de bu onların kararı.İster susarlar,ister cevap verirler.Yine de konuyu anlamadım.
karşınızda ailenize dil uzatan biri var ve siz buna seyirci kalıyorsunuz sadece, bunun nasıl çaresiz hissettirdiğini tahmin edemiyor musunuz, karşınızda her zaman kötülük kazanıyor

Siz de karşı tarafa göre iğrenc insan niteliğinde biri olabilirsiniz herkes her konuda kendince haklıdır.
Kusura bakmayın bu şekilde kimse size yardımcı olamaz belli ki gizemli kalsın konu istiyorsunuz 🤷🏼‍♀️
konu gizemli kalmasın tabi ki insanlar gizemli davranıyor onları anlayamıyorum gördüğüm tek şey alaycı bakışlar ya da korku bensem eğer yanlış yapan bunu da anlamak istiyorum neden hakkımı savunamuyorum

karşınızda ailenize dil uzatan biri var ve siz buna seyirci kalıyorsunuz sadece, bunun nasıl çaresiz hissettirdiğini tahmin edemiyor musunuz, karşınızda her zaman kötülük kazanıyor
Aileniz niye cevabını vermiyor?

Aileniz niye cevabını vermiyor?
bunu terbiyesizlik olarak tanımlıyorlar kendilerince, ve buna nasıl karşılık verilir bilmiyorlar, yaşça küçük insanların farklı tavırlarıyla onları korkutmasını izliyorum detay veremiyorum zaten bilsem ne olduğunu karşılığını ben vericem

bunu terbiyesizlik olarak tanımlıyorlar kendilerince, ve buna nasıl karşılık verilir bilmiyorlar, yaşça küçük insanların farklı tavırlarıyla onları korkutmasını izliyorum detay veremiyorum zaten bilsem ne olduğunu karşılığını ben vericem
Inanın hala anlamadım

Siz öyle bir anlatıyorsunuz ki Hindistan da ki parya halkı geldi aklıma

Buna katlanmanıza sebeb nedir acaba

Sizi üzen insanları hayatınızdan çıkarın

Bu kadar basit kim olursa akraba arkadaş

Inanın hala anlamadım

Siz öyle bir anlatıyorsunuz ki Hindistan da ki parya halkı geldi aklıma

Buna katlanmanıza sebeb nedir acaba

Sizi üzen insanları hayatınızdan çıkarın

Bu kadar basit kim olursa akraba arkadaş
bunu çok denedim hayatımda insan kalmadı, artık sorunlardan kaçmak değil savaşmak istiyorum korkmamak istiyorum

Bilmediğiniz şeye nasıl karşılık vereceksiniz?Kötülüğe,kötülükle mi karşılık vereceksiniz?

bunu çok denedim hayatımda insan kalmadı, artık sorunlardan kaçmak değil savaşmak istiyorum korkmamak istiyorum
Hep dışarıya değil bazen kendimize de bakmamız gerekiyor

Bence siz herşeyi kişiselleştiriyor olabilirsiniz

Benim hayatımda da az insan var ama bana iyi gelenler bir kişi olsun temiz olsun

Bilmediğiniz şeye nasıl karşılık vereceksiniz?Kötülüğe,kötülükle mi karşılık vereceksiniz?
bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum neyle karşı karşıya olduğumu anlatmaya çalışıyorum en azından, kötülük yapanı rezil duruma getirmek çaresiz bırakmak istiyorum

bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum neyle karşı karşıya olduğumu anlatmaya çalışıyorum en azından, kötülük yapanı rezil duruma getirmek çaresiz bırakmak istiyorum
Önce ne olduğunu öğrenin.Size karşı yardımcı olmaya çalışan insanlara böyle davranırsanız kimseden fikir alamazsınız.Şu yazdıklarınıza bakın;ne anlamamız gerek.Bilmece gibi yazmışsınız.

Back
X