- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Mesleğiniz varsa ayrılın net! Mesleğiniz yoksa da ayrılın, eşiniz çok kaprisli ve yaptıkları çok saçma
Ailenize gitmek icin neden izin istiyorsunuz? Sizi bu konuda kisitlamaya hakki yok. Ben aileme gidiyorum diyceksin ve gideceksin ertesi gun. Hepsi bu. Bunu yapmadigin surece bu adam seni surekli ezip surekli yok sayacak.
Ailenize giderken izin mi alıyorsunuz?
Sizin ailenizle görüşmenizi istemeyen adamdan ayrılmak istemiyorsunuz ee ne yorum yapılabilir ki bu durumda?
Ayrıca böyle sorunlu bir evlilikte eşinizin korunmasını sorun etmeniz de tuhaf.
Çocuk mu istiyorsunuz bir de?
Yemin ederim böyle konular okudukça bazı insanlar da yaşadıklarını cidden hak ediyor diyorum.
Çocuk kendisi istiyordu ben istemiyorum ondan şuan benim ne olacağım belli değil birde çocuk surukleyemem peşimden ama benim tavır almam gerekirken adamın bu tripleri gerdi beni yüzüne bakıp öldüresim geliyor sanki başıma ilah kesilmiş. Ayrılmak neden istemiyorum ailem biraz tutucu asla ayrılma demezler arkamdalar her kararımda fakat annem şuan kanser le savaşıyor ve bu durumu ona yansıtmamam gerektiğini düşünüyorumNeden ayrilmak istemiyorsunuz? Size deger verdigi yok ki.
esimde bana akraba ortaminda selam.bile vermez kenddini kaybeder
Çocuk kendisi istiyordu ben istemiyorum ondan şuan benim ne olacağım belli değil birde çocuk surukleyemem peşimden ama benim tavır almam gerekirken adamın bu tripleri gerdi beni yüzüne bakıp öldüresim geliyor sanki başıma ilah kesilmiş. Ayrılmak neden istemiyorum ailem biraz tutucu asla ayrılma demezler arkamdalar her kararımda fakat annem şuan kanser le savaşıyor ve bu durumu ona yansıtmamam gerektiğini düşünüyorumbu evliliğe biraz daha zaman vermelimiyim sadece bunu düşünüyorum
Hicbisey yapmadı ailem malesef artık zamanı geldi inanıyorum duruşum daha sağlam olacakAileniz ne yaptı da görüştürmüyor eşiniz..Eğer bir şey olmadan böyle davranıyorsa ciddi problem var demektir.Bunun üzerine eşiniz kendini çekerken sizin Bebek istemeniz tuhaf ve zamansız bana göre...Aksi takdirde sorunlar 1 iken 1000 olur ve daha fazla boyun eğmek zorunda kalırsınız.Ailediyle görüştürmediğim halde hala benden çocuk istiyor demek ki istediğim gibi oynayabilirim diye sizi üzüyor.Üzüldüğünüz şeyler karşısında özellikle aileni konusunda bir tavır takının ve düşüncesiz kocaya ezdirmeyin kendinizi..Dik durun eşinize ve ailesine karşı..
Öyle olmalı Allah'a dua ederek yaşantınıza yol verin annenize de geçmiş oldun umarım iyileşir kısa Zaman'da görüşmeyerek üzmeyin .Hicbisey yapmadı ailem malesef artık zamanı geldi inanıyorum duruşum daha sağlam olacak
Huzurunu nasıl bozacağım onun bilmiyorum onun yanında utanırdım eşime yanaşmaya inadına hiç utanmadım gerçekten bozulduğunu farkettim kadınınEvlilikten beklenti guzel hayatlar,yataga getirilen kahvaltilar, haftasonu cikilan tatiller. vs.vs
Ama isi bozan lanet kaynanalar.
Ben hayatim boyunca kimsenin tasmasini takmadim, ve takmadigim icin de saygi gördüm, size tavsiyem siz de takmayin.
Sizin huzurunuzu bozanin siz de huzurunu bozun. Ve esinizle konusup uzaklasin belki iyi gelir.
Allah acil şifalar versin.Çocuk kendisi istiyordu ben istemiyorum ondan şuan benim ne olacağım belli değil birde çocuk surukleyemem peşimden ama benim tavır almam gerekirken adamın bu tripleri gerdi beni yüzüne bakıp öldüresim geliyor sanki başıma ilah kesilmiş. Ayrılmak neden istemiyorum ailem biraz tutucu asla ayrılma demezler arkamdalar her kararımda fakat annem şuan kanser le savaşıyor ve bu durumu ona yansıtmamam gerektiğini düşünüyorumbu evliliğe biraz daha zaman vermelimiyim sadece bunu düşünüyorum
Boşanmak istediğini söylemiyor zaten umutsuz . Çok güçsüz bir adam çabalamak gelmiyor aklına. Bitti gözüyle bakıyor uzaklaştı ve soğudu benden tavırlarından çıkarıyorum bu durum içinde olduğum için mi öyle düşündüm bilmiyorumKarsidaki bir hata yapar, barisip evlilige sans verip vermemeyi dusunursunuz tamam da karsinizdaki kisinin gozunde bitmis zaten kendi kendinize mi devam edeceksiniz.
Huzurunu nasıl bozacağım onun bilmiyorum onun yanında utanırdım eşime yanaşmaya inadına hiç utanmadım gerçekten bozulduğunu farkettim kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?