çaresiz kaldım:/

Rhemee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
52
0
46
Çanakkale
geçen yıl okul gezisi vardı.orada bir çocuk vardı beğenmiştim ama sevgilisi olduğunu öğrenince hiç oralı bile olmadı sadece adını bilmekle kaldım.neyse bu yıl bir arkadaşla oturuyorduk cafe de baktım bu çocuk geldi oturuyor bakıyor bizim tarafa doğru emin olamadım boş mu bakıyor bana mı bakıyor diye,bende arada bakıyorum ne yapıyor diye tabi.neyse başka bir arkadaşımız da gelince yanımdaki arkadaşım geldi sandalyeyi çekti yanıma oturdu arada bak bir bana bakıyor mu çocuk dedim.bu da dikti gözlerini 10 dk boyunca baktı çocuğa ne yapıyorsun bakma o kadar dik dik dedim,kızdım.sonra kalkıp gittik zaten akşam bir baktım eklemiş beni faceden bayağı heyecanlandım ama.ertesi gün ne öğreneyim yanımdaki arkadaşımı da eklemiş.o reddetti sevgilisi olduğu için ben kabul etmiş olunca kötü bir pozisyona düştüm.akşamına ise faceden yazdı nasılsın diye posta koydum tabi sen her gördüğünü ekliyor musun senin adını biliyordum dedi.arkadaşımı tanımıyorsun ama dedim kıvırmaya çalıştı ama kıvıramadı tabi. gitmem lazım sonra konuşuruz dedi.öylece bitti konuşma.hem yaptığı gerçekten kötü bir şey ama hemde çooookk yazsın istiyorum.
ne yapacağım kızlar?

hangınız düşerse dıye dusundu herhalde sil gıtsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…