- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
bence basına dert arıyosun .ne güzel çalışma diyo sana.kolaymı evliyken calısmak sabah kalk işe git aksam gel yemekti bulasıktı ev işiydi ertesi gün yine aynı bide kocanla ilgilencen tabi iki katı yorulcaksın. evde olmak öylemi istediginde dinlen istediğinde iş yap.ayrıca arkadasıyla telefonda konuşması gayet normal napsın adamcagız iş yerinde telefon konusma yasagı varsa evdedemi konuşmasın.belki uzun süredir görmediği bi arkadasıdır.sende haklısın bi yerde ilgi bekliyosun ama bunu tatlı dille söylemelisin mesela canım cok sıkıldı benim için bi yarım saatin varmı ne bilim şu filmi izleyelim mi yada beni biraz dışarı cıkarırsan cok mutlu olurum kırma beni hadi filan böyle nazikce söyle bagırıp cagırmalarla olmaz. adam sonunda evde konusmak yerine kahvelere filan gider bu sefer evdede durmaz uyumaya gelir.ne bilim süslen püslen ilgisini çekmeye calış.evdede canın sıkılıyosa kendine hobiler bul takı tasarım kursları var halk egtimin onlara katılabilirsin yada herhangi hobi amaclı bi kursa burda 2 aylık 100 tl bütceyide zorlucak gibi değil.ama nolursa olsun o sana bagırsa bile kır sen beni kır öldüğümde beni cok ararsın filan gibi böyle yumusak bi şekilde konus asla inatlasmaya calısma hep güleryüz ol.kişiliğim böyle değil o bagırdımı bende kendimi savuncam tabi dersen hep sorun yasarsın ama sen nazik oldukca vicdan yapıp o da ben hep bagırıyorum o beni kırmamak için ugrasıyo diye düşünüp üzmemeye ve ilgilenmeye calıscaktır seninle.